Bi numara bana mesaj atti esim görüntülü konuşarak birisiyle kendini rahatlatıyordu dünya başıma yıkılmıştı resmen videoyu atan kişi sosyal medyaya atmakla tehtid ediyordu ailemden birisi görse rezil olucaktım 2 gün önce düşük yapmıştım annemlerde bizde şu an ve daha öncelerde biz hiç kavga etmezdik surekli soylerdim canını sıkan birsey varsa söyle benle ilgili bi sıkıntın varsa söyle derdim nazli birisym cocugum gitmis diye üzülüyordum zaten bide bunu bana yapınca yıkıldım çok güveniyordum ona ne yapıcamı bilmiyorum dün çok pişman oldunu söyledi ağladı krizlere girdı titreyerek söz verdi intahar edicekti nerdeyse pismanlıktan mektup yazmıştı bidaha beni görmicen mezarıma bile gelmeni haketmiyorum vs seyler yazmış intaharada meyilli daha önceden etmiş biz tanismadan once falan affetmelimiyim çok çaresizim o videodaki surat ifadesi aklimdan hayla çıkmıyor 😣
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir anlık gaflete düşmüş ve rahatlama ihtiyacı duymuş.. bence ona bir şans daha vermelisin... erkekler kadınlar gibi değil bazı şeylere daha çok ihtiyaç duyarlar... cinsel anlamda... hem pişman olduğunu söylemiş...
12 Yorumla- +1 yıl
Dün aksam ağlama krizine girdi titredii aşırı derece pişman gaflete düstüm diyor oda ama birdaha yaparsa diye korkuyorum
- +1 yıl
Bu konuda ona kararlı olduğunu göstermelisin bir daha olursa arkama bile bakmam diyeceksin oda ona göre adım atacak... her insan 2. şansı hakeder bence..
En İyi Cevaplar
abla öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin sana.
her erkek ikinci şansı hakeder benim gözümde bende sevgilim ile durmadan tartışıyor kızıyorum ama sonucum başkasına mutluluğu aramak değil.
bence sen abiye bir şans ver ben askeri personelim kimse kimsenin medyasını internette koyarım diye tehdit edemez bak abi şikayet etsin bak gör o kadının başına neler geliyor aile huzurunu bozmaktan tut şantaja kadar bir sürü ceza alır bence abiyi affet zaten bırakıp gidersen de emin ol böylesi insanlar canına kıyar çok karşılaştım çok denk geldim inan bana 3 haftalık evliler ayrılıyorlar oğlan da buna dayanamıyorum diyip arkasında not bırakarak intihar ediyor.
sende tepkini ver yenge bir daha olursa buna müsade etmeden noktalarım giderim de yapmaz inşallah allah kimseyi gaflete düşürmesin.04 Yorumla- +1 yıl
Saol kardesm dun not yazmıs baya edicek gibiydi daha oncesindede intahar etmiş herkes yapmaz diyorda taniyorum ben onu gercekten pişman titreyerek aglama krize girdi onu birakicam diye dun cok kotuydu ilkez onu boyle gordum Şu an bile donuk bi halde ruh gibi uzuluyorum ona ama icim almiyor aklima geliyor o videodaki yuz ifadesi kanım donuyor cok kotu bi durum sakin sevgili aldatma sende kardesm bu cok acı veriyor biz cok severek evlenmiştik şefkatli naif birisi asla beni uzmeyen birisiydi şu an gercekten pişman mesaj yazdimi uzaktan goruyor ama bakamaya bile cesaret edemiyo çok çaresiz duruyo
- +1 yıl
abla benimde 4 yıllık ilişkim var çok şükür kimseye ne baktığım var nede sorduğum.
abla hatasız insan olmaz abi bi gaflete bir hataya düşmüş bilerek veya kasti yapılan bir şey yok ortada tehdit var.
başkası olsa emin ol umrunda olmaz abla banane boşanacaksan boşan yürü git derdi ama bak pişman olmuş intihar eşiğine gelmiş dikkat et affet güzel bir şekilde namaz kılın abla beraber kuran okuyun çok güzel olur inşallah allah hayırlısıyla da güzel bir evlat nasip etsin size inşallah sıkma canını ablam namaz kılmanız çok ama çok iyi gelicektir🤲🤲🌹😊
- +1 yıl
Evlendimizde namaza baslamıştık kuran öğreniyorduk ben şu an kılamıyorum durumumdan dolayı düşün o ikindi namazindan sonra böyle bisey yapiyor buda koyuyor insana allahtan korksaydi bari allah korkum olmasa ayni şekil intikam alırdim ondan ama allah var yapamam simdi hattini falan degistiriyoz internetsiz hat aldik tuslu telefon alicam ona herseyi kabul ediyor gercekten pişman inşallah zamanlar unutabilirm bende ama cok acitiyor gercekten rabbim kimseye vermesin boyle bi acı
- +1 yıl
amin inşallah allah gönlüne göre versin can sıkmak yapılan hataya çözüm değildir ama iyi yapmışsın bi müddet tuşlu telefon kullansın abla sosyal medya hesabı varsa da sen kapat işte nefsine hakim olmamış mı diyelim allah ıslah etsin abla boş ver en güzelini allah bilir çok geçmiş olsun 🙏
+1 yılBekara koca boşamak kolay diye bir söz var sen bakma burdan atıp tutanlara kimsenin aklına ihtiyacın yok. Yorumlarınıda okudum yaptığını tasvip etmesemde hafifletici sebepleride varmış ilk hatada büyük kararlar vermemek gerekir ama seninde psikolojini düşünecek olursak karar senin bunu unutmayı denemek istermisin ya da senin için affedilemez bir hatamı
12 Yorumla- +1 yıl
Beni anlayan tek kişisin bekarken bende ayril derdim ama evlenince oyle olmuyormuş unutmayi istiyorum unutamiyorum o videodaki yuzu aklimdn cikmiyor çok kötü kırıldım 2 gun once cocugumu dusurdum daha o uzuntuyu atlatamamism bide bunu yapmasi beni mahfetti ama onunda ihtiyaclarini gideremedim ihmal ettm onada azda olsa hak veriyorum erkeklerin bu konuda baya ilgi ve ihtiyaci var ellerinde degil normalde cok dusunceli birisi bana asla kiyamaz asla üzülmemi istemez bi an gaflete kapılmış ve şu an çok pişman onu birakicam diye krize girdi aglayarak titredi onu hic boyle gormemistm sende bi erkeksn soruyorum sana bukadar pisman birisi yaparmi sence bidaha bunu cok severek evlendik biz ikimizde yaraliydik oncesinde duygusal olarak iyilestirdik birbirimizi boyle yapicak birisi degildi 3 ay dogru duzgun ihtiyacini gideremedim hic yapmadik nerdeyse erkek dayanabilirmi buna sence benimde sucum varmidir bunda?
- +1 yıl
Bizde böyle şeyler yaşadık her yaşadığımız olayda biraz daha olgunlaştık yaptıklarımıızn yapacaklarımızın nelere mâl olacağını zamanla anladık yavaş yavaş sadece birbirimize ait olduğumuzu başkasının haram olduğunu iyice anladık evliliğin ilk zamanları bunları yaşaman normal erkekler bi süre evli olduğunu kabullenemez böyle hatalar yapabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
m +1 yılİntihar etmez merak etme. Bende ölmek isterim her gün ama gt yemez. 4. Ayda aldatan koca ilerde neler yapmaz ama sana bağlı bu. Görmezden gelmek ya da gelmemek senin seçimin. Ohoo baya çok eşli arkadaş bu. 4 ayda insan sevgilisini unutamaz be. Tövbe tövbe düşman başına
15 Yorumla- +1 yıl
Hamileydim pek iliski yasayamiyorduk düşük yapma korkusuna birkaç defa yaptimzda kanamam oldu ve durmadi sonunda düşük yaptm çok üzgündüm annemlerde burada cekinmiş ihtiyacı olduna bayadir yapmiyoruz diye yapmış ben biraz ilgisiz bırakmış olabilirmde oda bir an gaflete düşmüş
- +1 yıl
Senin affedesin var ya da trolsün. Aldatılmanın psikolojik etkisini yaşıyor gibi değilsin. sinir hapı falan mı aldın. Bana kocanı savunuyorsun. Baştan senin için sorun yok zaten gibi. Tamam affet mesele yok. Ama sen pek aldatılmış gibi değilsin. 4 ayda aldatan 40 yılda 40 dost tutar
- +1 yıl
Bu arada 3 ayda ilişki yasak çoğunda bildiğim kadarıyla. Bebeğin ömrü yokmuş. Allah sabrını versin. Bebek ömrü yoksa düşer. Yoksa ufak tefek şeyler için düşmez
- +1 yıl
Bende evlenmeden önce senin gibi düşünüyordun aldatilan bisey girdummu ayril durma diyordum bizim aile geri kafalı bi aile evlendin zaman boşanma olmaz ve 4 ayda aklim almiyor caresizim sadece affedemiyorum zaten aileme nasil soylicemi bilmiyorum
- +1 yıl
Ailene danış. Akıl akıldan üstündür. Ailen bunu bilmeli. En azından evli kalsan bile ilerde bu iş tekrarlandıpında arkanda olurlar. Malum tekrar olacak. Özellikle babanla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılEğer onj çok seviyorsan şu şekilde intikam alabilirsin "sohbet ederken bir gün konu aldatmaya gelirse mevzu kocana bende seni aldattım" dersin rol yaparsın yani baya kurgusunu felan yapman lazım rolün iyi olmalı burada bi kadın kocasından böyle intikam almıştı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin için zor olacak ama bukadar pişmanlık duyuyorsa bir şansi hak eder. Herkes hata yapabilir evet bu hatadan öte belkide sana yapılan haksızlik ama son söz senin.
12 Yorumla- +1 yıl
Bendede suç var 3ay ihmal ettm hamileyim diye ihtiyaclarini gideremedm oda ben uzulmiym diye bana sıkıntılarını belli etmeyen birisi uzuntusunu bile belli etmez cok kotu donemdeydim bi erkek 3 ay dayanabilirmi yapmadan
- +1 yıl
Yani ikinizde haklisiniz burada önemli olan ikinizinde farkinda olmaniz. Bence daha iyi bir baslangıç olabilir. Bir yıl önce sordugun soruyu okudum 🙂
Neyse herkes hata yapar bazen ağir gelir ama
Intihar olayi felan hikaye kimse görüntülü seks yaparken yakalandim diye intihar etmez kendini acindiricak ilgini cekicek olayi unutturcak hepsi senaryo bebegini yeni kaybetmiş bir kadının ilgi alakaya ihtiyaci varken o sapik esin bunu yine yapmaya devam edecektir birak gitsin burnu sürtülsün bir süre degerini anlasin sen ne durumdayken o ne yapmış bayan arkdaslar doğru yorum yapmis onlara inan sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun, bir daha eskisi gibi aranız da güven olmayacak
10 Yorumla 4ay da aldatmasi sacmalik , bosa gitsin. bu kadar surede bunu yapan bidaha neler yapar neler. evlilik dedigin kolay bir sey degil ama bunun basj nasil basladiysa oyle surer. Intihar falan da etmez. sirf o iyi olsun diyr ona katlanmak zorunda degilsin canim.
10 Yorumla
+1 yılYapmadan önce düşünseydi, onu affedersen tekrar yapar ve herseferinde intihar edecem kendime şunu bunu yapacam diycek.. Git ö.. l de bakalım ne yapacak
00 YorumlaBüyük geçmiş olsun eskiden tanıdığı biri mi genelde öyle oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır azar gibi bi uyguluma ama adı başka birşeydi unuttum orada önüne gelen birisiyle konusmus
Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. eşine bir şans daha vermek istiyorsan kafandaki sorularınlarını konuşman gerekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Hepsini konuştuk anlatti daha çok pişman onu daha once boyle gormemistim onu birakicam diye krize girdi aglamaktan elimdeki herseyi al istedini yap birakma dedi herseyin ustune yemin etti bidaha yapmicana bendede suc var 3 ay erkek ihtiyaci giderilmeden durabilirmi bende ilgisiz biraktm onu
+1 yılçok zor bı durum bır sey dıyemıyorum affetsen hıcbır sey eskısı gıbı olmaycak 10 yılda geçse aklına gelecek ama boşan da dıyemıyorum herkesın toy bı zamanı oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo pişmanlık işleri intihar ederim demek falan timsah gözyaşlarıdır inanmayın
