Aşk İlişkileri Duyduğunuz en kötü ayrılma bahaneleri nelerdi? Engourdi_Fılle Takip Et Xper 6 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhabalar! Şimdiye kadar duyduğunuz en kötü ayrılma bağanesi neydi? Duyduğunuz en kötü ayrılma bahaneleri nelerdi? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen daha ıyılerıne layıksın gıbı klasıklere gırmıs cumle var:D 1 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Çok iyi bir insansın 1 0 Yorumla
SadeceBenYaniAli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Pardon ben sizi hatirladim bir yerden sanki 0 2 Yorumla Engourdi_Fılle +1 yıl İlk hesabım beyfendi hem sahte bir isim ve profil resminde acaba nasıl oluyorda birini size hatırlatıyor hiç anlayamadım bence birine yürüyecekseniz daha zekice cümleler kurun kendinizi küçük düşürmeyin. Yorumla SadeceBenYaniAli +1 yıl Yurumedim ciddiydim o ppyi kullanan bi kadin vardi da tanidik ondan sordum hemen bu yone cekmeyin 😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sen daha ıyılerıne layıksın gıbı klasıklere gırmıs cumle var:D
Sen daha iyilerine laiksin..
Çok iyi bir insansın
Pardon ben sizi hatirladim bir yerden sanki
İlk hesabım beyfendi hem sahte bir isim ve profil resminde acaba nasıl oluyorda birini size hatırlatıyor hiç anlayamadım bence birine yürüyecekseniz daha zekice cümleler kurun kendinizi küçük düşürmeyin.
Yurumedim ciddiydim o ppyi kullanan bi kadin vardi da tanidik ondan sordum hemen bu yone cekmeyin 😔