Aşk İlişkileri Kız arkadaşıma tapıyorum sizce yanlış mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani cidden tapıyorum her şeyim oldu. Güncellemeler+1 yıl Aşırı seviyorum diyorum yahu ayaklarına kapanıpta tapmıyorum yani :D Kız arkadaşıma tapıyorum sizce yanlış mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Evet, yanlış bence. Birine vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinde ilk vazgeçeceği kişi sen olursun. Unutma bu lafı.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya vazgeçmezse? Her şey güzel olamaz mı yani çok mu zor.. Yorumla Need4Read +1 yıl Bilmiyorum, ben bu yaşa geldim; hep bu önermeyi doğrulayacak ilişkiler yaşadım. Umarım sen yaşamazsın.. Yorumla
Mustafather26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Birisine çok değer verince o gidiyor sen üzüleceksin be reis 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gitmeme ihtimali yok mu yani. Yorumla Mustafather26 +1 yıl Seni senin kadar seviyorsa gitmez belki on yargılı olmak istemiyorum ama daha yeni çok değer verdiğim için sevdiğim kız terketti sen çok naziksin çok ilgileniyorsun deyip. Alttaki yanitlarda buna benzer. Bağlanırsan böyle oluyor genelde Yorumla
Flower150 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok bağlanma bence bir gün bir şey oldu ayrılırsanız çok üzülürsün. 1 0 Yorumla
heypmm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl çokta bağlanmamak gerek ama benim de bi erkek arkadaşım olsa her guzel ilerlese ben de ona taparım ;)) 1 0 Yorumla
BlackUnclee Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Kaybettin şimdiden geçmiş olsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya gerçekten kaybetmezsem? Her şeyin güzel olma ihtimali yok mu yani.. Yorumla BlackUnclee +1 yıl İlişkilerde klasikleşen bir durum var maalesef seven üzülüyor, kullanılıyor acı çeken kişi oluyor. Yorumla
BeOriginal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben de tapıyorum şahsen, @gecelerbeter :) 3 0 Yorumla
_Siinem_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Maşallah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet, yanlış bence. Birine vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinde ilk vazgeçeceği kişi sen olursun. Unutma bu lafı..
Ya vazgeçmezse? Her şey güzel olamaz mı yani çok mu zor..
Bilmiyorum, ben bu yaşa geldim; hep bu önermeyi doğrulayacak ilişkiler yaşadım. Umarım sen yaşamazsın..
Birisine çok değer verince o gidiyor sen üzüleceksin be reis
Gitmeme ihtimali yok mu yani.
Seni senin kadar seviyorsa gitmez belki on yargılı olmak istemiyorum ama daha yeni çok değer verdiğim için sevdiğim kız terketti sen çok naziksin çok ilgileniyorsun deyip. Alttaki yanitlarda buna benzer. Bağlanırsan böyle oluyor genelde
Çok bağlanma bence bir gün bir şey oldu ayrılırsanız çok üzülürsün.
çokta bağlanmamak gerek ama benim de bi erkek arkadaşım olsa her guzel ilerlese ben de ona taparım ;))
Kaybettin şimdiden geçmiş olsun
Ya gerçekten kaybetmezsem? Her şeyin güzel olma ihtimali yok mu yani..
İlişkilerde klasikleşen bir durum var maalesef seven üzülüyor, kullanılıyor acı çeken kişi oluyor.
Ben de tapıyorum şahsen, @gecelerbeter :)
Çok iyi bir sey
Maşallah
Yanlış çok hem de
Öküz mü
nasıl ya