Selamlar, Bence insanın merkezinde ilk olarak kendisi olmalı, sonra ailesi ve aile bildikleri. Hayatınızdaki kişi bunlardan daha öncelik haline gelmek istiyorsa zaten o ilişkinin hiçbir anlamda gerçekten mutlu edeceğini sanmam.. Böyle bir durumda ancak köle olursunuz, yaralı olursunuz..
En fazla üçüncü sırada olmak isterim. Evet, hayatına girdiğim insanın beni önemsemesi ve bunu belli etmesi hoşuma gidiyor. Bundan garip bir zevk alıyorum. Ama benim de kontrol etmek istediğim duygularım var, çünkü kontrol altına alamadığım zaman bana acı veriyor ve güçsüz hissettiriyor. Hayatımda bana güçsüz hissettiren ne varsa, hepsini hayatımdan çıkarmak istiyorum. İnsanın kendisiyle savaşı bu sanırım. Bu sabah biraz melankolik uyanmış olabilirim.. 😬😬
İlk 3 te olduğumu hissettiğim de oluyordu hissetmediğim de. İlk olmak isterdim çünkü ben hayatımın merkezine sevdiğim insanı koyan biriydim. Ancak bu bana zarar verdi ben bir daha böyle bir şeye kalkışmam.
İşi bazen benden çok önemsediğini hissediyorum. Sinir bozucu ama hayatında gerçeği. Belli bir süre sonra mantıklı hareket edebildiği için seviniyorum. Öyle yani, erk bünye de kadın gibi duygusala bağlasa aç kalırız yahu!
bir siralamaya koymam sanirim ya da 1 - 3 - 5 olmamda farketmez onemli olan o duyguyu vermek almak sonucda tek kalbim var sevgiline mi babana mi diye sormayacaklar :)