Esimin ailesinin hareketleri?

Biraz farkli kultur yapilarimiz var ailece ve nisanlilik dönemimde Cok sorun yasadim yinede seviyeli sekilde kavgasiz gurultusuz bugunlere geldik.
Simdi 2 aylik evliyim esimde bende full time calisiyoruz. maalesef ve maalesef kaynsnama 5 dk mesafede oturuyoruz. Ev esim satin aldi 3 yil önce oyuzden daha buyuk ev alabilmemiz icin en az 2-3 sene daha birikim yapmamiz gerek. Simdide zaten 1 sene borc ödemeyle gecicek.

Simdi ramazan, cuma gunu annem gildeydik iftara hemen ertesi gun Yani dun Yine bizi kendisine cagirdi börek falan yapicam yiyin diye. Herzaman gitmiyotum ama surekli yuz göz olmak istemiyorum ve surekli hadtada en az 1 -2 kere göruserek öyle oliyo. Esimin buyuk kardesleridr öyle hep bizimle ilgili ekonomik o bu herseyi bilmek istiyolar, kendileride sir gibi sakliyo herseyi. Cok emrivakiler Hic sevmiyorum.
Esime anlattim kac kez ama dönup doladip ayni yere variyoruz.

Rahatsiz oldygum konular bunlar:

Kayinvalidem cok iyi biri özunde ama arada dengesizlikleti oluyo ve beni yönetmeye calisiyo. Her kafami gördugunde cocuk versin Allah size falan diyo iyi niyet olsa bile baski hissediyorum ki zaten cocuk konusunda pek sicak bakamiyorum simdilik.

Esimin teyzesinin oglu yeni bebegi olmus, surekli teyzeler toplaniyo kizin basina. Daha 1 hafta olmus Yani ayip gunah kiz lohusa yatiyomu kalkiyomu ayip be.
Benim yanindada dun duyuruyo bayramdan sonra gitmemiz gerek diue. Bende Yine desin tavrimi koymak istiyorum yeni geline bizde gidilmez, muhlet verilir dinlenmesi icin kiz kendi mevlut yapar ya da uygun zamanda kendi cagirir ozaman giderim diye. Ayip mi?

Bide görumcem ameliyat oldu yeni hemen ona gitmemiz Lazim sonra diye duyuruyo bide dun en buyuk oglunun en kucuk cocugunun dogum gunu geliyomus haziranda simdiden bana onu duyuruyo.. 8 tane yegeni var Esimin ne dogum gunleri bitiyo ne kutlamalari. Kendileride bana 0 deger vetdiler nisanlilik dönemimde simdide. Esim de dogru duzgun ilgi göstermiyo kendi aileme bana. Bi annem bi erkek kardesim var candan öte,

lutfen yorumlariniz bekliyorum

Esimin ailesinin hareketleri?