Samimiyete ve karşının da argo kullanmasına bağlı diyenler olabilir ama bence bir erkek ve bir kadın hemcinsleriyle istediğini konuşsa da yan yana geldiklerinde seviye olmalı. Şayet bu kadınlığın da erkekliğinde birbirlerine olan mertebelerine hürmetini sunar. Şahsi fikrim bu yönde. Ben hiçbir kadının yanında argo kullanmadım kullanmam da ama hemcinslerimin yanında rahatım kullanırım o ayrı mesele
11 Yorumla- +1 yıl
Hemcinsiyle daha yakındır herkes ama karşıyla seviye olmalı. Çok haklısın olması gereken tam dediğin gibi
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsiyet meselesi değil. Mümkün mertebe kimseye hakaret etmem, kimseyle alay etmem, dalga geçmem. Bazı zorla kaşınanlar hariç.
Lan diye değil ama len veya ülen diye yazarım sık sık. Kabalık olsun diye değil ülen. Numaracıktan sinirli görünmek için 😂 😂
Yani soruna "evet kullanırım" demem gerekiyor sanırım 🥴
133 Yorumla- +1 yıl
ahahaha ülen demen bi tuhaf 😂 lan diyosun ama lan gibi değil o ülen bi değişik kızsan kızamıyon 😂 ama evet demen gerekiyor soruya. Ülen de olsa oda buna dahil 😂
- +1 yıl
Aslında lan demenin zıttı gibi düşünebiliriz 🤔
Şimdi birinin yanına gidip "naber ülen" diyip yanağından makas almak ile "sus lan" diyip tokat atmak aynı şey mi 😂
Değil ülen 😡
😂😂 - +1 yıl
ahahaha evet değil 😂 tamam sen dahil değilsin buna ikna oldum 😂
- +1 yıl
😎😎
😇😇 - +1 yıl
Hödüklüğün lüzumu yok 😂 kimseyle kaba konuşulmaz 😂 ama bazısı istiyor. Yalvarıyor bunun için. Ben de cinsiyet ayrımı yapmadan aşağılanmaktan zevk duyarım bu durumda 😂😂
- +1 yıl
Mal de bağaaa diyen tipler çok😂 onları es geçiyorum kaşınan ışık kaşımak gibi hobimiz var😎 onun dışında kullanan mallara dedim soruyu 🤔 birde şey diyolar "ama sende çok kasıyosun" 😂😂😂 anasına küfretmedim diye kasıyor olduk iyi mi😂😂🤭
- +1 yıl
Allah gönlümüze, fikrimize, seyir zevkimize, damak tadımıza vb. göre insanlarla karşılaştırsın her anlamda inşallah 😂 millete laf anlatmakla yorulmayız 😂
- +1 yıl
amin 😇 hepsini geçtim ama müzik ve yemek olayı çok önemli 🤔bir şey yiyeceksin ben onu yemem bunu yemem lafından nefret ederim 😂 Müzikte sevmediğin tarza maruz kalacaksın işkence gibi 😪 basit ama uzun vadede önemli şeyler 😂
- +1 yıl
Küçük şeyler önemli nunu 😂
Sen Üstün Dökmen'i tanır mısın 😂😂 küçük şeyler diye kitap yazmıştı 😂
Trt de programı vardı 20 yıl kadar önce 😂 şu şarkı çalardı onda 😂😂
https://youtu.be/dNO0c5Lln0k - +1 yıl
Tanır mıyım 🙄 aramızda 20 yıl var sanki tanırım tabiki 😂
doğru diyor iyi şarkı 😂
Starda programı vardı bilmem kaç sene önce 🤔 - +1 yıl
Ben stara denk gelmedim. Çocukken TRT kanalında vardı 😂 programın adı da Küçük Şeyler'di 😂
Küçük şeyler önemli nunu 😂 - +1 yıl
minno şeyler mühim evet 😂😂
- +1 yıl
🤭🤭😂😂
Kedilere sahip çıkalım 😂
- +1 yıl
😂😂😂 seni alıp büyütecek beslicek birini bulmak lazım zengin 😂😂
- +1 yıl
Arıyoruz ama bulamıyoruz 😔
