Kişilik & Karakter Kendinize mi daha fazla değer veriyorsunuz yoksa sevdiklerinize mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kendime tabii ya😂 Güncellemeler+1 yıl Süper soru Kendinize mi daha fazla değer veriyorsunuz yoksa sevdiklerinize mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Hem kendime hem sevdiklerime değer veriyorum 0 0 Yorumla
IALLEGRO Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Bak ciciş bu sorunun cevabındaki şıklar aslında birbiriyle bağlantılı mesela Değerlerim zaten benim bir parçamdır. Bilmem anlatabiliyomuyum? 0 0 Yorumla
redkit_089 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Maalesef sevdiklerime değer gosteriyorum ama onlar değer bilmedikleri için çok canımı yakıtılar o yüzden çok değer gostermemeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Anneme tabiki kendime de değer veriyorum ama annem başka onun için konuştuğum kızdan vazgeçmiştim. 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kendimde Değer Veriyorum Bir Tek Sevdiğim İnsan Var O Da Kuzenim Dayımın Kızı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Safım ben hep karşımdakine değer veririm. Sadece değer de değil sabrımı inancımı aşkımı merhametimi.. 0 0 Yorumla
fndfkfkcd Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Sevdiklerime ama çok yanlış yapıyorum 😕 öncelik her zaman kendin olmalısın. 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aptal olduğum için sevdiklerime. 0 0 Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Benden değerli kimse yok, elbette kendime 🥂 0 0 Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. maalesef sevdiklerime 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl eskiden sevdiklerime idi ama artık kendime 0 0 Yorumla
tavuk_vicdanlı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 614 cevap paylaştı. sevdiklerime daha değer veririm 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Ya buda sorumu tabiki sana 0 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Artık kendime. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sevdiklerime 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hem kendime hem sevdiklerime değer veriyorum
Bak ciciş bu sorunun cevabındaki şıklar aslında birbiriyle bağlantılı mesela Değerlerim zaten benim bir parçamdır. Bilmem anlatabiliyomuyum?
Maalesef sevdiklerime değer gosteriyorum ama onlar değer bilmedikleri için çok canımı yakıtılar o yüzden çok değer gostermemeye çalışıyorum
Anneme tabiki kendime de değer veriyorum ama annem başka onun için konuştuğum kızdan vazgeçmiştim.
Kendimde Değer Veriyorum Bir Tek Sevdiğim İnsan Var O Da Kuzenim Dayımın Kızı
Safım ben hep karşımdakine değer veririm. Sadece değer de değil sabrımı inancımı aşkımı merhametimi..
Sevdiklerime ama çok yanlış yapıyorum 😕 öncelik her zaman kendin olmalısın.
Aptal olduğum için sevdiklerime.
Benden değerli kimse yok, elbette kendime 🥂
Sevdiklerime tabiki🥰🥰
maalesef sevdiklerime
eskiden sevdiklerime idi ama artık kendime
sevdiklerime daha değer veririm
Ya buda sorumu tabiki sana
Herkese
kendim
Sevdiklerime o yüzden bu haldeyim😬
Gerçekten ona...
Sevdiklerime