Aşk, sevgi ne kadar gerçek ve güzelse ayrılıklarda bir o kadar gerçek fakat çoğu zaman üzücüdür. Kimi zaman ayrılık; her iki tarafıda üzsebiliyorken çoğu zaman üzülen terk edilen taraf oluyor.
Sizin söylediğiniz ya da size söylenen en saçma ayrılık bahanesi neydi? 😃😃
Gece arayıp sensiz yapamam hiç ayrılmayalım diyip ertesi gün bizden olmaz ayrılalım artık dendi bana ama benim favorim bi elemanın sevdiği kıza kıza söylediği bahaneydi -Aşkım seni çok sevdiğimi biliyorsun bu yüzden sana gerçekleri anlatacağım ben mit ajaniyim ve maalesef kurumdan sana onay cikmadi ya vatanım ya sendin bende vatanımı seçtim. Demiş kıza 🤣🤣🤣🤣
Ya istisnasız duyduğum en saçma ayrılık bahanesi film seçememekti😂 arkadaşım sevgilisiyle sinemaya gidiyor kız romantik komedi istiyor arkadaşım fantastik... daha film zevkinde anlaşamıyoruz diğer konularda nasıl anlaşıcaz diyip ayrılıyorlar😂😂
Arkadaşımın kampta tanışıp sevgili olup hatta ilişkiye girdiği kızın ayrılık bahanesi şuydu; xxx sen üniversite mezunu değilsin ben ayrılmak istiyorum :D
Ben seni haketmiyoeum sen daha iyilierine layıksın, sen çok yakışıklısın beni aldatırsın., sen çok iyi birisin ben seni üzerim. bunların hepsi ayrı bir kaşardı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hoşlandığımı sandım hoşlanmıyomuşum kusura bakma. En kötü tarafıda bunu benim söylemem.