Gitme, kal cümlesini kimseye kurmadım. Karşındaki kişiye ne kadar yalvarsan da, yakarsan da. Kısacası ne yapar isen gitmek isteyeni tutamazsın. Gideceğim diyorlar inat yapıyorlar sanki ve gidiyorlar. Gitme, kal dediğiniz zaman hemen bir yerleri kalkıyor. Bir yerlerini kaldıracağıma gitsinler daha iyi bence.
hayatımda tek bir kişiye söyledim bunu oda olmadı yani insan çok sevdiği kişiye bunu söyler ama olmadığı zamanda hayal kırıklığı yaşıyor maalesef ama her şekilde ne olursa olsun hayat devam ediyor asla bir daha kimseye kal diyemeyeceğim
Gitmek isteyene kendinide parçalasan gidecek olduktan sonra fayda etmez. Hiç bir şey demem, diyemem zaten. Çoktan koymuş kafasına benim mücadelem süreci biraz uzatır sadece. Eninde sonunda mutlaka gidecektir. Yolun açık olsun derim sadece. Gitme deyip yalvararak kendi değerimi düşüremem.
Uğurlar olsun derim. Gitmek istiyorsa mutlu değil demektir. Mutlu olmadığı yerde durması için ısrar etmek bencillik olur. Sevmek özgür bırakmaktır zaten.
Demem, gitmeye mecbur kalana değil, gitmek isteyene demem. Benim için bu ikisi arasında derin uçurumlar var... Fakat olur olmadık şeylerde sürekli gitmeyi ağzına alan birisini bir dakika dahi fazla hayatımda tutmak istemem.
Demem. Gitmek isteyen gidebilir. Kimseyi yolundan döndürmem. Olur da bir gün kendi geri dönmek isterse kapım ona her zaman açık olur ama o kapıdan kendisi girdiği an ben çıkar giderim. Gidişler de, dönüşler de can yakar. Bunu bilsin, öyle gitsin...
İlk bunu hissettiğimde veya duyduğumda diyebilirim. Çözülebilecek şeyler ise ve sevgimiz, saygımız hala sağlamsa gel gitme halledelim derim. Ancak hala ısrarcı ise önünde durmam, kendinden eminse kendimi yıpratmam.
Hemde öyle bir kere falan değil efendim.. Boşandıktan sonra da bin defa belki uğraştım.. Ama nasip bu ya işte olmadı.. İyi ki gitmiş, iyi ki de olmamış..
Aslaaa, o senin zorunla kalsa zaten daha çok üzülürsün sonuçta. fakat gittiğini bir şekilde kabullenirsin belki 3 ay belki 1 sene üzülür kabullenirsin ama gitmek istemeyene dur denemez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gitmek isteyene niye kal diyim defolsun güzel kardeşim
Şahsen benden gitmeye meyilli olduğunu anladığım an ben gidiyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet derim. Dememek yaşananların hatırasına saygısızlık olur. Bu arada son kül yorumunu okudum sanırım görüşmeyeli hayatında baya köklü değişiklikler olmuş