Kız ciddi bir şeyler istiyor demek ki kanka. Utangaç ve çekingen olabilir. Yobazlık olarak nitelendirilemez bu durum. 2 Ay olmuş daha kıza güven verememişsindir belki de. Öpüşüp o zevki alıp daha ileriye gidip bazı şeyler yaşayıp ayrılmaktan da korkuyor olabilir. Asıl soru şu sen ne istiyorsun bu kızdan? önce buna karar ver bence.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu gerikafalılıkmı şimdi? Biri kardeşini paçavra gibi kullanıp atsa hoşuna gidermi? Asıl geri kafalılık sevgili postunu uydurup kıza dokunmanız. Bir kızı sevip tanımak için öpüp koklaman gerekmiyor. Namus senin lügatında yoksa tabiki de geri kafalı dersin. Haklısın. Cahil olduğunu bilmeden elaleme geri kafalı demekte ne kadar vahim bir şey. Bunu bil istedim. Cevap verme zahmetinde bulunma. Sizin gibileriyle tartışılmaz. Namusu araştır kardeş. Ahlak vazgeçilmez hazinedir bizim için. Şimdiki halinle o güzelim kızı haketmiyorsun. Beğenmiyorsan kendin gibilerinle çık.
120 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılKiz kardeşine biri senin dediklerini dese , kiz kardesinde ayni sekilde kiz arkadasinin verdigi cevabi verse kiz kardeşin yobaz, geri kafali mi olur?
İnsana ve tercihlere saygin olsun. Onun hayat felsefesine ve onem verdigi degerlere saygin olsun. Onun kutsaliyetine saygin olsun. Sana gore yanlis olan baskasina gore dogru, sana dogru gelen baskasina yanlis gelebilir. Dusunceye saygin olsun ! Bu ne karsindaki kizi gerikafali, ahmak, yobaz yapar ne de seni MEDENİ YAPAR ! Aksine seni degersiz kılar.
Sorsak ; beraber oldugun kizla yatmak isteyecek kadar asil delikanli , ancak evlenmek istedigin kiz da bekaret arayacak kadar BABAYİGİTSİNDİR dime !
Hay ben senin kafana be..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bütün bunlar senin yaşam tarzına ve hayat beklentilerinle uyuşmuyorsa kesinlikle ayrılmalısın. Hiç kimse bunu yapmak zorunda değil. Saygı duymak zorundasın. Fakat tabi ki istemekte senin hakkın ve bence seninle ortak değerlere görüşlere sahip birisiyle olman daha iyi olacaktır
30 Yorumla Sevgilinin kriterleri yobazlık oluyorsa senin ki de dingillik oluyor. Kız kardeşiniz bunu yapsa erkek arkadaşı istese hemen bir erkeklik havaları taslarsınız. Şimdi sana nasıl güvensin. Önce güven vermesini becerin. Bak aşağıda bir karşıt cins var, tam senlik. 😃
Bir de bu soruyu bu kategoriye koyan dingil kim acaba? 😃60 YorumlaBenim anlamadım her haltı yapan insana sözde saygı duyuyorsunuz da istemeyen niye gerikafali oluyor? Bu da bir tercihtir. Açıkçası, İslami hayatına adapte etmiş bir genç kız, tabii ki bunları yapmaz. Çok da doğru yapıyor. Kızı alnından öpesim geldi. Ayrıl. Uygun degilsiniz. O kız daha iyi daha ahlaklı birini hak ediyor.
50 Yorumla
+1 yılKendi kalibrenizde birini bulun o zaman. Zihniyetinizdeki fukaralik acınası. Kimse sizin cinsel isteklerinizi tatmin etmek zorunda degil. Kendi isteklerinize gore yasamak istiyorsunuz sınırları olan insan kendi sınırlarını gösterirken (ki kadın tamamen hakli) yobaz diyebiliyorsunuz. Esas yobaz sizsiniz. Modernliğin tanımını. yaoamayacaklar ahkam kesiyor, Avrupa artıklari.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. O zaman ayrılıp kendi kafana göresini bulacaksın bu kadar basit. Kimse kimseyi yargılamaktan vazgeçsin artık. Hepimizin bir tarzı var ve o tarza uyanları seçiyoruz bu kadar basit. Zorla onu sonradan pişman olacağı şeyler yaptırıp ikna etmeye çalışmanın anlamı yok ki.
