- ben 16 yaşında evlendim 2 çocuğum var şu an 24 yşındayım eşimden ayrıldım çünkü beni defalarca aldattı ve şiddet gördüm perdeyi açmam bile yasaktı mahkum gibydim üstüne dayak aldatmak küfür dayanacak gücüm kalmadı ve şunu söylemek gerekirse aldatılmak insanın onurunu gururunu kıran bir şey asla kabullenemedim çocuklarım için denedim ama olmadı hiç sevgi görmedim kısa kesmek gerekirse ayrıldım ve uzun süre kimseyi alamadım hayatıma korktum erkeklerden bide duygularımı kaybettim eski eşim yüzünden kalbimi hissetmedim hiç can sıkıntısı pubg indirdim 3. Oynayışımda hoparlörü açmak istedim bir ses geldi ama o kadar yorgun konuşuyordu ki etkilendim konuştuk yeni oyuna falan girdik tanıştık o kişide 20 yaşında onu tanımam için çok uğraştı ben belki dedim konuşmak iyi geliyordu hayatını dinledim o kadar temiz biri ki hiç yaşıtları gibi değil yaşadıkları onu hiç bozmamış tertemiz kalmış o karakterli terbiyeli biri ki etkilendim konuşmaya başladık sevgili olmak istedi ben evlenip ayrıldığımı 2 çocuğum oldugunu soyledim yıkıldı dedim hayatına bak bekarsın karşına iyi biri çıkar evlenirsin ama benimle olmaz ben birine güvenemem ben kalbimi hissetmiyorum sevemem dedim ağlyarak beni aradı ben bu güne kadar hep namaz kıldım kimseyle sevgili olmadım allahtan zorluk görmüş kıymet bilecek birini istedim yaşımız zaten sorundu bu dahada imkansız yaptı ama ben senin kalbini gördüm karakterini sevdim senden vazgeçmek istemiyorum dedi ama bir ağlıyor anlatamam bende burda ağlıyorum kıyamıyorum gencecik ama vazgeçmedi dedim ben sana sözünü veremem sevebilirim diye ama bakalım korka korka adım attım o kadar kaliteli karakterli biri ki anlatamam ben hislerimde asla yanılmam ve beni hiç yanıltmadı aksine tanıdıkça dhda hayran oldum ona tam istediğim gibi bi insan dedim 1 yıla kadar sana güvenene kadar buluşmam görüşmem dedim kabul etti sen hayatımda ol yeter dedi zaten farklı bir şehirde ama imkansızı başardı bana güven verdi ve benim için ailesiyle yaşayacağı bütün zorluklara hazır ama ben kalbimin olduğunu hala hissedemiyorum mantığıma yatıyor tam evlenilecek biri öyle bir eşim olsun çok isterim benim için neler yaptı çok uzattım yani demem o ki ne yaptıysam benden vazgeçmedi çocuklarımı istiyor ben seni her türlü istiyorum diyor ama ben ona kıyamıyorum ne yapmalıyım lütfen bana bi akıl verin bide evlilik olsa bile ben kendimi hazır hissetmediğimi söyledim 4 yıla kadar olmaz dedim ben seni beklerim dedi bide şöyle bir şey var tatlı biri boyu posu yerinde yapılı çok beğeniyorum sadece yüzünü çok beğenemiyorum ama huyu yüzüne o kadar yansımış ki nur var gibi yüzü güzele 1 günde doyulurmuş huyu güzele 40 yılda doyulmazmis eski eşim çok yakışıklıydı ama benim hayatımı mahfetti bu kişi hayatımda hissetmediğim kadar değerli hissettiriyor bana ve çoook seviyor hissediyorum ve onu kaybetmek istemiyorum şimdi sizce devam etmeli miyim ona haksızlık olur mu o bekar sonuçta ama onu istiyorum hayatımda bu kadar terbiyeli karakterli birini tanımadım ben bekliyorum yorumlarinizi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana hep diyor yaşadığın günlere temiz yüreğine karşılık beni sana Allah gönderdi mutlu edeyim diye ben seni bir ömür mutlu ederim elimden ne gelirse yaparım yeterki sen artık gül yaşadıklarımı anlatirkende ağladı görüntülü konuşuyorduk daha önce gelemediğim sensiz güldüğüm her gün için özür dilerim dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer