Benim uzun süreli uzak mesafe ilişkim vardı. En sonunda canıma tak etti ve kendi hayatıma baktım, iletişimi kestim. O zamandan beri kendime geldim. Yakın çevrem bile farketti bunu. Daha hayat dolu, enerjisi yuksek bir insana dönüştüm. Bu iliski boyunca cok zayıflamıştım, uzaklaşınca kilo almaya, eski halime dönmeye falan basladım.
Ilişki demek, sürekli huzursuzluk, kavga gürültü, yanlış anlaşılma, enerji tükenmesi benim için. Şu an yalnız olmaktan çok mutluyum. Kolay kolay bir ilişki istemiyorum. Kafa böyle çok daha rahat.
Işin garip yanı, uzaklaştığım kişi özünde cok iyi biri, bana şerefsizliği falan olmadı, belki baska bir kız havada kapar. Ama ben uzaklasınca kendime geldim. Demek ki, o benim için doğru insan değil mi, ne kadar dört dörtlük de olsa?
Ilişki demek, sürekli huzursuzluk, kavga gürültü, yanlış anlaşılma, enerji tükenmesi benim için. Şu an yalnız olmaktan çok mutluyum. Kolay kolay bir ilişki istemiyorum. Kafa böyle çok daha rahat.
Işin garip yanı, uzaklaştığım kişi özünde cok iyi biri, bana şerefsizliği falan olmadı, belki baska bir kız havada kapar. Ama ben uzaklasınca kendime geldim. Demek ki, o benim için doğru insan değil mi, ne kadar dört dörtlük de olsa?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel ama ya bu ne gram gorus yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle değilmiş aynısını yaşadım birebir valla dünya varmış dedim ya :D
Ee sonra ne oldu, daha iyisi çıktı mı karsına
Ne yazık ki şuana kadar çıkmadı ama Allah'tan ümit kesilir mi
Kesilmeeez
Aynen bende öyle düşünüyorum Allah'tan hayırlısını umarak
Peki, senin o uzaklastığın kız da iyi biri miydi
Orası baya karışık ya uzun bir hikaye yani dinlemek istersen anlatırım
Burdan yazarsan dinlerim de, bilmek istedigim şu, ben o insan aslinda iyi biri oldugu halde, uzaklasinca rahat ettim
Sende de oyle miydi
Öyle demek çok yanlış olmaz
Yani demek ki bizim kaderimiz degilmis diyorum ben
Yakinlasinca sıkıntı yasiyorum surekli her sey batıyo bana
E öyle birde uzak mesafe ayrı zor yani genelde fedakarlik yapan hep bendim karşıdan ne yazık ki pek görmedim o beni yıprattı daha cok
aaa sen de mi uzak mesafe kardes ya
..
E birebir dedim ya
E anlat o zaman 😅
Ben şimdi 3 yılı nasıl anlatayım burda 😂
Biz 4 yılı devirdik o nolucak😂
E görünen o ki aynı sonuç olmuş 😂 sen anlat o zaman
Iste siz erkekler hep bu usengecliginizden kaybediyorsunuz😂 kisaca anlaticam az bir isim var , bekleme ama hatta kal
Üşengeçlik mi 2-3 saat zaman geçirmek için 4 saat git 4 saat gel tren yolculuğu yapmış adama diyorsun 😂
Aaaa sen de ayni benimki gibisin yaa o da 5 saat gelirdi
Şüphelenmeye başladım seninkinin adı neydi😂😂😂
Hahahahhahh ben deee ama o arabayla gelirdi
Hee bak ben her seferinde arabayla gitmezdim tamam ordan kurtardık
😅 kim beddua ettiyse uzak mesafe iliskisi yasamisiz
Cekilecek dert degil
E sen birde o yolu gelen tarafı bir düşün 😅
Ben mi dedim gelsin, gelmeseydi de babamdan istemenin yolunu bulsaydı. Bosuna yıllarımızı kaybetmezdik
E neden isteyemedi ki engel neydi
Engel ne miydi mal oluşu diycem saygısızlık etmek istemem😂
Yani ne bileyim yaşı küçüktür işi gücü yoktur ailesi sıkıntılıdır vs illa bir engel vardır herhalde
Kısaca şöyle: başta babam istemedi. O zamanlar 21 yasindaydim. Erken diye dusundu falan. Bir de tanışma stilimizi begenmedi. Ya kisaca bahane uretti babam bana duskundur.
Sonra biz iliskiye devam ettik, ben babami razi etmeye ugrastim. Elimden gelen her seyi yaptim. Cok zor bir surecti. Zor bir kizdim, ailem arkamda degl diye daha da zorlandim. Sagolsun beni idare etti ama keske iliskiyi bu kadar uzatacagina babamin ve abilerimin gozune girmeye calissaydi. Cunku uzak mesafe iliskisinin uzamasi cok kotu bir sey. Ck zorlandk. Basta ben hep babami suclu gordum ama sonradan, aslinda sorunun onlarda oldugunu anladim. Pasif kaldilar , hamle yapmadilar. Fırsatlari kollamadilar. Babam istemiyor diye bahane urettiler. En sonunda canıma tak etti ve her seyden sogudum. Şimdi beni ısıtmak icin ugrasuyor ama nafile. Ben gencligimin en guzel gunlerinde onu bekledim. Ama karsiligini alamadim
Bana hep diyor ki, senin icin onca yolu geldim, şunu yaptim bunu yaptim. Yapmasaydin. Bunlari yapacagina işe yarar şeyler yapsaydin, babami memnun etseydin de evlenseydik. Iliskimizi telefon basinda yasamasaydik. Benim o evlenen kizlardan ne eksigim vardi? Ben haketmedim mi? Insanlar 6 ay icinde evleniyor ben yillarimi verdim sonuc alamadim. En sonunda uzakastim ve rahat ettim. Simdi bana sen he dersen gelicem diyor. Zamaninda cok gel dedim. Duymadi beni, hep bir bahane cıktı, hep bir engel cikti. Her sey vaktinde ben mucadele ederken guzel. Simdi oyle bir sogudum ki isinamiyorum
Hayir hayir o her şekilde evlilige hazirdi. Zaten bu yuzden benimle tanisti. Ailesi de beni cok istedi. Ama babami memnun etmek icin sınırları zorlamadilar anlattigim gibi
Yaşi da 28di tanistigimizda, Şu an 32/33
Dedin ya insanlar 6 ay içinde evleniyor ben yıllarımı verdim sonuç alamadım diye birebir katılıyorum o kısımda sana 100% katılıyorum aynısı başıma geldiği için hep bir bahane bahane
Evet. Yakin cevremde hic evlenmeyi istemeyen arkadaslarim. Çatır çatır evlendiler. Oyle zoruma gitti ki.
Ben yillarca evlenicez diye birini bekledim. Arkadaslarim istemedigi halde şak diye evlendiler. Evlenmek icin yıllar vermeye gerek yokmus demek ki
He ya birde millet soruyor doğal olarak ne zaman ne zaman diye iyide abi olay birtek bende bitmiyor ki karşı taraf da aynı kafada olmalı
Onlara da soruyorlarmis , onlar da bundan rahatsiz. Sanırsın sorun bizde.
Basta bizdeydi tamam babam vermedi.
Ama 4 yıl da beklemezsin
Ugrasirsin bir yolunu bulur babayi razi edersin
Bu işi istemeyen babam bile onlara kizdi. Madem istiyorlar neden 4 yil beklediler neden ugrasmadilar diye
Evet kesinlikle öyle hatta uzadıkça iş evlilikten iyice uzaklaşıyor
Babam demek ki onlardan bir uğraş bekledi. Onun gozune girsinler istedi
Bizim beyfendi anca benle mesajlassin anca seni ozledim gorucem gelicem desin
Abi bunlari yapma
Benim niyetim belliyse , gel beni babamdan al
O kadar yol yapmana gerk yoktu!!
Bizimkide gezelim eğlenelim oraya gidelim buraya gidelim vs vs iyide abi 3 yıl oldu nereye kadar gezeceğiz 😅
Cidden bu baskı ve düşüncelerden kurtulunca rahatlıyor insan bence
Keyfiniz yerindeyse sknt yok ama bizim tanisma amacimiz evlilikti😅 dogal olarak uzamasi beni cok yordu.
Aslinda onun niyeti de evlilik olmasina ragmen, sanirim hem iliskinin devam etmesi hem de evliligin ertelenmesi işine geldi.
Simdki aklim olsa, gorusmeyi keserrdim. Gel iste oyle goruselim derdim. Hata bende. Cok yuz verdim. Cok oyalandik
Değildi işte bir yerden sonra artık geleceği olsun ilişkinin diyorsun ama yok tek taraflı isteyince de hiç olmuyor
Kızın aklı bir karış havadaysa
E abi bende bilirim oooh gezeyim eğleneyim umrumda olmasın demeyi ama nereye kadar ki
Kiz niyw evlenmek istwmedi
Farklı bahaneleri oldu zaman içinde önce işe gireyim dedi eyvallah dedim girdi sonra burayı beğenmedim kpss bakcam dedi eyvallah dedim o olmadı sonra ben okuduğum bölümü sevmiyorum yeni birşey okuycam dedi onada eyvallah dedim sonra sıkıldım bu bölümün dersleri zor bırakacam dedi ona da eyvallah dedim vs vs böyle böyle 3 yıl geçti 😅
Ay anaam cekilcek dert degil , iyi ki ayrilmissiniz. Bu dediklerini evliyken de pekâlâ yapabilirdi. O sensiz bir hayata oncelik vermis
Evet sanırım öyleydi 3 yıl sonra da olsa anladim
Gene iyiymis 3 yılla kurtarmissin😂
Öyle bir diyorsun ki senin sanki 30 yıl oldu 😅
Sorun şu ki ayrı mıyız beraber miyiz belli degil
Bir belirszligin icindeyiz
Ben ayrilcam diyorum, sonra kafami karistiriyor
Ohoo öyleyse devam eder bak
Ben icimde bitirdim de o bırakmıyor
Ben de ondan iyisi cikmaz diye korkuyorum ikilemdeyim
Gel iste demek de icimden gelmiyor
Sence bu iliskiden hayır gelir mi ya
Bu noktada bir şey demem doğru olmaz ki ama buna sen karar vermelisin bence
Soğudum ben ısınamıyorum ama iyi biri yani 🙄
Dediğim gibi en doğru kararı verecek olan sensin
😅😄😅😄 fazla etik olma
Yok yok cidden yanlış bir şey söyleyip sonrasında pişman olmana sebep olmak istemem asla
Bu tutumundan dolayı seni tebrik ederim
Teşekkür ederim ama bu özel bir şey değil olması gereken bu
tan yakınlaşmadan uzaklaşmakla zaman zaman tanımamış sın. Aranız da ki ilişkinin temelinde heves varmış demek
Bu nasıl bir cumle