Nalibo zenginim demişti ama gştti 😔 ikimize de bakacaktı güya 🙄 - +1 yıl
😂😂😂 kimdi acaba
burada bizi gören biri ama biz onu göremiyoruz 😂😂 - +1 yıl
Sırlarını da beraberinde götürüp gitti 😔
- +1 yıl
Fakirdi o be😂 zengin olsa sözünde dururdu😂 fakir söz verip sözünden cayar🤭😂
- +1 yıl
Ne safmışım 😔 inanmıştım ben ona 😔
Bunları görürsen benden helallik iste nalibo 🙄 😂😂 - +1 yıl
Ahhh nunu saf kekim🤭🤭 her şeye inanıyosun🙄
- +1 yıl
İşte diyorum ya Allah herkese gönlüne göre insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin 🥺 bak kandırılmışım 🥺
- +1 yıl
Amin 🙏
Her zenginim diyene inanma önce bi banka hesabındaki miktarı atsın sonra inan 😂😂 - +1 yıl
Bundan sonra isim değil hesap bakiyesi sorarım 😂
- +1 yıl
mantıklı 😂😂 şöyle düşün herkes parası kadar konusacak fakir biri konuşamaz ki nasıl anlaşıcan 😂😂😂
- +1 yıl
Senin sorun vardı böyle dimi 🤔 paran kadar konuşmak 😂
Sanırım ben susmalıyım bu durumda 🥺 - +1 yıl
evet var 😂😂😂 soru benim nunu benim sorumda sınırsız konuş diğerlerine paralı 😂😂
- +1 yıl
İsteyen mesaj butonunu paralı hale getirebilse yine bu kadar mesaj atan olur mu burada kızlara acaba 🤔 😂
Mesaj başı ücret 😂
Tonla pembe hesap açar milleti dolandırdı mavili kişiler 😂😂 - +1 yıl
emin ol yine olurdu 😂 parayla gazeteye ilan mesajı veriyorlardı eskiden 😂😂😂
- +1 yıl
Esra Erol yine izdivaç yapmaya başlasın. Ben de zengin karı aramaya çıkarım 😂
Beni buldu onlar da yasaklanacak 😔 benden sonra yasaklanın ne olurdu 🥺 - +1 yıl
Sen çıkmakta geç kalmıssın acele edecektn 😂😂
- +1 yıl
Askere gidip geleyim dedim. Evlenip gitmemek için askere. Geldim yasak diyorlar 🥺
Neyse gün doğmadan neler doğar 😂 - +1 yıl
😂 ümidini kaybetme
- +1 yıl
Metanetliyim 😂
+1 yılBeğendiğim aşık olduğum bir insansa asla kullanmam, yeni tanıştığım bir insan olursa cinsiyet farketmeden yine kullanmam
Hangi durumlarda kullanırım argo
Sevmediğim öylesine vakit geçirdiğim flörtler ilişkiler
Çok yakın samimi arkadaşlarım.
Umarım cevap bulmuştur 🙂11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bayım
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal hayatımda ve sosyal yaşantımda çok dikkat ederim. Ama çok yakınlaştığımız o çok özel anda o heyecanla ve hazla partnerlerin birbirine sınırsızca her şeyi söyleme hakkı vardır diye düşünüyorum. 😎
04 Yorumla- +1 yıl
O çok özel an ne alaka🙄 Soru cinsel değil kişilik ve karakter 😂
- +1 yıl
Kişilikde sormuştum ama biri taşımış konuyu oraya🤔 Soruda belirtildiği üzere "diyalogda" diyorum sevişirken demedim yeterince açık ve netti. Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında bu soru karşı cins ile sınırlı bir durum değil.
Karşınızda kim olursa olsun.
Farketmez
İster karşı cins, ister bir arkadaş, ister bir hem cins , isterse bir flört veya sevgili.
Karşı tarafla bu tür argo diyaloglar içine girlirse ne olur?