ihtiyaclarini gideremedim ihmal ettm demişsin de eşler birbirlerini beklemeli yarın öbür gün yine hamile kalsan yine aynını yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun aranızda herhangi sorun varmiydi dertleşmek istermisin
06 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir sorun yoktu aramızla çok mutluyduk gecim sıkıntımız vardı ama ev isine bile yardim ediyordu beraber yemek yapardık beraber bulaşık yıkardık hicbir erkeğin yapmicagi isleri yapardi asla beklenmicek birsi oyle gozu disards falanda degil namaz kilardik camiye giderdi bunlara ragmen yapmasi çok koydu 2 gün önce çocuk dusurdum bide hangibirine uzuliym ben 1gun oncr diyordum ki ne kadar iyi kocam var her daim yanimda beni teselli ediyor nazimi cekiyir diyordum yalanmis iste
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünmeyin lütfen her şey düzelir fal bakmamı istermisin kafan dagalir
- +1 yıl
Falcımısın
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Yok günahtır fal boş ver düşündün için saol yinede
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin nezaman bunalırsan yardımcı olurum dertleşmek için dinlerim sizi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBide 4 ayda mi 🤔
Peki sen hiç aldattın mi 🤔
018 Yorumla- +1 yıl
Hayır aldatmadım hiçbir erkekle muhabbettim bile olmadı selam dahi vermedim kimseye aile akraba dışındakilere
Cevap sahibi+1 yılsenin iş uğraş ne
- +1 yıl
Bizim dukkanimz var hediyelik esyaci o duruyordu cogunlukla ben yemegini goturuyordum namaz saatlarinde bekliyordum sadece
Cevap sahibi+1 yıla bide namazında abdestinde adam
Cevap sahibi+1 yılsen çok aradın mı bunu?
- +1 yıl
Evet ikindi namazindan sonra yapiyor bunu ama gercekten cok pisman şu an hastanedeyiz herkes intahar etmez demisti ama etti ilaç içmiş 10tane falann onceki gunler krize girerek ağladı bugun ayri yatmak istedim oda onu affetmicemi dusunerek yapti bunu ruh gibiydi zaten
- +1 yıl
Öyle birisi degil cok naif kibar bana ev islerinde hep yardim eder bebek gibi severdi beni tanisan sasirirsin nasil yaptino
Cevap sahibi+1 yılsence niye yaptı bunu aldattığı kız daha mı güzel ya da daha mı seksi
- +1 yıl
Ben sinirli birisiym aniden parlayan oda kavgayi sevmeyen birisi ben baya uzerine gitmisim hic alttan almamism dinlememism derdini oda kavga etmemek icin bisey demes madii skntmzda vardi bana belli etmems dun aksam yuzlestik boyke anlatinca benim yuzumden oldunu anladm kendimi kotu hissettm üzüldüm ama aklimdan cikmiyor o videodaki yuzu nasil unutucam onu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılaldatıldın ve suçlusu sen msin yani :)
p*rno mu izliyordu yoksa birisiyle görüntülü mü konuşuyordu çünkü farklı şeyler- +1 yıl
Birisiyle goruntulu konusuyo mastürbasyon yapiyor ama konustugu kisi dolandiriciymis goruntusunu kaydediyor tehtid ediyor sosyal medyada yayariz diye banada gonderiyor ben oyle goruyorum yabanci ülke numarasi bide hiç ilerisini evliligini dusunmeden yapiyor bunu bu canimi cok yakiuor iste ilgisiz biraktm tamam ama bukadarini yapmamasi lazmdı cok arada kaldim
- +1 yıl
Anlattiklari icinde biriktirdikleri sey benmde sorumlusu anlayisli olmadm daha oncesinde kavga edicez korkusuyla biseyini soyliyemems bana ve bu ilk mis daha once yapmams zaten suanda hastanelik iste pismanliktan
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama senle ne alakası var rahatsız olduğunu önce söylese sen devam etsen ondan sonra yapsa tamam derim ama...
