Kesinlikle hayır. Bazısı bir kadına küfür edebilecek kadar bile düşebiliyor. Büyüklerinin yanında argo konuşabiliyor. Öylesi karakteri oturmamış biriyle işim olmaz. Kendisine saygısı olan hiç bir kadının öylesiyle işi olmaz
Aşırılaşmış ve her ortamda, herkesin yanında olanını sevmem ve istemem. Fakat hepimiz bazen sinirlendiğimizde ağzımızdan küfür kaçırabiliyoruz. Bunun haricinde küfürü alışkanlık haline getirmiş biri ile olmaz.
benim de kırmızı çizgim. küfürlü ve sürekli argo konuşan tipler gelişimini tamamlayamamış ezik karaktersiz hanzo kişiliklerdir. sigara içime olayında olduğu gibi küfürü de çoğunlukla hava atmak için kullanırlar
Tokatı yer ilişki de biter. Kadında asalet, zerafet, nezaket yoksa sadece et parçasıdır. Ama erkek agresif olmalı ki kadınını korumaya hazır olmalı ve kadınına göz dikeceklere korku salmalı.
Hayatımızın her yerınde argo ve küfür var garipsememek lazım şahsen. Küfüre argoya karşı değilim tabi 63 stayla gibi sürekli diss atan biri değilse ladfldskf :D
Yani eşim evlendikten sonra kendini belli etti. Aşırı derece tiksiniyorum. Her lafı küfür. Ama annesi öyle büyüttüğü için bundan vazgecemiyo. Onların hoşuna gidiyor benim değil.
Kadını erkeği yok aslında kötü söz zehir gibi bence.. karşıdakinin hayatını bile karartabilir çok tehlikeli. sürekli argo konuşan bir insanla ben de beraber olmaktan keyif almazdım..
Bende de öyle küfür ya da el hareketi çeksin anında soğurum ama yerinde küfür diye birşey vardır hani ona kabul ama tabi ki ne biliyim bir cümle söylüyo ya diyo " Şu ya hoca bi gitmedi ya ya" aşırı itici geliyo böyle insanlar
Doğruyu söylemek gerekirse argoyu çok sevmem. Ama sevgilim eğer argoyu yerinde kullanıp abartmıyorsa, birisine ciddi hakaret etmiyorsa, etraftakileri rahatsız etmiyorsa kullanmasında sakınca duymam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
yani şu an çok olmasada öyle biriyle arkadaşlığım var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sürekli küfür eden adam çekici gelmez ya sinirlenince arada olur da sürekli olmaz