Tabi ki;
Bu sohbet arkadaşlık sağlıklı bir şekilde yürümez
Uzun ömürlü olmaz.
Karşı tarafın ne saygısı kalır ne sevgisi kalır ne de onun gözünde bir gram değeriniz olur.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç birsekilde bu tarz tabirler kullanmam kim olursa olsun konuşma üslubuma ve kullandığım kelimelere dikkat ederim çünkü kelimelere aşırı takıntım var karşımdaki insanda da ilk dikkat ettiğim özellik budur bir insan belli bir yaşa gelip , konuşma üslubunu bilmiyorsa hiç bir şey bilmiyor demektir... söyleyeceklerim bukadardı teşekkürler 🙋
10 Yorumla
+1 yılsaygı bence insanın öncelikle kendisine duyması gereken bir durum
Ve gerçekten kendisine saygı duyan birisi çok aşırı samimi değilse kimseyle argo konuşmaz samimiyet oranına göre bu durum değişebilir elbette11 Yorumla- +1 yıl
Samimiyet durumuna kişiye cinsiyete göre baya baya değişir. Katılıyorum
Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Hanım hanımcık birisi ise zor kullanmamaya özen gösteriyorum ama argo konuşmak benim bir parçam belli bir süre sonra o kişiyede derim ben yanında doğal olmak istiyorum benim doğal halim argolu konuşma derdim
14 Yorumla- +1 yıl
Argo konuştuğun kızında kahve arkadaşından farkı kalmaz ki 😂 ikisine aynı muamele 😂 doğallık bu mu? Bence değil yaa
- +1 yıl
Benim en rahat halim argo konuştuğumda diğer türlü misafirliğe gitmiş ses çıkarmayan uslu çocuk gibi hissederim çocukken o şekilde durduğum için sıkılırdım sevdiğim kızın yanında kasılacaksam rahat hareket etmeyeceksem o kişi ile mutlu olamam hemcinslerimle olunca rahat olduğum için mutluda oluyorum muhtemelen argolu muhabbetimi dert etmeyen kızları tercih ederdim
- +1 yıl
Etmeyen çok var, hatta küfreden 😂
+1 yılSorulması hata. Tabii ki derim. Laf ortasında konuşurken ona da söverim. Kelimelerime dikkat etmem. Yalandan olmadığım bir kişilikmiş gibi görünüp neden içimdeki hayvanı baskılıyayım?
11 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum
Kadına yakıştırmıyorum. Tabi ciddi düşünmüyorsam karışmıyorum da yargılamıyorum da kabul etmekte sorun yaşamam. Her insan farklı bir dünya.
110 Yorumla- +1 yıl
Profilini gezdim de çok zeki birine benziyorsun
- +1 yıl
@sizbiadbuluniste dalga geçip aşalayan insan pek sevilmez. Sen sormuşsun ben de fikrimi paylaşmak istedim. Kaba kadını sevmem dedim diye illa kabalık edecek değilsin herhalde.
