Eski sevgilime kendimin öldüğünü söylettim annemlere baş sağlığına gelecekmis napicam?

Arkadaşlar şimdi şöyle bi sey oldu benim bundan en az 6 7 yıl önce bi sevgilim olmuştu ayrıldık bi daha hiç konuşmadık falan neyse ben 1 yil önce sahte bi hesap açtım aynı okul yakın arkadaşları falan ekleyip sonrasında eski sevgilime istek attım o reddetti ben tekrar attım derken sonunda mesaj attı bu fake hesaba bende aynı okuldandik falan deyip kendimi başka biri olarak tanıttim ve ciddi olarak inandı. Bu süreçte normal arkadaş gibi konuşmamız oldu işte bu arada bende yabancı birinin fotoğraflarini paylaşıp hikaye falan atıyorum inandicilik artıyor. Derken konu eski sevgililerdrn falan açıldı bu benden bahsetti bende aa tanıyorum onu falan dedim konu yine kapandı epeydir bu konu hakkında konuşmadık. Simdi bi kaç gün once ben bu fake hesaptan eski sevgilime kendimin öldüğünü söyledim sırf nasıl bi tepki verecek diye 🤣 ilk once inanmadı nasıl ya falan dedi ama ben inandirici bi sekilde anlattım zaten öyle çok açık gözlü birisi değil inandırmak kolay yani. Inandi üzüldü falan konu kapandı bugün mesaj atmış en yakın zamanda annesigilin evine gidicem mezarını öğrenip mezarına da gidicem benim için çok değerliydi mezarına bari gidiyim falan dedi ben kalakaldım cidden gelirse evimize napicam beenn 🤣🤣 şaka kakaya döndü resmen napicam simdi fikir verin acil
Eski sevgilime kendimin öldüğünü söylettim annemlere baş sağlığına gelecekmis napicam?