39 Yorumla- +1 yıl
Ondan da ne kadar hayır gelecekse
- +1 yıl
Rahat bırakın derken sen neden çoğul konuştun ki hayırdır
- +1 yıl
O zaman kızlar için neler yaptım ama değmedi ona bakarsan
- +1 yıl
Olamaz sen kızların da şerefsiz tipleri var çok iyi bilirsin ama herkesin karakteri bir değil
- +1 yıl
Öyle tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen dediklerin olsa yobaz olmaz değil mi? Yazık şu kafaya ya. Modern öyle mi olunuyor? Kız hemen yapsa bilmem ne dersiniz. Hemen yapmasa yobaz dersiniz. Bencede ayrıl, seninle bir halt olunmaz çünkü. 2 ay da bunlar erken olur, geri kafalı yazmış bir de kız hakkında yazık ya. Git kendin gibi birisi ile sevgili ol.
21 Yorumla- +1 yıl
Harbi asabi bir hatunmuşsun :D
Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Senin bu görüşün daha yobazca. Eğer insanın görüşüne saygı duymuyosan ve ona bu kadar ihrenç bi şey söyleyebiliyorsan karşındakinin iyiliği için ayrıl. Yazık karşındaki insanın senle harcayacağı vakte.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şeyler zamanla olması lazım ben sana karşı tamamen güvenmeden ne öpebilirsin ne elimi tutarsın. Ben karşı değilim ama karşıdaki insan önemli. Eğer sevmiyorsan ve canını sıkıyorsa da ayrılabilirsin.
2 günde öpüşen tipler tercihinse o da ayrı mevzu.40 Yorumla
+1 yılOlması gerekenin nesi yobazlık? sonra temiz kız arıyoruz diye ortalıkta ötüyosunuz. Kızdan ayrıl kendin gibi birini bul sözde medenisin ya haniiiiii😀
90 YorumlaModernlikten anladığın yiyişmek falansa kafana yazık
110 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılModernlik = Öpüşmek, yanaşmak vs... (?)
Dalga mı geçiyorsunuz? Ayrıl veya o kız ayrılsın. Sevgilisine yobaz, gerikafalı diyen erkek sevmiyordur.60 Yorumla
+1 yılKız haklı cok merakliysan babasından iste de gorelim delikanlılığını. Kaşar kızlara meraklisin tabi gönül eglendirip bırakmalık ama yemezler
70 Yorumla
+1 yılGit modernini bul o zaman, modernlik çağdaşlık onunla bununla öpüşmekle mi oluyor? Ne kadar bozuk bir zihniyetiniz var umarım kız ayrılır senden.
70 Yorumla
+1 yılBiz bayanlar maalesef ki siz erkekler gibi hemen oldu bittiyse getiremiyoruz kızın davranışı gayet normal ciddi bir ilişki istiyorsan öpüşmeye gerek yok sevginin yolu da öpüşmekten geçmiyor onun için sevgiline karşı biraz anlayışlı ol hem daha yenisiniz utanıyor belli ki zorlamana gerek yok eğer sürekli el tutma opusme gibi üstüne gidersen en kısa zamanda ayrılırsınız kalbinden sev her zaman ruhunu sev onun bak ozaman hersey istediğin gibi alacak 😍
20 Yorumla
+1 yılKendine göre birisini bul öyleyse. O bunları yapmak istemiyor diye yobaz değil veya sen bunları yapmak istiyorsun diye medeni olmuyorsun. Karşındaki insana biraz saygın olsun. Kafa yapına uymuyorsa ayrılırsın.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyle öpüşme ve el elede tutuşursun yani bunu istemek de haklısın kızların da evlen o zaman iste annemden laflarına da ayar oluyorum daha hemen evliliğe getirme erkekleri iter. Belki kız çok muhafazakardır istemeyebilir sen de zorlama kendine göre birini bul sen de.
10 Yorumla
+1 yılSenin yaptığın asıl yobazlık. Kız ne güzel işte yiyişen, eğlencelik tiplerden değil. Böyleleri nasıl sizin gibi mallara düşüyor anlamıyorum mk.
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Edep adap ne zamandan beri kusur oldu kızlara moder değil diye laf edersiniz sözde ama evlenecegin kadın bakire olmazsa evlenemezsiniz bu kafa yapınız toplumuzun sonunu getircek
40 Yorumla
+1 yılBen olsam böyle bir kızdan ayrılırdım. Böyle kızları artık hiç çekemem. Benim için bir şey yapmayan ve böyle saçma engeller çıkartan kızdan ayrılırım.
