- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDetaydan dolayı sorunun trol oldugunu düşünüyorum
Kizlarin çoğu belki hesap burada iyi yapmis, kiz hakli vs demis ama kendileri öyle mi sanmam.
Sevgilimse elinide tutarim öperim de yatırıp seks yapmaktan bahsetmiyoruz elini tutmak öpmek bu kadar abartilmamali. Madem elini bile tutturmayacak biriyle neden sevgili oluyor.
Ayrica herkes seni elestirmis ancak 3 aylik sevgilisine gel beni iste diyen kızında çok sağlıklı zihne sahip oldugunu düşünmüyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sen canım mısın oğlum demek ki kız haram sevda istemiyor en güzeli sende bas nikahı gitsin istiyorsan ama 3 ay kısa süre gaza gelip basma bir anda önce düşün :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu sizin bileceğiniz ve karar vereceğiniz bir mesele
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılma ya alışır belki zamanla yavaş ol
00 Yorumla Bunun gerikafalilikla bir alakasi yok bu kisisel bir tercihdir cok modern görünüp mother teresa gibi olanlarda var. Ben avrupada büyüdüm ve benimle ciddi ilerde evlenmeyi düsünmeyen bir erkege neden kendimi kullandiriyim? Onunla temas ederken dahada asik olcagimi biliyorum ve benimle ciddi degilse veya daha evlenmeye hazir degilse neden sadece o tatmin olucak diye istemedigimi yapiyim? Buda var bir kiz istedigini yapar ama ayrilinca kasar damgasini yer ama yapmayincada gerikafali olur, sizin ne istedigniz belli degil kusura bakma..
66 Yorumla- +1 yıl
Kiz simdi senle birsey yapsaydi ayrilsaydiniz ve her beraber oldugu sevilisiyle ellsip öpüsünce ve ilerde beraber olmak isteyen bir erkek cikinca karisina ve ciddi oldugu icin gecmisi konusunca + kac kisiyle ellesip öpüstügünü bilince güzel birseymi olur? Aynisi kiz icinde gecerli bende her kisiyle beraber olup öpüsen koklasan erkekle olmak istemem.
- +1 yıl
Hiçbir erkek kendisiyle evlenmeden ilişki yaşayan bir kadına saygı duymaz. Burada maval okuyanlara inanmayın. Ben erkeklerin içindeyim, ben onların konuşmalarına şahit oluyorum. Bu tarz kızlar hakkında neler konuştuklarını duysanız şok olursunuz. Pislik muamelesi yapıyorlar bu tarz kızlara ama kızlar da keşke nefislerine hâkim olup böylelerine prim vermese...
- +1 yıl
@skidji Dogrudur herkes öyle diye birsey yok ama yinede insan kendi manevi ve duygusal acisindan bu tarz iliskilere girmemeli, erkek zaten saygi duymadigini kiza citlatir, iliskide olunca ic güdeysel hisler güclü olur onu dinlemek lazim cogu zaman. Olmayinca olmaz ve karisimiza saygi duyan kisiye bakmak lazim. Konu ama anneleri bacilari olunca namus bekciligi yaparlar o zaman o kadar "sözde modern" olabilcekmi soran beyfendi.
+1 yılSimdi soyle yapiyosun erkek o. ospusu sevgilinin yerinde kendi annen kizkardesin kizin ya da ailenden herhangi bi kadinin oldugunu dusunuyosun senin yerindede senin gibi baskabi erkek o. ospusunun oldugunu dusunuyosun o erkegin senin ailenden bi kadina ozellikle saydigim yakinlikta olan 1. dereceden bi kadina boyle davrandigini dusunuyosun tamami hayvan pislik namussuz it herif sadece dokundugunu dusunsen bile yeter ya da o gozle baktigini dusunsen bile yeter senin sevgiline yaptigin gibi ayni rahatsizlik duyduysan vicdanin kabul etmiyosa sen en ala gerikafali ve ikiyuzlu bi erkek o. ospususun cinsellikle modernligin ne alakasi var aw beynine tecavuz ettigim ailendeki yum herkesi pazarla madem com modern olmak istiyosan sovdurtme simdi kendine s.. ol git burdan hadi
00 YorumlaSen bu kafaya modern mi diyorsun
Kız sana kullandırtmadı diye kedini kusura bakma
Modernik kadına bişey dayatmamaktır
Kendi fikrini empoze etmeye çalışıp
Manüpile etmeye çalışıyorsun
Görüyoruz milletle her haltı yiyince ne oluyor
Piskolojisi bozulmuş, ayarlarıyla oynanmış genç kızlar tavi şanslıysa hamile kalmazsa
De git...
Kızı bırakta kendi gibi birini bulsun mutlu huzurlu olsun 🙄62 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
Siz kadınlar harbi malsınız. Manipülasyonu yapan da sizsiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi tercihi sonuç olarak.. Sizinle aynı fikirde değil diye geri kafalı damgası yapıştırmanız yersiz ve saçma.. Cinsel ilişki yaşayan insana da damga yapıştırmak yanlış, yaşamayı tercih etmeyene de.. Sizinle aynı fikirde değilse yollarınızı ayırırsınız bu kadar basit..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun geri kafalılıkla bir ilgisi yok. Onun inancı, düşüncesi farklı olabilir. Ya saygı duyarsın ya da işine gelmiyorsa ayrılırsın. Onu yargılama hakkına sahip değilsin. Ama şahsen ona bir iyilik yapıp ayrılmanı isterdim kendi adıma. Onun en için en doğrusu bu çünkü.
41 Yorumla- +1 yıl
Konuşmayı öğren de gel feminik.
+1 yılSeni sevmiyor kendimden biliyorum zamaninda sevgilim olsun diye yaptigim bi iliskide ne elini tutmak ne opmek icimden gelmiyodu. Ama cok asik oldugum birisi vardi onun saclarini dagitir oper sarilirdim. Seni sevseydi icinden gelseydi eger, kendisi bile engel olamazdı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeri kafalı mı? Ayrıl kendine 'modern' tanımı yaptığın biriyle sevgili ol. O kızın seni hakkettiği düşünmüyorum
60 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa buna saygı duyman gerekir. Sevmeye dudaklardan değil yürekten başlayın. Bir kadının yüreğini sevin en başta. her şey öpüşüp koklaşmak değil. Demek ki rahatsız oluyor.
Bazı arkadaşlar ayrıl demiş. Geri kafalı biriyle birliktesin demişler. Bu tip ileri kafalı basit kızlarla ol bencede.
Bu arada kız arkadaşını tebrik ediyorum. Bu zamanda böyle kızların sayısı az.40 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğine dokunmak ister. Ama dokunmayı bu şartlarda istemeyebilir. Bunun modernlikle alakası yok. Kişisel tercihi bu kızın, saygı duy. Tensel temas olmadan ilişki yaşayamıyorsan bu da senin tercihin sende kendine göre birini bul.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBas tekmeyi gitsin. Ben de 10 yillik bir iliskiden cikmis biriyle ilk hafta dudak kenarindan masumca öpmüştüm tepki vermişti. Güya 10 yillik exiyle hicbisey yasamamis vs vs... Kimi inandiriyorlar. Yok beni farkli tanimis yok bilmem ne neyse cok gecmedi bana tekmeyi basti 2-3 gune. Hala kıçım agriyor. Sen kurtar bari.
00 Yorumla
+1 yılGeri kafalılık değil kızın yaşam tarzı öyle, sen bunu böyle bilerek onunla sevgilisin, değiştirmeye çalışma kanka yoksa iyice batarsın. Olmuyorsa ayrıl, zorla güzellik olmuyor.
30 Yorumla
+1 yılHacım şimdi şöyle bir durum var kızın mezhebi öyle ise karışmaya hakkın yok. Zaten 3 ay olmuş daha yani istemiyorsan ayrıl bitsin. Ama sırf bu yüzden de ayrılmana gerek yok
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn doğrusu da bu ya zaten. Ne istiyorsun herkesin görüp bildiği dokunduğu kızları mı? Kız gayet de ileri kafalı ve böyle bir kızın seni seçmiş olması da çok anormal bir durum. İnancı gereği öyle davranmalı zaten. İnanç olmasada en doğrusu bu bence. Sevgi öpüşmek sevişmek ve koklamak değil. Bi insanı vücudu için arzuların için sevmeyeceksin. Yüreğinden seveceksin yüreğinden.. Allah ıslah etsin
614 Yorumla- +1 yıl
Böyle diyorsunuz ama bakire evlenen kız kalmadı gibi bi şey, şahsen ben de bu yaşıma kadar boş boş yaşadım nasıl kızlarla denk olurum diye kafa patlatıyorum... Kızın hiç de samimi ya da dürüst olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusalerkek0000 Ben varım mesela yine benim gibiler vardır. Dünyamızın çok değiştini böyle insanların neredeyse kalmadığını ben de görebiliyorum. Ama çok az. Niye samimi olması için öpmesi mi gerekir emin ol o herkesten çok istiyordur ama haram. Ben de sevdigim çocuğu öpmek istiyorum bende sarılmak istiyorum ama helalim değil ki. Evlendikten sonra istediğini yapsın herkes.
- +1 yıl
Evet içinden öpmek gelmiyorsa bence bir şey hissetmiyordur. Ayrıca o çok az olan kızlar bize denk gelmeyeceği için her erkek de mutlaka bi şeyler yaşamalı ki geride kalmasın
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusalerkek0000 evet. Sırf buna denk gelmeyeceğini düşündüğün için ilişki mi yaşayacaksın? Peki ilerde olur da öylesine denk gelirsen ve ilişki yaşamış olursan nolucak? Kim temiz olmayan birini ister ki? Sadece kalbi pis olanlar. Benim düşüncelerim bunlar. İnancıma göre seni uyarmak benim görevim. Sonrasında yapacakların ise beni ilgilendirmiyor.
- +1 yıl
Dengi dengine olmuş oluruz o yüzden sıkıntı olmaz, inanmıyorum düzgün bir kızla denk gelme ihtimaline, zaten ben de bi şey yapamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusalerkek0000 Sen bilirsin, daha ne diyeyim. Yan o zaman
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusalerkek0000 bu düşünceyi kafandan atamadığına göre belli senin için imkansız olduğu.. azıcık gözlerini aç da bak etrafına. Sevilecek kızlar duruken nerde iğrenç varsa onu buluyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılSevismek için mi sevgili oluyorsunuz Allah aşkına ya. Nasıl bi beyin bu yarabbim deliricem. Yan o zmn
. Allahım ya. O kıza bir iyilik yap ve ayrıl. Sen git pisliğin tekini bul , o da kendi gibi tertemiz biriyle musmustlu olsun. Bu sevgi değil , sevgi bu kadar basit değil. Sok şunu kafana- +1 yıl
Senden çok az kalmış kardeşim Allah sayınızı artırsın amin
Cevap sahibi+1 yıl@Beyazeşekliprens0 inşallah kardeşim inşallah 🥲
- +1 yıl
Amin çooook amin
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Opturse
Koklatsa modern olsa dersin sevgilim kasar herkesle gezmiştir kesin falan diye opturmeyince de gerikafalı dersiniz oyuzden erkeklere yaranilmaz. Kız iyi yapıyor pişman olucak bisi yasamaktansa kendini koruyor helal olsun çok super kiz11 Yorumla3 ay olmuşken çok istiyorsan gel iste demesini normal bulmuyorum, ben senim bildiğim kızlardan demesini de normal bulmuyorum. 3 ayda konuşup paylaşacak bir şey bulamayıp konu bu noktaya geldiyse bence yanlış yoldasın ve oradan dönmelisin.
00 Yorumla
+1 yılgerikafalı olan varsa o da bence sensin kadın en doğrusunu yapıyor
41 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın fakat kadın doğrusunu yapmıyor. Sevgili de olmasın.
- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılGerikafaliysa ayrilacan bro uzatmanın anlamı yok gidecen modern adi altında verenlerle beraber olacaksin bukadar basit olay yani.
25 Yorumla- +1 yıl
@trader30 normal zeka da olan insanlar nasıl yapıyorsa. Gel beni Iste demis lafa gelince düzgün kiz olsun temiz olsun al sana düzgün kiz adam kıza demediğini bırakmamış. Boyle insanlar elle seçilecek kadar az Yani
- +1 yıl
@Trader30 yakinlasmayacaksam sevgili olmam. Sevgiliyken yapamam demek de saçma sevgililikte olan şeyler bunlar her kiz bunu bilerek sevgili oluyor. O kızın durumu farklı istiyosan gel beni ailemden iste evlenme fikrim varsa sevgili olurum gel iste derim gene olmaz yani
+1 yılAynı soruyu kızın teki sorsa derler ki öyle erkek mi olur. Soruyu erkek sorunca nasılda namuslu profılı çizmişler hahaha 😂 ulan el ele tutuşmak için evlilik mi gerek salyangozlar
01 Yorumla- +1 yıl
@rovingeye48 senin annen zamanen herkesin elini değil başka yerlerini tutmuş ve anlatmış demek ki herkesin anasını kendi anan gibi sanıyorsun. 2001 doğumlu ergen velet sokakta görsen ıslanır altta verirsin namuslu kullanıcı ayaklarını geç
Çok akıllı bir kızmış. Kendisini tebrik ediyorum. Keşke bütün kızlar bu kadar akıllı olsa.
30 YorumlaTemiz kalmak ne zamandan beri geri kafalık olmuş saygı duyarım o tarz insanlara ve gelecek planlanacak bı insan olarak görürüm
10 Yorumla
+1 yılOff ditek ayrıl sıkılırsın ya sevgililiği daha uzunda tutabilirsiniz ne demek ya ozaman nikah bas öff
10 Yorumla
+1 yılSevgili olmak illa öpüşmeyi koklaşmayı gerektirmiyor bu işler zamanla olur kız istemiyorsa saygı duymalısın.
15 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
3 ay geçmiş 1 ayda olmuyorsa evlense de yapmaz bu tip kızları bilirim, ben de ayrıldım
- +1 yıl
Ahahahaahahhah
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin bir yetişme şekli, hayat görüşü ve karakteri vardır. Gerçek modernlik buna saygı duymaktır. Belki de farklı düşünen birini seçmelisin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin için önemli bir yerdeyse temas ayrılmak mantıklı olacaktır insan sevdiğine dokunmayacak da kime dokunacak hasan amcaya mı dokunacak ver yolu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi ayrıca bugün elt tutan yarın daha fazlasını ister oda biliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kişinin kendi tercihi madem geri kafalı defol git. Harama bulaşmak istemeyen geri kafalı mı oluyor? Zihniyetini... Bırak kızı o zaman. O kızda madem bu kadar düşünüyor neden sevgili oluyor?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılModernlik öpmekle mi oluyo kanka kız istemiyosa istemiyodur bunun için mi sevgili oluyosun sen
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılModern derken senin bacın için böyle birisi konu açsa acaba aynı şekilde modern olabilirmisin?
41 Yorumla
+1 yılSiz sevgili değilsiniz ki. Arkadaşsınız. 3 aydır o s@lakla mı takılıyorsun. Ah erkekler ah.
00 YorumlaBu gerikafalılık değil olması gereken bir şey. Sen modern olmayı yanlış anlamışsın.
00 Yorumla
+1 yılSana güvenemiyordur erkekler -genelde kadının hayatını mahveder bu sebepledir
00 YorumlaÖpüşmek sarılmak vs vs çok normal şeyler ya. Başkası değil sevgilin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılTemas önemli bence yani en azından el ele tutuşup öpebilir bunda bir şey yok sevgilisiniz sonuçta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. istemiyorsa istemiyordur, zorlamanın anlamı yok. ayrıl.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıloğlum kız söylüyor işte açık açık ya mastürbasyon ile ya da başka kadına gidip tatmin edeceksin kendini işte.
00 Yorumla Geri kafalı değil ama sen onu hakketmiyorsun aferin kıza çok seviyorsan evlen
30 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten seviyorsan kız arkadaşının sınırlarına saygı duymalısın. Helal olsun ayrıca ona. Asıl öyle biriyle olduğun için mutlu ol
11 Yorumla- +1 yıl
Kız sevmiyor ki içinden öpmek vs gelmiyormuş
Senin gibi kafasızlar ne zaman bitcek?
Mk yöçrügu*
Verse yollu olur vermese kezban
Yorumları okudum da sana girmiş yorumlar içim rahatladı00 Yorumla
+1 yılKız kendince bir strateji belirlemiş, önemli olan senin ne istediğin, bu tarz bir ilişki istemiyorsan zorlamaya gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAferin o kıza
umarım senden kurtulur50 Yorumla
+1 yıliyi yapmış senin gibi abazaya
46 Yorumla- +1 yıl
Öpmek sevgi gösterisidir ne zamandan beri abazalık oldu buna biz karşı çıksak yobaz dersiniz
- +1 yıl
önüne geleni öpmeye çalışırsa evet abazadır insanda biraz utanma olur daha 3 ay yeni olmuş
- +1 yıl
Öpmekten kastı ne ama nasıl bir öpme
- +1 yıl
Şimdi sen bana gelim gel beni anamdan babamdan iste diyorsan bu bana güvendiğin anlama gelir ki zaten bunu demek artık ben sana güveniyorum seninle her şeye varım demektir ve bu yüzden öpmek baya hafif bence😂
- +1 yıl
icraat lafla olmaz hareketle olur ve kızda ona güvenmediğini belli etmiş bu lafla
- +1 yıl
Peki küçük hanım
Prensip meselesi seviyorsan baktıkça içinden karşındaki insan geliyorsa bekle kardeşim derdin ne :)
00 Yorumla
+1 yılKiza helel olsun iyi yapiyor. Gotn yiyirsa gel evlenek diyor
00 YorumlaKorona varya yaklaşmak istemiyor bence. Hemen üstüne gitme. Virüs gitsin acilir
01 YorumlaBiz ona sevgili demiyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafalariniz uyumusmuyosa ayrilicaksin kanka geç olmadan
00 Yorumla
+1 yılBence saglam kadina deng gelmişsin evlenecek kiz
00 YorumlaMadem öyle kızlardan değil sevgili olmasaydı
12 YorumlaNamuslu kız git evlen
10 Yorumla
+1 yılKeyfin bilir
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın
10 Yorumla