Biraz farkli kultur yapilarimiz var ailece ve nisanlilik dönemimde Cok sorun yasadim yinede seviyeli sekilde kavgasiz gurultusuz bugunlere geldik.
Simdi 2 aylik evliyim esimde bende full time calisiyoruz. maalesef ve maalesef kaynsnama 5 dk mesafede oturuyoruz. Ev esim satin aldi 3 yil önce oyuzden daha buyuk ev alabilmemiz icin en az 2-3 sene daha birikim yapmamiz gerek. Simdide zaten 1 sene borc ödemeyle gecicek.
Simdi ramazan, cuma gunu annem gildeydik iftara hemen ertesi gun Yani dun Yine bizi kendisine cagirdi börek falan yapicam yiyin diye. Herzaman gitmiyotum ama surekli yuz göz olmak istemiyorum ve surekli hadtada en az 1 -2 kere göruserek öyle oliyo. Esimin buyuk kardesleridr öyle hep bizimle ilgili ekonomik o bu herseyi bilmek istiyolar, kendileride sir gibi sakliyo herseyi. Cok emrivakiler Hic sevmiyorum.
Esime anlattim kac kez ama dönup doladip ayni yere variyoruz.
Rahatsiz oldygum konular bunlar:
Kayinvalidem cok iyi biri özunde ama arada dengesizlikleti oluyo ve beni yönetmeye calisiyo. Her kafami gördugunde cocuk versin Allah size falan diyo iyi niyet olsa bile baski hissediyorum ki zaten cocuk konusunda pek sicak bakamiyorum simdilik.
Esimin teyzesinin oglu yeni bebegi olmus, surekli teyzeler toplaniyo kizin basina. Daha 1 hafta olmus Yani ayip gunah kiz lohusa yatiyomu kalkiyomu ayip be.
Benim yanindada dun duyuruyo bayramdan sonra gitmemiz gerek diue. Bende Yine desin tavrimi koymak istiyorum yeni geline bizde gidilmez, muhlet verilir dinlenmesi icin kiz kendi mevlut yapar ya da uygun zamanda kendi cagirir ozaman giderim diye. Ayip mi?
Bide görumcem ameliyat oldu yeni hemen ona gitmemiz Lazim sonra diye duyuruyo bide dun en buyuk oglunun en kucuk cocugunun dogum gunu geliyomus haziranda simdiden bana onu duyuruyo.. 8 tane yegeni var Esimin ne dogum gunleri bitiyo ne kutlamalari. Kendileride bana 0 deger vetdiler nisanlilik dönemimde simdide. Esim de dogru duzgun ilgi göstermiyo kendi aileme bana. Bi annem bi erkek kardesim var candan öte,
lutfen yorumlariniz bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vallaha değişik bir aile diyemicem onun yerine geleneksel ve düşüncesiz demek daha iyi olur. Eşinin biraz ağırlığını koyması lazım ve senin de rahatsız olduğun konuları eşinle konuşman lazım.
Ya bu kadar olmaz inan affedersin s. carim böyle dusuncesizlik cahilsizlige. Esime dedikce hep tersini yapiyo koyamiyo agirligni baskalari uzulmesin diye benim huzurum 0
Esimde bana piskolojik siddet uyguluyo. Ramazandada artti zaten dayanamaz hale geldim
Nasıl mesela?
Bugun kalkti saat 12 Gunaydin dedim zar zor bi Gunaydin aldim sonra 3 saat gecti tek kelime etmedi hep böyle yaoiyo haftada en az 2 kere niye böyle yaoiyosun dedigimde sen öyle yapiyosun dedi. Sonra ailesine karsi kac kere dedim her attigmoz adimi herseyimiz söyleme biraz gizli tut diye kardesleri ora boka herseye cok metaklilar hemen söyluyo. Özelikle kardesleri para PuL konusunda geldimi bizim herseyimiz ortada kendileri sir gibi sakliyo ya da kayibvalidemin sık bogaz etmesine beni karsi sessiz kalip yere bakip Onlar kirilmasin diye beni kirdigi… 2 aylik evliyim nerdeyse her hadtasonum onlarla olunsun istiyolar
Tamam kalabalık aile olmak güzel de birazcık mahremiyet de lazım abinin bu durumu bilmesi lazım. Hemcinslerimi anlamıyorum pozitif olmak , mutlu olmak bu kadar zor olmamalı. Yani güzel şekilde günaydın demek bile insanı pozitif etkilerken böyle yapmak cidden anlamıyorum. Umarım çok mutlu olursunuz yakın zamanda ve ileride.
Bilmiyorum zaten 2 aylik evliyiz nisanliyken gösterdigi hassasiuet bitti artik kaybetmekten korkmuyo davranislari. tamam ben de mukemmel dehilim ama crkilicek gibi degil. Ramazan herkese ramazan bende halsiz oluyorum ama eve olan sorumlulygmu unutmuyoeum. Esim adeta bilerek yapiyo acikcasi. Evin erkegimiyim kadinimiyim ne olsugum belli degil. Ev stres is derken inanin su kisacik surede kaşlarimdan beyazliklar cikmaya basladi normal degil. Esimin yuzunu bile görmek istemiyorum ciktim tum pazarimi uygun olan 3 marketde buyuk alisvrris yapiyoeum. Neyse ne diyim ne sevgim kalmaya basladi ne saygim.
Nişanlı iken yüzüğü atıp ilişkiyi bitirebilirdin diye düşünüp hassas olmuş olabilir sana karşı ki bu iğrenç bir şey. İnsan sevdiği kadın ile aynı çatı altında yaşadığı için bile mutlu olmalıyken cidden anlamıyorum ve Allah sabır versin. Sabırlı olmak lazım diyorum ama ne kadar olabilirse artık.
Ya seviyo ediyo iyiyken cok ityi ama asiri tembel. tamam yaoiyo arada bulasik camasir. Haftada 3 gun evden calistigna ragmen 2 haftada bir zar zor yemek yapar ki ne kadar sevindifmi kac kere gösterdim. Ama yok hep by sorumlulyklar yuzunden kavga ediyoruz anlamiyo beni ve asiri pasif. Zamanla hetsey yatisir diyorum bakiyorum ailesinin yaninda Yine kuzu nefret ediyorum inan. Pazar pazar sabahtan beri icime atip atip agliyorum tum hafta Oruc tut cabala iki cuma Cumartesi eve gec gel onun ailedi yuzunden yok Yani Hic olmadigi kadar yorgunum Hergun. Söylemesi ayip özel hayatimiz zaten iyi degil. Yasarken o an icin iyi Sadece ama okadar yorgun biliyorum ki kendimi haftada 2 gun bile zor geliyor bazen. Böyle olmadina ragmen cabalamiyor
Bunu eşiniz ile alttan alarak ve durumu anlatarak , yaşadığınız zorlukları anlatarak konuştunuz mu acaba?
Kac kere hemde
Artik ayni seyleri makina gibi repeat olmasinfan o kafar yoruldum ki
Umarım kısa zamanda düzelir 😔
Sanmiyotum dönup doladip ayni yerlere geliyoruz