20 Yorumla
+1 yılMüslümanım diye dolaşmıyorsundur umarım etrafta. Sana tek sözüm bu olsun başka bir şey demeye gerek yok
50 Yorumla
+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun öpmeni istemiyor olabilir el ele tutuşmayadabilir böyle davranan biri yobaz mı oluyor istemiyorsa saygı duymalısın belli ki ciddi düşünüyor konuşup anlaşmalısınız olmuyorsa birbirinizi istemiyorsanız ayrılırsınız ama şunu unutma karşındaki kim olursa olsun onun düşüncesine saygı duymalısın
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen bunu yobazlık olarak görmüyorum. İlişkiden beklentileriniz örtüşmüyorsa, seninde onu anasından babasından isteme gibi bir derdin yoksa uzatma bırak kardeşim ne diye yıpranasın/ yıpratasın. Bak ortada sorun falan yokmuş meğer.
10 Yorumla
+1 yılBakire değilim dese tiksinir ayrılırsın 😂ne İstediğiniz belli değil kimse kendini öptürmek zorunda değil
46 Yorumla- +1 yıl
Ben şunu istiyorum :) Karşımdaki kiz bakire olsun ama ilklerini benimle yaşasın :D Bakire olmayan kizla da evlenmem. Bakire olmasına rağmen benimle birşeyler yaşamayacak kızla da evlenmem.
- +1 yıl
@Fefc03 Ben mümkünse evlenmeden benimle birşeyler yaşamasını istiyorum. Çünkü evlenince zaten yaşanacak.
- +1 yıl
@Fefc03 Bırak düzgün olmasın. Bu kızın ilkiysem ve onunla birşeyler yaşadiktan sonra da evlenirsem benim için sorun yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun kıza. Zaten erkek adam sevdiğine ulu orta bu saydıklarını yapmaz. (Elini tutma ve sarılmaya bir şey demiyorum da öpüşme olmaz öyle ulu orta)
20 Yorumla
+1 yılayrilmalisin!! o kiz senin gibi birinden kurtulmali
50 Yorumla
+1 yılsen neden bu kadar geri kafalisin asil? insanlari istemedigi seyleri yapmaya zorlayamazsin, bunu yapabilecegini dusunecek kadar geri kafalisin. hele ki kendi bedeni hakkinda karar verecek tek insan oyken! begenmiyorsan AYRIL
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNesi geri kafalı kızın. Evlenmeden olmaz diyor sana. Haklı. Nerden bilsin senin onu bir gün bırakıp gitmeyeceğini. Sonra geri kafalı oluyoruz. Ne alaka be🙄 Bas nikahı ondan sonra yap ne yapacaksan. Onu seviyorsan öyle kabul et. Arkasından da konuşma. Değiştirmeye zorlamay gerek yok
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Ayrılmalısın o kızın iyiliği için. Sen kendin gibi medeni birini bulmalısın, sürekli yatıp kalkmalısınız. Yobazmış teallahım ya 😒
32 Yorumla- +1 yıl
Bunun gibiler evlenip üremesinler
Kız ağırlığını koymuş gel iste demiş dana daha nasıl modernlik arıyorsun ne güzel söylemiş helal olsun ona sanada yazıklar olsun anlayışsızlıgına
30 YorumlaHerkesin görüşü adeti farklidir tabi evlenmeden öpüşmek veya cinsellik normaldir yaşı geldigi zaman ama opusmemek vs bunlarin yobazlikla alakası yok her dikişen modern olsaydi ülkemiz entelektüellerle dolu olurdu boş bi soru olmuş niyetiniz farkliysa ayrilin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgililiğe gelince ilişki yaşayan kız istersiniz ama evliliğe gelince bakire olsun diye şart koyarsınız.
Ne güzel temiz kızı bulmuşsun ihanet de etmez40 Yorumla
+1 yılKızın iyiliği için bence de ayrıl. kendin gibi geniş birini bulursun
41 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki
+1 yılAyrıl o zaman saygı duymuyorsun ona ve bile bile sevgili olmuşsun gelip hakaret ediyorsun burada ayrıl.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bunun gerilik ya da modernlikle ilgisi yok öncelikle. Bu onun kendi tercihi sana uymuyorsa ayrılırsın dünya görüşleriniz farklı demek ki
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeye yanaşmıyor diye gerikafalı mı oluyor asıl böyle düşünerek siz öyle oluyorsunuz tercihi öyle modernlik bu olmuyor.