- +1 yıl
Ilk kez boyle seven birisini gordum kiyamayan hizmet eden ev isi temizlik yemek yapan birisi bana heryerde yardimci oliyor benm her dedimi yapiyo parasal sknti yasiyoruz o caktirmiyor hic ama kafasina tskiyo bunu hamileydm daha duygularim yogun ben uzerine gittikce o hep alttan aldi her konuda sustu kavga etmedi ben durduk yere sorun cikartmstm ozamanlar sacma seyler soylemistm sacma konulardan kavga cikartan bendim hep o cidden hep alttsn alandı konusamıs benmle 😔
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı
- +1 yıl
Bi an gafletle yapmis bunu
Cevap sahibi+1 yılkapalı bir kadın mısın sen
- +1 yıl
Hayır kapalı değilim ama namaz kiliyordum beraber basladik evlendikten sonra
+1 yılDemekki sen bosaltamiyirsun ondandır eşinle ilgilen
07 Yorumla- +1 yıl
Düşük yaparız korkusuna iliski yasamiyorduk pek ama iligiydim baska yollardan bosaltiyordum ihgtiyacin varsa söyle diyordum annemler var diye cekinmiş üzgünüm diye bana söylememiş ihtiyacını napiyim affediyimmi gercekten pişman olan erkek bidaha yaparmi böyle bişeyi
- +1 yıl
Affet yani yapacak bir şey hamile misin
- +1 yıl
Düşük yaptım 1kaç defa ilişki yasadk ve her defasinda kanamam oluyordu sonuncusunda durmadı kanamam 2 gun öncede çocuk düşürdüm cok üzgündüm oda oyleydi annemlerde bizde şu an ve onlardan çekinmiş o yuzden boyle bi ihtiyaci oldugunu soyliyememiş bi an gaflete düşmüş gece aglana krizine girdi titreyerek gercekten pişman deliriyo gibiydi affetmek istiyor gibiyim ama içimde almıyor böyle biseyi ne yapicam bilmiyorum özellikle erkek düşünlerini merak ediyorum bu konularda
- +1 yıl
O korkuyla butun insatalari kapadik whatsapp herseyi sildik
- +1 yıl
Affet gitsin yaoacak birsey yok canım
- +1 yıl
Sence sorun bendede olabilirmi bi erkek düşüncesini merak ediyorum erkek ihtiyaclari daha fazla elinde olmadan yapmış olabilirmi sen olsan aynı durumda yaparmıydın
- +1 yıl
Sorun sendedir bnce
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Video nasıl geldi sana
04 Yorumla- +1 yıl
Yabancı numaradan biri mesaj atti 353le başlayan esimin adini soyliyerek neyin oluyor dedi bende seni ilgilendirmiyor kimsin dedim bana video attı eşim engellemiş onu esine soylicemizi soyledik yoksa videoyu paysariz dedi bana 1200euro islemişler ondan yoksa videoyu paylasicaklarmiş diye tehtid etmişler arayan kişide erkekmiş yani feyk videodaki kız gercek degilmişte
- +1 yıl
Bide dügün davetiyemizn resmini atmişlar eşime telefonunu ele gecirmis olabilirlermi yoksa nasil bulucaklar telefon numarasini esim gorutulu konusma programindan konusmus ilk sonra wpye gecmis
- +1 yıl
Affetmelimiyim bi anlık gaflete düşmüş olabilirmi ihtiyaclarini pek gideremedim çünkü erkeksin sende belki daha iyi anlarsın?
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. sende aldat 😉yakalanırsan affet de
02 Yorumla- +1 yıl
Düşündüm bunu hatta onada dedim ama allahtan korkarım ben onun yuzunden gunaha giremem
+1 yılNeden evlendin ki zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılçüküsü sağolsun aslan kocamın de gec
00 Yorumla
+1 yılBir sans ver ama eskisi gibi olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılYine yapar aynısını diyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan 4 ayda bunu yapan yıllar sonra daha çok şey yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuç ne oldu?
06 Yorumla- +1 yıl
Bir şans daha verdim ama son şansı bu çünkü biraz benden kaynakliydi
Cevap sahibi+1 yılİhmal ettin onu demi
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılArzusuz kadın ölsün daha iyi
- +1 yıl
Arzuyla alakası yok hamileydim dusuk olur korkusuyla dogru duzgun bisey yapamadik her yaptmizda kanamam oluyordu ve sonunda düştü
Cevap sahibi+1 yılHımm
Geçmiş olsun ağır bir tramva
10 YorumlaSen de onu aldatmalısın. Kısasa kısas 😉
00 Yorumla
+1 yılAilene danış
00 Yorumla
+1 yılAbla sakın affetme
00 YorumlaÇok kötü bir olay
02 Yorumla- +1 yıl
Affetmelimiyim?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!