Diğer Doğru düzgün insan goremicek miyim? esra23x Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Az düzgün olsa da olur yetter ki biraz insan olsun 😸 Doğru düzgün insan goremicek miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. görürsün bir gün 0 1 Yorumla esra23x 1 yıl Nerde görücem
Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Hayir çünki nesli tükendi 1 1 Yorumla esra23x 1 yıl Maalesef Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Belki de göremezsin 1 1 Yorumla esra23x 1 yıl Görücem Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Ne arıyorsun poncik sen 0 3 Yorumla esra23x 1 yıl Hiç bir şey Yorumla SeyyahÖküz1 1 yıl Tam bir ponciksin 😜 Yorumla esra23x 1 yıl Hihi Yorumla
Scream166971 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Varda sen onlara bakmazsın 0 4 Yorumla esra23x 1 yıl He ya ben psikopatlara bakiyorum Yorumla Scream166971 1 yıl Karaktersiz kere değer veriyor kızların çoğu sonrada suçu tüm erkeklere atıyor Yorumla esra23x 1 yıl Bütün erkekler suclu Yorumla Scream166971 1 yıl Tabi canım benim seni üzen erkeklerden ne farkım var demi veya beni üzen kızlardan senin ne farkın var Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nadir çikar hayatta insanlar. 0 7 Yorumla esra23x 1 yıl Çıktı kaybettim...😭😭 Yorumla Gezdolas01 1 yıl Nasip ozaman belki baska gelir artik diyelim Yorumla esra23x 1 yıl Ama onun gibisi gelemez melekti resmen Yorumla esra23x 1 yıl Belki biraz psikopati biraz ruh hastasıydı sinirliydi çok ama iyiydi Yorumla Gezdolas01 1 yıl Ben asla gidene uzulmem uzatmam giden gitmis orada o bitmistir.. Yorumla esra23x 1 yıl Nasıl bitirmek sizin bu kadar Yorumla esra23x 1 yıl Kolay Yorumla
Çılgın_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben varım görmek istersen 0 3 Yorumla esra23x 1 yıl Olur Yorumla Çılgın_boy_ 1 yıl Ekle istersen laflarız Yorumla esra23x 1 yıl Tamam Yorumla
Biriistekurcalama Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Neden 1 1 Yorumla esra23x 1 yıl Bulamıyorum düzgün kisiyi Yorumla
gizemliadam19 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Hayır göremiceksin 0 1 Yorumla esra23x 1 yıl Bulun bana o kişiyi Yorumla
Guuumballll Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Senin için doğru duzgun kişi nasıl 0 3 Yorumla esra23x 1 yıl Cinselik abaza kötülük peşinde koşmayan Yorumla Guuumballll 1 yıl Yaşın kaç Yorumla esra23x 1 yıl Kaç yazıyorsa o Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Diğer konusunda 758 cevap paylaştı. Tonla insan var 0 1 Yorumla esra23x 1 yıl Beni mi bulmuyor Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. görürsün kral. 0 10 Yorumla esra23x 1 yıl Ne zaman abi mezara girince mi Yorumla mergens 1 yıl acele etme elbet çıkar karşına ortamını arkadaş çevreni filan değiştir. Yorumla esra23x 1 yıl Değiştirdim de ne oldu Yorumla mergens 1 yıl ohoo sen başta ön yargılı yaklaşarak kaybediyorsun zaten ya bir de hayat güzel kendine zevklerine hobilerine odaklan zaten o çıkar karşına özel bir çaba sarf etmene gerek yok ki Yorumla esra23x 1 yıl Benim hobim o Yorumla mergens 1 yıl Hobini değiştir bence Yorumla esra23x 1 yıl Değiştirdim ama olmuyor Yorumla mergens 1 yıl ne diyelim umarım aradığın insanı bulursun. Yorumla esra23x 1 yıl Beni bulur inşallah o Yorumla mergens 1 yıl umarım Yorumla