21 YorumlaBakış açısına saygı duymayarak asıl yobaz sen oluyorsun bu durumda hiç kusura bakma. Sana göre biri değilse devam etme ozaman zorla esir tutulmuyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
Helal size
+1 yılRahatsız oluyordur evlenmeden, sende kızdan hevesini alıp atasın gelir bi vakitten sonra, Zaten caiz ve günah
20 YorumlaBuna yaboz denmez. Çekingen ürkek utangaç denir asıl yaboz sensin ne bekliosun kucağına atlamani mi yatağına uzanmasini mi
20 Yorumla
+1 yılDaha sevilmediğini birine hatta sevişmey bırak elini bile tutmadığın bir insan nasıl sevgilin oluyor. Flörtün bile değil siz ne yaşıyorsunuz 😂
20 Yorumla
+1 yılYobazlık değil, gayet de bunu yapmamaya hakkı var. Kimseye baskı yapamazsın bu konuda.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Biraz düşünsen kimin haklı olduğunu anlayacaksın belki !! ilerisini düşünmüyorsan ayrıl zamanını harcama kızın
10 YorumlaDoğru demiş bu arada, modern çağ diye her gördüğümüz kızı afedersin yobazlayalım mı nikah olmadan el bile sürülmez normalde
10 Yorumla
+1 yılSenin derdin arayışın ne !!! Evlilikse kız haklı... yok hayvan gibi etinden sütünden faydalanmaksa kız gene haklı. Ayrıl ki kız senden kurtulsun
10 Yorumla
+1 yılSevmek neden zor bu erkekler için? Belli ki kız haram diye yapmak istemiyor. Adam olsan nikahı beklersin.
13 Yorumla- +1 yıl
@Fefc03 aferim çocugum sana
Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. yobaz mı yok ebesinin nalı ne tuhaf insanlarsınız ille herkes vermeli mi ya
20 Yorumla
+1 yılVersek bacım, vermesek gerikafali.. nefes almayalim bence biz
24 Yorumla- +1 yıl
KS bacim diye cevirmis or. sbu olacakti
- +1 yıl
Vermicem vercimem 😂sen geri kafalı ol boş ver bu zihniyeti
- +1 yıl
Verince o kelime oluyor orası doğru ama
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu yobaz kizla evlen zor bulursun 😊senin derdindin eylenmek değilse tabi
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seviyorsan sende bas nikahı al kızı 😂😂😂ne diyelim
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece sevişme amaçlı arıyorsan bence o niyette birini arayan biriyle çıkmalısin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu geri kafalılık değil tercih meselesi sen de istemiyorsan böyle ilişki saygı duy ve ayrıl
20 Yorumla
+1 yılAferin kıza. Önüne gelenle yatan çağdaş değil hayvandır. İnsanı hayvandan ayıran sadakat, aile ve nikahtır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim bu kız seni saf görmüş kendini kakalamaya çalışıyor genelde bu tiplerin vermediği altına girmediği kalmaz en son da kendini senin gibi masum tiplere böyle kitlerler yoksa hangi gariban zavallının başına kalıcaklar
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer kız öyle mi dedik birader bu kız böyle dedik
ayrıl gitsin öyle kızla evlenen de eşşeğin tekidir yobaz insanla uğraşılmaz gitsin tekkesinde zikir çeksin
00 Yorumla
+1 yıldurdugun kabahat.. hemen ayril.. beklentileriniz farkli anlasilan.. onun da zamanini alma kendine uygun birini bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen modern olmayı böyle zannediyorsun asıl. yobaz sensin maalesef dostum... yadırgama bu durumu çünkü anormal düşünen sensin
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle şunu belirteyim kız doğru demiş evlenip istediğini yapabilirsin en azından evliyim dersin ama öpüşme falan bir tık fazla onun için bunları istememesi gerikafalılık değil senin cinselliğe aç olman gerikafalılık.
30 YorumlaBre susak kız ne güzel efendi terbiyeli namusmu ga vur köntük seni burayı terket
10 YorumlaÇok güzel yapıyor böyle kızlar var olmaları bile mucize artık
12 Yorumla- +1 yıl
Mucize değil var böyle kizlar
Bir insanı tanırken sorcaklarının listesine öpüşüyon mu' yu da ekle sen de ozaman
10 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne