Selam KS ahalisi! İlişkilerde samimi ve konuşkan insanlar genelde sevilir. Fakat bazı durumlarda azıcık huzur ver nidaları duyulmaya başlar. Sizce konuşkan karşı cins ilişki için iyi midir yoksa kötü müdür?

Selam KS ahalisi! İlişkilerde samimi ve konuşkan insanlar genelde sevilir. Fakat bazı durumlarda azıcık huzur ver nidaları duyulmaya başlar. Sizce konuşkan karşı cins ilişki için iyi midir yoksa kötü müdür?

Benim için baş tacı değil çünkü genelde konuşkan karşı cinse denk geldim, benim için özel bir yanları da olmadı. Bunun boş yapanına rastladım daha çok, şu ağzı iyi laf yapar dedikleri tipler de benden uzak olsunlar 🙄🙄. Konuşsun ama yerinde konuşsun, bi de bana daha çok konuşsun :D
Onunla Konuştuğunuz için huzur ver diyen bir kadın veya erkek hayatınızda olmasa da olur. Saygısız insanları sevemiyorum ben.. konuşmasa asıl sorun var demektir. Öyle insanla iletişimi keserim aklı başına gelsin.
Ben de konuşkanım sıkıntı etmem benim için baş tacı ama hep o konuşur ben dinlersem araya bir reklam girmezse baş belası olmayı bıraksın yok hayatımda olamaz 🙂
Burada önemli olan şişe konuşkan seninle konuşuyor boş mu konuşuyorsun dolumu konuşuyor anlattıkları ile insanın kafasını mı şişiriyor bunların hepsi önemli bir etken. Şahsen ben durmadan bir şeyler anlatan biriyle yapabileceğimi zannetmiyorum.
Cevap
11Cevap
Benim için baş belasıdır adam dediğin ağır olacak sürekli konuşandan hayır gelmez
Boş konuşan karşı cins baş ağrısı yapıyor sadece ama susan insan daha zor olur
Baş belasıdır
Konuşkan olması iyidir, çünkü ben pek konuşmam.
O da sus pus olursa olmaz değil mi? 😃
😊👍
Dolu konuşacaksa problem yok.. Öteki türlü eyvah eyvah..
Gereksiz konuşan herkes iticidir! Dinlemem
Boş konuşmayan insan kendini dinletir zaten
- Baş Belası: Ben sustuğumda iletişim kurmak için çaba gösterip çok konuşması güzel de sürekli çok konuşması... Cık, ben "cool" adamlardan etkileniyorum.
- İyidir: İlişki için iyidir. - Benim için kötüdür.
Her şey ayarında guzel diye düşünüyorum ve baş belası şkıını işaretliyorumm
🙄🙄🙄
☺️☺️😂
Ee yani kim dinleeyecek onu başım şişer
☺️😅
Ben çok konuşan insanlardan bi süre sonra sıkılabiliyorum. Karşımdaki kişi çok konuşmasın ama az da konuşmasın. Böyle başımı ağrıtacak derece her dakika her saniye konuşmasın. Konuşunca da boş konuşmasın. Boş konuşmaya da gelemem ben
Konuşkan ve ağır olursa baş tacıdır. Gereksiz konuşmalar yapmasın her defasında dikkatle dinleyim, dinlerken eğleneyim, fikir alışverişi olsun.
Zamansız ve yersiz konuşkanlıktan hoşlanmam.
Şimdi sıcakkanlı yapıda olup konuşmayı sevdiğim için arkadaşlarımda öyle konuşur az ve öz 😊
Az ve öz olan arkadaşlar mı yoksa sözcükler mi?
Sözcükler 😊Bazen onlar sen konuş biz konuşalım sesin huzur veriyor dedikleri için 😊
Güzelmiş ve iddialı bir cevap oldu.. 🙂
Aslında iddialı değil bir zamanlar spikerlik yaptığım için ses vs ondan 😊
Havalı ton devam ediyor.. 😅😂
Estağfurullah:) Sıfır ego sadece gerçekler
Baş tacıdır net.
Ama boş konuşmayacak
Nasıl konuşmuş olduğuna da bağlı. Şimdi gelip de küfrede küfrede konuşuyorsa baş belasıdır. Yok efendi efendi konuşuyorsa ne ala. Zira konuşkan olmayan biri bana sinsi geliyor.
Gevezelik mertebesine ulaşılmışsa çekilmez bir hal alabilir. Onun dışında huysuz ve kerpetenle ağzından söz alamadığımız birine göre konuşkan bir tip her zaman bir adım önde.. bence.
Baş tacı... Bazen sadece onun konuşmasını bile istiyor insan.
Çok konuşanı sevmiyorum ben.
basim agrir cekemem
normal seviyede olmalı konusurkende biraz sakin şekilde konuşmalı
bence baş belası...
erkekler az konuşanı tercih eder..
Ben beraber susup oturabileceğim biriyle daha rahat ediyorum.
Bu durumda baş belası olabilirim çünkü ağzım iyi laf yapar.
Konuşkan olan baş belası
Hoşsohbet olanı baş tacı
Ne konuştuğuna bağlı olarak değişir. Bide burada konuşkanlıktan kasıt gevezelikse büyük sıkıntı. Ama sessiz olmayan, sohbet etmeyi seven anlamında ise konuşkanlık iyidir diye düşünüyorum.😂
Konuşkan olsun, sevdiğim adamsa zaten sabah kadar dinlerim.
az konuşan birinin yanındaysanız bilin ki o ilişkide çok konuşan taraf sizsinizdir..
karım sabaha kadar dırdır etsin dinlerim o tatlış sesini
İlgimi çekmeyen bir konu hakkında konuşup duruyorsa bas belasıdır..
Eğer seviyosam sabaha kadar anlatsın konuşsun zevkle dinlerim
Ama hoşlanmıyorsam max 10dk
Çok konuşan bilmiyorum pek güzel olmuyo nerde ne konuşacağını da bilmiyor öyle olunca 🥴
Yerine gore de erkekte de cok konusan cekilmez gibi
dengeyi bilmesi lazım..
ama illa birisi olacaksa, konuşmasını tercih ederim..
Ne konuştuğuna bağlı. Sürekli boş muhabbet olmaz sürekli dolu da olmaz dengeli olmalı ama seviyorsam dinlerim
Konuşkan kişileri severim sessiz insanlar beni diken üstünde tutuyorlar sessiz insanları her zaman korkunç bulmuşumdur
Takip atsana bi
Yalnız kalınca her türlüsü tatlı geliyo
Fazlası her türlü sıkar
Ben konuşkan severim konuşsun susmasın hep muhabbet edelim
Skkzxkxk bilmem güleç ve konuskanı sevebilirdim
Eğer konuştuğunda boş konuşmuyorsa baş tacıdır.
Ben baş belası olacağımı düşünüyorum.
Karar veremedim
Bos konusmadigi sürece sorun degil
aşırı konuşkansa kaçmayı bilmeli insan.
Bende konuşkanım baş tacı benim için
Her şey yerine göre olmalı bence
O tacın yildizi
Baş tacıdır
Baş belası
🙈neden bas belasi olsun ki
Baş tacıdır konuşkan insan severim🤗
Baş tacı ama yılışik zevzek aptal olmadıkça