Düğünüme 1 buçuk ay kala aldatıldım?

Merhaba öncelikle bu duyguyu Allah düşmanımın başına vermesin. Yaklaşık 4 yıl süren bir birlikteliğimin sonunda geçen yıl nişanlandık. 1 ay sonra düğünüm var tabi olursa... Düğün hazırları vs derken bundan yaklaşık 20 gün önce beni aldattığını öğrendim daha doğrusu yakaladım/ ticari bir ikiliye dayandığını hiçbir bağ olmadığını ve zaten birtiğini söyledi bu zamana kadar ondan en ufak bir şüphe duymadım birdaha yapmayacağını pişman olduğunu 2 gün kapımda yattı ağladı va affettim Affettikten sonra bana ne ilgisi ne merakı ne araması ne sorması kaldı sanki ben onu aldatmışım gibi davrandı. 1 hafta normal konuşmamıza devam ettik ancak ben affettim ama içimde kendimle bir savaş veriyorum tabiki bunu ona da yansıtıyorum kadını her yerden engelledim Kadın benle de konuştu ben ona aşık oldum peşini ben bırakmadım o beni heryerden engelledi diye buraya kadar tamam gel gelelim 3 gün önce sosyal medyasında arama geçmişinde bu kadını gördüm ben aratmıştım ama kadın engelini kaldırmış nişanlımın bende sinirlendim o öfkeyle konuşun ben canım beni mi kandırıyosunuz diye sitem ettim nişanlımda yeter artık ikimizde yazık ben yapanıycam böyle bir hayat geçmez dedi bende tamam dedim beni 1 kez aradı açmadım 2 gündür hiç aramadı bende aramam ne yapmalıyım demiycem birilerine bunu anlatmam lazımdı yoksa kafayı yiyeceğim CAnımın yanmasına mı , ondan hala nefret edememe mi , belki hala aldatıldığıma mı yoksa hem affedip hem terkedildiğimemi hayallerimin bire bir yıkıldığına ailemin mutluluğumu göremeyeceğine mi yanayım lütfen gerçekten beni anlayacak anlayabilecek insanlar cevap verirse sevinirim
Düğünüme 1 buçuk ay kala aldatıldım?