atdoktoruu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Görmek istersen görürsün 0 3 Yorumla esra23x 1 yıl Nerde ya Yorumla atdoktoruu 1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla esra23x 1 yıl Doğu'da Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne konu bakımından? 0 6 Yorumla esra23x 1 yıl Doğru düzgün konuşmayı bilen abaza olmayan kaliteli bir insan Yorumla Yahyaayaa 1 yıl Aaa ben 😂 Yorumla esra23x 1 yıl İyi birine benziyon profilde gerçekte bilemem Yorumla Yahyaayaa 1 yıl Ooo sen benim görüşlerimi görürsen üzülürsun 😂 Yorumla esra23x 1 yıl Görmeyeyim o zaman 😂 Yorumla Yahyaayaa 1 yıl 😂😂 Yorumla
anıllarca Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 54% 1 yıl Nedeenss 0 31 Yorumla esra23x 1 yıl şu an dmde yazan erkeklerin hepsi sapık abazalarla dolu Yorumla anıllarca 1 yıl Engelle hepsini gitsin bide dmyi kitlesene yazamasin kimse senin takip ettigin yazabilsin Yorumla esra23x 1 yıl Evet ama oda zor Yorumla anıllarca 1 yıl Neden zor bakım anlat Yorumla esra23x 1 yıl Zor her şey Yorumla anıllarca 1 yıl Mesaj yazmalarını engellemek zor değil ki Yorumla anıllarca 1 yıl Ben sana mesaj attım mi yok rahatsız olacağın bişey atmamak gerek Yorumla esra23x 1 yıl Evet Yorumla anıllarca 1 yıl Bunu kapatabilirsin seni rahatsız edemezler bu sayede bak Yorumla esra23x 1 yıl Öylede canim sıkılıyor Yorumla anıllarca 1 yıl Yazmalarını mı istiyorsun Yorumla esra23x 1 yıl Yok Yorumla anıllarca 1 yıl E canım sıkılıyor öylede diyorsunn Yorumla esra23x 1 yıl KS de vakit geçirmek bazı şeyleri unuturuyor bana Yorumla anıllarca 1 yıl Mesajlar kapatilinca bu etkileniyor mu Yorumla esra23x 1 yıl Yokkk Yorumla anıllarca 1 yıl 😂😂 Yorumla esra23x 1 yıl Ne gülüyon ben burada agliyom 😭 Yorumla anıllarca 1 yıl Ağlamak yok sana yasakladim Yorumla esra23x 1 yıl Tamam Yorumla anıllarca 1 yıl Hiç yakışmıyor ki hem Yorumla esra23x 1 yıl Ama acı çekiyorum be Yorumla anıllarca 1 yıl İlaç bulacaaaz miniiiik Yorumla esra23x 1 yıl İlaç yerine onu bulsak ama imkansız 🥺 Yorumla anıllarca 1 yıl O panzehir olmuyor işte Yorumla esra23x 1 yıl Bak şu an takipçi sayısı artmiş bir kişi girmiş kim bilir kaç yüz kişiyle konuşiyor 😭😭😭 Yorumla anıllarca 1 yıl Esraaaaa yapma kuzu ya Yorumla esra23x 1 yıl Yatağına belki de kız atmıştır en kötüsü 😭😭 Yorumla anıllarca 1 yıl Atmış olabilir attiysada senden daha uzak olmuş olurr Yorumla esra23x 1 yıl Yakın olsun bana istiyorum Yorumla esra23x 1 yıl Başka kızla onu görsem kahrolurum gerçi gördüm de Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Göremezsin çünkü yok 0 1 Yorumla esra23x 1 yıl Bulun bana Yorumla
Makkari Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 yıl Daha küçüksün 0 8 Yorumla esra23x 1 yıl Bebek değilim arttik gerçi onun bebegiydim Yorumla Makkari 1 yıl Cinsellik olmadan ilişki olması zor. Cinsellik yoksa arkadaştan farkınız olmaz. Yorumla esra23x 1 yıl Cinselik olsa da kabul etmez ki Yorumla esra23x 1 yıl Duşman gibiyiz Yorumla Makkari 1 yıl Başkasını ara dünyada tek o yok Yorumla esra23x 1 yıl Onun gibisi yok çok tatlı çok Yorumla Makkari 1 yıl Bence vardır kızların varsa erkeklerinde vardır. Yorumla esra23x 1 yıl Yok ya erkeklerde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
görürsün bir gün
Nerde görücem
Hayir çünki nesli tükendi
Maalesef
Belki de göremezsin
Görücem
Ne arıyorsun poncik sen
Hiç bir şey
Tam bir ponciksin 😜
Hihi
Varda sen onlara bakmazsın
He ya ben psikopatlara bakiyorum
Karaktersiz kere değer veriyor kızların çoğu sonrada suçu tüm erkeklere atıyor
Bütün erkekler suclu
Tabi canım benim seni üzen erkeklerden ne farkım var demi veya beni üzen kızlardan senin ne farkın var
Nadir çikar hayatta insanlar.