- +1 yıl
Yoo yanlış anlaşıldım 🙁 gerçekten seçtiğin kelimeler uslübun çok hoş
- +1 yıl
Soruyu soran kişi değilim bu arada
- +1 yıl
@sizbiadbuluniste öyleyse hata bende kusuruma bakma. İltifatın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende öyleyim sorun yok sadece seçtiğin kelimeler uslübun çok güzel düşünce yapın da hoş
- +1 yıl
Arkadaşlar hadi özelde yürüyün yürüyecekseniz 😂 bildirim geliyor 😂
- Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılOna hitaben söylenmez ama kullanırım fazla argo olmadıkça
Vay demek argo mu 🤔 şaşırmayı ifade ediyor da12 Yorumla- +1 yıl
vay değil ya onun devamı vardı da sansürlenmiş 😂
- +1 yıl
Vay sansürcüler 😅
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKuzenlerimse küfürleşiriz de büyüklerimle ya da diğer karşı cinslerimle argo konuşmam 😃
10 Yorumla Bana çok itici geliyor, bireylere bilhassa da kadınlara nedense zerafeti çok yakıştırıyorum ve bundan taviz verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Zarafet bir kadına yakışan en güzel şey kaybedilmemesi gerek
Mümkün olduğunca karşı cins ya da hemcinsim hiçbir şekilde kullanmamaya çalışıyorum. Eskiden konuşurduk arkadaşlarla o şekilde ama doğru bişey değil. Gerçekten sinirim bozulmadığı sürece argo kullanmamaya dikkat ediyorum.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben kullanmam dogru bulmuyorum. Ama z kusagi kiz ve erkek ana bacı sövuyor birbirlerine ayrıca mesajda verilen tepkilerdende nefret ederim hımm yaaa hadi yaaa vah vah tüh tühhh
14 Yorumla- +1 yıl
yaaa, hadi yaa nesi var bunların ben çok kullanırım 🙄
- +1 yıl
anladım. teşekkürler
+1 yılSamimi olmak, rahat hissetmek tabiki önemli ama karşı cinsle diyalog kurarken özellikle dikkat edilmeli diye düşünüyorum. Hemcinsinle laf arasında samimiyete dayanarak olabilir tabiki ama karşı cinse karşı asla.. @tortitotilla
10 Yorumla
+1 yılLan argo sayılır mı muamma çok alıngan insanlarla iletişim zor oluyor
14 Yorumla- +1 yıl
Lan direkt argo kategorisinde. Alınganlıkla alakası yok yani durumun argo argodur
- +1 yıl
Hemcinsinle normaldir ama karşı cinse kadına lan demek 🙄 asker arkadaşım deyip boynuna el atmak daha iyidir bundan
- +1 yıl
Makara yaparken demek var ciddi şekilde demek var ama kadınlar kibar feyzo seviyor genelde haklısın
Ben bir kelimeyi soylemeden dusunur soyle telaffuz ederim ama bu kimsenin umurunda degil. Relax olup ruh halime gore konustugumda insanlar bunu yadirgamiyor, madem oyle vurayim dibine dibine laflarin😎
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşurum. Tabi karşımdaki hoşlanmıyorsa kullanmam. Ama bana kalırsa tutmam kendimi.
13 Yorumla- +1 yıl
Hangi kadın hoşlanır onu sorguluyorum 😂
- +1 yıl
Manyak çok, sorgulamayalım.
- +1 yıl
ahahaha bak bu çok doğru haklısın 😂
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyetime baglı torti. Hatta kanım ısınmadıysa diyalog içinde bile olmam
116 Yorumla- +1 yıl
İnsan sevdiğini gömermiş öyle mi diyosun 😂
- +1 yıl
Yoook aptal falan diye hitap etmem , etmedim hiç.
Maksimum ‘ lan yok ne alaka ‘ falan derim.
Mal olma be kızım derim 🤔 apt@l geri zek@lı falan diye hitap etmem - +1 yıl
Arkadaşım aptal dedi diye 3 gün konuşmadım 😂bir ara bensiz buluşmuşlar, ooo felan dedim sen varken küfredemiyoz dediler 😂 hak verdim 😂
- +1 yıl
Küfür edememek kotu olur be torti. Hak verdim ben de 😂
- +1 yıl
ahahahaha onlar için kötü 😂 tam dilinin ucuna geliyo edecek bana bakıp kalıyo 😂 gram sevmiyorum itici geliyor bana
- +1 yıl
Küfür etmek değil ettirmek cok itici 🥺
- +1 yıl
Sadece sinirlenince mi ediyorsun? Keyfine eden de çok var çünkü 😂
- +1 yıl
Cok sinirliysem konuşmam ki ben 🤔 agzımdan tek kelime cıkmaz
- +1 yıl
Ooo işte bu en korkulu tepki 😂
- +1 yıl
Az sinirliysem bak gercekten güzel söverim ama cok sinirliysem eyvah , kesin dalarım 😂😂
- +1 yıl
ahahah öyle bi dedin ki "bi söv bakalım" diyesim geldi 😂😂 Senin değilde halkın sağlığı için senin çok sinirlenmemen lazım 😂 Milletin ağzı burnu yer değiştirmesede olur boş ver 😂
- +1 yıl
Sorma ya daha cuma gunu basıma geldı 🥺
- +1 yıl
Adamın yüzünün haritasını çıkarmadın inşallah 😱
- +1 yıl
Yok o kadar değil ya. Evli barklı 45 yasında adam sonucta ayıp olur.
Bacagını ve 3 tane kaburgasını kırdım - +1 yıl
şaka yapıyorum de 😱 Olay neydi ki 🫢
- +1 yıl
Ciddiyim maalesef torti 🥺
+1 yılErkeğe de kıza da argo kelimeler hiç yakismiyor.. sözlü olarak da yazılı olarak da kullanıldığında tüm zerafeti yerle bir eden ifadeler..
40 Yorumla
+1 yılDurup dururken kullanmam bu kelimeleri..
Zaten kabalık bunlarla olmuyor.. Bunları kullanmadan da kaba olabiliyorum.. 😄11 Yorumla- +1 yıl
Ooo 😂 Küfürsüz küfürden etkili konuşuruz o başka 😂😂
+1 yılAptal argo değil aşağılayıcı bir kelimedir, vay da çok normal kaba bir söz değil. Yeni tanıştığım biriyle daha kibar konuşurum ama samimi olduğum birine daha rahat ve argo içerikli konuşurum
10 YorumlaBen hemcinsimle de argo konuşmuyorum. Kaldı ki kadınlara karşı argo konuşayım. Yalnızca ani sıçrama gibi olaylarda refleks olarak küfür ağzımdan çıkabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılNormalde de öyle argo kelimeleri kullanan biri değilim. Ara ara kullandığım oluyor tabi ama o da samimi olduğum kişiler için geçerli. Cinsiyete bakmıyorum yani
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendilerin bayıldığı badboylar argo kuklanırsa erkeksi kullanmazsa edepli olurlar. Hanımefendilerin beğenmediği diğer adamlar argo kullanırsa edepsiz kullanmazsa sıkıcı olurlar. Mevzu budur.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılYa ben karşı cins hemcins farketmiyor NASILSAM AYNI öyleyim kaba argo küfüür hepsş var beni kabul eden öyle etsin beni begensin aaa ayıp olur diye efendi rolü yapamam
10 Yorumla Beni aşırı sinirlendirmediği sürece hiçbir kişiye karşı argo konuşmam sert bir üslubum var birkaç laf sokarım küfürden ağır olur
20 YorumlaKullanmayı istemezsem kadın ya da erkek olduğu için değil, genel anlamda bir canlı olduğu ve saygı duymayı tercih ettiğim için kullanmam.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyetten bağımsız olarak bu tarz kelamlardan haz etmiyor ve kullanıyorum..
14 Yorumla- +1 yıl
1 harf eksik orada sanırım 😂 yoksa büyük bi çelişkideyim şu an 😂
- +1 yıl
Çok dikkatlisin torti.. Sanırım beynim bana oyun oynuyor:)
- +1 yıl
Klavyenin kurbanısındır olur öyle şeyler 😂
- +1 yıl
🎈
- Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinsin hangi cümleleri kullandığına dikkat ederim buna göre bir üslup kullanırım. Ama aptal yav he vs kullanmam kullanmasına da müsade etmem
10 Yorumla
+1 yılHemcinslerimle bile öyle konuşmazken karşı cinsle bu şekilde konuşmak fazla laubali ve basitlik bana göre
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılasker arkadaşım değil kibar olurum. argo samimilik değildir kabalıktır. Sivas beyefendisine yakışmaz :D
10 Yorumla
+1 yılNormalde kimseyle kaba bir diyalog kurmam argo kelimeler ortak olursa ederim çok nadir oda yani erkeklerin yanında da etmem pek
10 Yorumla
+1 yılBen ortamın durumuna göre davranıyorum. Yeri geliyor argo, yeri geliyor bir İstanbul hanımefendisi. Değişiyor yani.
