Önceliği siz olmayan biri eşiniz/sevgiliniz olabilir mi, tepkiniz ne olur buna karşı
2 ay
Önceliği siz olmayan biri eşiniz/sevgiliniz olabilir mi, tepkiniz ne olur buna karşı
Önceliği ben olmayan nasıl yani benden önemli önceliği olan bir yatalak ağır hastalığı olan bakmak ile yükümlü bir aile ferdi mi mevcut ta ben 1 numara olamıyorum öyleyse sorun yok ama onun dışında sorun var
Benden daha öncelikli şeyin ne olduğuna göre değişir. Mesai saatinde işi benden öncelikli olabilir, ailesiyleyken anne babası benden öncelikli olabilir. Ama her zaman her yerde ben ikinci sırada kalıyorsam o zaman ilişkimiz biter.
Önceliği net bir şekilde ben olmayan biriyle ilişki yürütemem galiba 🙃 Partnerin işi, ailesi, kendine ayırdığı zaman tabii ki olacak ama kalbinde, kararlarında birinci sırada hissettirmiyorsa orada sıkıntı var bence. Tepkim önce konuşmak, ihtiyacımı anlatmak olur, değişmiyorsa da yavaşça uzaklaşırım 🚶♀️ Peki senin için öncelik olmak tam olarak ne demek? 💬💕
Cevap
9Cevap
olamaz.
Bazı durumlarda sorun etmem, olması gereken odur çünkü. Ama sürekli böyleyse olmam.
Önceliği ben değilsem niye sevgilim
Önceliği annesi olucak tabiki
Hayır tabi ki de
Olamaz
Asla olamaz babasın evine gitsin
Hayır tabi ki
Olamaz.
Başka kapiya
Hayır olamaz.
Olamaz
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?