sizin için önemli mi okuyup okumadığı nerde bulunduğu ben pek önemsemiyorum.
üniversite mezunu olsun
lise mezunu olsun
ne olursa olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önemsemem. 2 kelime konuşamayan, cahil, kültürsüz üniversite mezunları da tanıyorum, belli bir kültür seviyesine erişmiş, anlayışlı, kibar, çok fazla okuyup araştıran lise mezunları da tanıyorum. Bu sebeple benim için bir önemi yok, kendini ne kadar geliştirmiş ve tembel mi değil mi bu önemli.
Hayir önem verdiğim baska şeyler var. Onlar olduktan sonra ve benimle de evlendikten sonra ben onu zaten statü sahibi yaparım. Erkeği kadin vezir eder.
Hayır ama başarılı olması kendini mutlu edeceği gibi beni de mutlu eder. Statüsü ne olursa olsun herkesin başarılı olabileceğinin kanıtı olan güçlü bir kadın ilgimi çeker.
apk lı olmasın yeter
Cevap
11Cevap
Yurtdiainda cogu insan ilk bulusmada , karsisindakine ne is yapiyorsun statu sormaz. Neleri seviyirsun, hangi kitaplari okuyirsun. Hangi muzikleri dinliyirsun welcome to turkey
Lise mezunumisun uni mi? Evin var mı isssizmisin? Eee erkegin herseyi olacaksa sen kimsin senin neyin var?
Artık önemsiyorum davul bile dengi dengineymiş bunu öğrendik
Kriterim insan olması şiir okuması, hayvanları sevmesi kısacası güzel bi insan olması🌸
Bende, okuyamadım. Onun için önemsiz buluyorum... okumuş olsaydım yine de önemsiz bulurdum.
Mesele diploma değil. Kafa yapısı, düşünce tarzı vs çok önemli.
Hiç ama hiç düşünmem. Benim için kişiliği ve davranışları önemli.
Evet ileri ki zamanda tartışmalar çıkar
Hayır, konuşmasını bilen zeki biriyse tamamdır.
statüsü değil kültürü ve vicdanı önemli
Önemsemem kafası çalışsın yeter
Onemsemem alakası yok statünün
Hayır önemli değil
Cahil olmasın yeter
İnsan olması yeter
Önemsemem
Akıllı olması önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?