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak karşı cinsle samimi olan biri değilim. Bu yüzden kullanma gereği de duyulmuyor. Kullanmam da..
10 YorumlaBen hemcinslerimle konuşurken de lanlu lunlu konuşmuyorum. Karşı cinsle sohbet halindeyken daha dikkatli davranmam gerekmez o yüzden.
10 Yorumla
+1 yılaradaki samimiyete bakar
ama ben ne kadar da samimi olsam da karşı cinse argo kelimeler kullanmam10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. O arada ki samimiyete göre değişir. Fakat karşı taraf bu kelimelerden rahatsız olmuşsa daha da kullanmam
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde kullanırım severim argoyu ama karşı cinsin tutumunu sorarım eğer o da öyleyse samimi bir sohbet olur
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde içimdeki şeytan tartışma sırasında ortaya çıktığı için her şey yolunda giderken pek kullanmam :D bir kavgaya bakar
10 Yorumla
+1 yılSonuçta saygı, terbiye, edep, adap diye belli kalıp ve kurallarımız var. Nerede nasıl konuşacağımızı ayarlayamazsak, hayatımız boyunca hep dışlanırız.
10 Yorumla
+1 yılAramızdaki samimiyetliğe bağlı olarak ufak tefek şeyler söyleyebilirim ama öyle kabaca küfürler etmem, zaten normalde de o tür küfürleri etmiyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Aldığı terbiyeye , arkadaş çevresine ve Karşısındakinin bir bayan olduğunu anlaya bilme seviyesine göre değişir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Bu tip konuşmaları çok itici buluyorum ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim kelimelerime dikkat etmeye çalışıyorum
10 Yorumla
+1 yılO karşı cins samimi arkadaşımsa ve kendisi de bu üslubu tercih ediyorsa benim için bir sakıncası olmaz. Ben de aynı şekilde takılabilirim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 395 cevap paylaştı. Karşımdakinin cinsiyeti umrumda olmaksızın kullandığım kelimeleri bana gösterdiği saygı çerçevesine ve samimiyetimize göre seçerim.
10 Yorumla
+1 yılKaba konuşmayı sevmediğim için kimseye o şekilde konuşmam, kendimle de o şekilde konuşturtmam
20 Yorumla
+1 yılHemcinsim de olsa argo kelime kullanmamaya özen gösterim. Bence kullanılmamalı.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılHemcinsim olup olmamasından bağımsız, argo konuşmaktan itina ile kaçınırım.
21 Yorumla
+1 yılSadece hemcins değil de ben genel olarak öyle konuşmayı sevmem.
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Çok samimi isen evet ancak aşırıya kaçmam ufak tefek olur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Samimiyetime bağlı , eğer gerçekten samimi bir arkadaşımsa sözümü esirgemem. :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsına ya da hakarete varan sözler olmayacak şekilde kullanırım
10 Yorumla
+1 yılSinirliysem belki yoksa kullanmamayi ederim gerek yok
10 Yorumla
+1 yılaslin da kullanmayi severim tabi uer duruma gore degisr
10 YorumlaAna avrat, erkek ortamındaymış gibi küfretmem ama argo, basit küfürler kullanırım
11 Yorumlaben esnaf ortamında yetiştim yani arada kaçar onlar 😅
10 Yorumla
+1 yılKarşımdakinin cinsiyetini düşünmeksizin düzgün konuşurum, tabu hak ettiği bir biçimde.
10 Yorumla
+1 yılöz saygım var dikkat edilmesini isterim bende ederim
10 YorumlaAşırı kullanılmadığı sürece kullanılabilir yerine göre ve cıvıtmadan..
10 Yorumla
+1 yılBEn kullanırım yapmacık olmaya gerek yok. Ama baş başaysak ve samimiysek
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı. Hangi cins olduğu fark etmiyor. Kaba, argo kelimeler kullanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılHemcimslerimle de öyle konuşmuyorum bazen oluyor erkeklerle de oyle
10 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler