Evlenelim dedikten 1 saat sonra aldatıldığımı öğrendim, ne yapacağım?

Ailem istemiyor diye 1 ay benimle görüşmedi. Ortadaki tüm engelleri kaldırdıktan sonra evlenelim dedim. İnstagramına baktığımda benimle olan tüm fotoğraflarını silmiş benim tanımadığım birini eklemiş bu kim dediğimde anında her yerden engelledi. 5 yıllık bir ilişkiydi. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız? Tabiki ihanet edeni affetmeyeceğim ama içimde soğumuyor ben çabalayıp cesaretimi toplayıp benimle evlenir misin diyorum 1 saat sonra beni engelliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
At gibi giden it gibi döner. Sorunlarından kaçarak kurtulan birisinin alacağı ani ve düşüncesiz kararlar bir süre sora pişman olmalarına vesile oluyor. Bu yüzden bugün gider başkasına yarın aynısını ona da yapacak ve pişman olup dönmek isteyecek. Bu saatten sonra da ben istemiyorum zaten. Sancılı bir süreç ama zamanla geçecektir. Önemli olan benim ona karşı tavrım ama ben kötü bir insan olmayacağım hesap sormak yerine kesin bir dille istemediğimi söyleyeceğim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün birlikte fotoğraf atmışlar. Arkadaşlar kimseyi hayatınızın merkezine koymayın. Sizin en değer verdiğiniz gelip sırtınızdan bıçaklıyor. İçinize doğuyorsa doğrudur. Ne zaman içime bir sıkıntı düşse bir şokla karşılaşıyorum. Ama ilahi adalet yerini bulacak kıran kırdığı yerden kırılacak. 2 ay olmasına rağmen acım geçmedi aksine hep taze kaldı, belki onunla evlenir. Bu saatten sonra pek fazla önemi yok. Ama cidden aldatılmak hayatın en berbat durumu umarım hiçbiriniz yaşamazsınız.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugünde evlilik teklifi almış arkadaşlar dünya öyle bir yer ki 5 sene size gelip seni çok seviyorum senin için ölürüm diyenler 3 ayda başkasıyla evlenme kararı alıyor.
Evlenelim dedikten 1 saat sonra aldatıldığımı öğrendim, ne yapacağım?