Esim ve ailesi?

Merhabalar ben eşimle devamlı annesi ve babası yüzünden sorun yaşıyorum aynı evde yaşıyoruz ve benden hiç haz etmiyorlar hicbirsey yapmadım onlara ama yine de sevmediler beni artık esimle kavgalarımiz büyüdü elimden bir şey gelmiyor ve 1 haftadır araya bir soğukluk girdi eskisi gibi sevmiyor istemiyor sanki beni böyle hissediyorum çok duygusal biriyim bu arada. En son çalıştığımız için denk gelemiyoruz hafta sonu denk gelince vakit geçirelim dedik kayinvalidemin yanında sarıldık falan muhabbet ediyoruz söylenmeye başladı kendi kendine eşimde kalk evi temizle bak söyleniyor gibisinden şeyler söyledi neyse kalktım yaptım ama sinirlendim tabi kayınvalidem erkek kardeşine evde ne yaşansa anlatıyor kardeşi de eve gelip eşime gözdağı vermeye çalıştı bende bunu kabul etmedim söylenmeye başladım ve çok sinirlendi eşim annesinin yaptığını biliyor ama kadın kabul etmiyor annesinin yanında bana çok kötü bağırdı ve ağır konuştu o günden beri ya bende ya da aramızda bir soğukluk var öncesinde hep böyle bı sevgi doluyduk e muhabbetimizi de etkiliyor eşim artık konuşmayı kesti telefon televizyonla ilgileniyor bırak elinden diyorum bırakıyor hadi konuş diyor ben kendisinden bekliyorym ama çok yeni evliyiz daha 7 ay da bu soğukluk normal mi uzaklaştı benden muhabbet olarak ta cinsel ilişki olarakta ne yapmam lazım benim 7 ay boyunca bir şey gizlemeden kimle ne sorun yaşıyorsam anlattım annesiyle olanı özellikle ve eşimde annesinin farkında
Esim ve ailesi?