Çıktı kaybettim...😭😭
Nasip ozaman belki baska gelir artik diyelim
Ama onun gibisi gelemez melekti resmen
Belki biraz psikopati biraz ruh hastasıydı sinirliydi çok ama iyiydi
Ben asla gidene uzulmem uzatmam giden gitmis orada o bitmistir..
Nasıl bitirmek sizin bu kadar
Kolay
Ben varım görmek istersen
Olur
Ekle istersen laflarız
Tamam
Neden
Bulamıyorum düzgün kisiyi
Hayır göremiceksin
Bulun bana o kişiyi
Senin için doğru duzgun kişi nasıl
Cinselik abaza kötülük peşinde koşmayan
Yaşın kaç
Kaç yazıyorsa o
Tonla insan var
Beni mi bulmuyor
görürsün kral.
Ne zaman abi mezara girince mi
acele etme elbet çıkar karşına ortamını arkadaş çevreni filan değiştir.
Değiştirdim de ne oldu
ohoo sen başta ön yargılı yaklaşarak kaybediyorsun zaten ya bir de hayat güzel kendine zevklerine hobilerine odaklan zaten o çıkar karşına özel bir çaba sarf etmene gerek yok ki
Benim hobim o
Hobini değiştir bence
Değiştirdim ama olmuyor
ne diyelim umarım aradığın insanı bulursun.
Beni bulur inşallah o
umarım
Görmek istersen görürsün
Nerde ya
Nerde yaşıyorsun
Doğu'da
Ne konu bakımından?
Doğru düzgün konuşmayı bilen abaza olmayan kaliteli bir insan
Aaa ben 😂
İyi birine benziyon profilde gerçekte bilemem
Ooo sen benim görüşlerimi görürsen üzülürsun 😂
Görmeyeyim o zaman 😂
😂😂
Nedeenss
şu an dmde yazan erkeklerin hepsi sapık abazalarla dolu
Engelle hepsini gitsin bide dmyi kitlesene yazamasin kimse senin takip ettigin yazabilsin
Evet ama oda zor
Neden zor bakım anlat
Zor her şey
Mesaj yazmalarını engellemek zor değil ki
Ben sana mesaj attım mi yok rahatsız olacağın bişey atmamak gerek
Evet
Bunu kapatabilirsin seni rahatsız edemezler bu sayede bak
Öylede canim sıkılıyor
Yazmalarını mı istiyorsun
Yok
E canım sıkılıyor öylede diyorsunn
KS de vakit geçirmek bazı şeyleri unuturuyor bana
Mesajlar kapatilinca bu etkileniyor mu
Yokkk
😂😂
Ne gülüyon ben burada agliyom 😭
Ağlamak yok sana yasakladim
Tamam
Hiç yakışmıyor ki hem
Ama acı çekiyorum be
İlaç bulacaaaz miniiiik
İlaç yerine onu bulsak ama imkansız 🥺
O panzehir olmuyor işte
Bak şu an takipçi sayısı artmiş bir kişi girmiş kim bilir kaç yüz kişiyle konuşiyor 😭😭😭
Esraaaaa yapma kuzu ya
Yatağına belki de kız atmıştır en kötüsü 😭😭
Atmış olabilir attiysada senden daha uzak olmuş olurr
Yakın olsun bana istiyorum
Başka kızla onu görsem kahrolurum gerçi gördüm de
Göremezsin çünkü yok
Bulun bana
Daha küçüksün
Bebek değilim arttik gerçi onun bebegiydim
Cinsellik olmadan ilişki olması zor. Cinsellik yoksa arkadaştan farkınız olmaz.
Cinselik olsa da kabul etmez ki
Duşman gibiyiz
Başkasını ara dünyada tek o yok
Onun gibisi yok çok tatlı çok
Bence vardır kızların varsa erkeklerinde vardır.
Yok ya erkeklerde