Erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor, çok kötü davranıyorlar. Aşkımız biter mi?

Arkadaşlar yıllardır çok sevdiğim bir erkek hayatımda ona gerçekten çok aşığım çok zor raddelerden geçtik yolun sonunda yinede birbirmizi bırakmadık bir sürü engel aştık ama ailesinin engelini aşamadık ailesi beni istemiyor ortada hiç bir şey yokken istemiyor evlerine gittim babası beni evden kovdu tekrardan tolerans sağladım annesine kekler sarmalar yaptım annesi eve gelip rezilik çıkardı ve gittikten sonra mesaj attı oğluna sen aileni bulmuşsun o leş evde yaşa gibisinden ve tam tersine benim annem temizlik hastası bir kadın çok titiz bize söyledi o lafı erkek arkadaşım geldi ve bana seçim sundu benim ailem bu beni yalnızda kabul ediyormusun onları silicem tamam dedim bunlara karşı artık göz yumamadım 1 aydır eve gitmiyor son zamanlar erkek arkadaşım beni suçlamaya başladı senin yüzünden ailemle görüşmeme izin vermiyorsun evet dobra olucam gerçekten yanlış bir şey olsada izin vermiyorum onlarla görüşmesini istemiyorum onlar bana çok kötü davrandı bugün patladım ve artık istediğin zaman eve gidebilirsin dedim erkek arkadaşımda bana ne olursa olsun kötü de olsalar onlar benim annem babam dedi buyur git dedim ama gidersen benim yüzümü göremezsin diye defalarcada tehdit ettim şimdi az önce git karışmıyorum bir şey demcem dedim sizce ne yapmalıyım o kadar emeğim var ona karşı o eve gitmesini istemiyorum gittiğinde içimde bir kin oluşucak onu hayatımdan da çıkarmak istemiyorum ama o giderse ondan ayrılıcam düşünceleri kafamdan gitmiyor lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ne olucam peki?
Erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor, çok kötü davranıyorlar. Aşkımız biter mi?