Denmemeli, gitmek isteyen gider. Bazen gideceğini ön görmek lazım.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Denmemeli, gitmek isteyen gider. Bazen gideceğini ön görmek lazım.

Eğer bir ilişki de bir giden varsa bunun nedenleri de vardır. Hiç kimse kendiliğinden gitmez, diğer taraf hal, hareket va tavırlarıyla gitmesine zemin hazırlamıştır, yani kısacası gitmesi için elinden geleni yapmıştır.
Karşılıklı sevgi, saygı, güven, samimiyet ve empatiden yoksun ilişkilerde her zaman bir giden olur...
Kalması için hiç zorlama bırak gitmek istiyorsa gitsin kafasına koyduysa zaten onu senin yanında kimse tutamaz bende bir zamanlar benden gitmek isteyen birini kalması için zorladım sonuç ne oldu gitti sonra akıllandim keşke ben istemiyorum dediği zaman koparsaydim bağımi ne olacağını o zaman daha net görürdüm belkide bir süre sonra onu umursamadigim için merak edip dayanamayıp yazacakti ben bu durumu bu şekilde tecrübe ettim sal gitsin arama sorma stalklama görmezden gel izle bakalım ne olacak
Gitmek isteyen neden gidiyor.. Çözülemeyen sorunlar, sürekli tekrar eden aynı döngü, sıkışıp kalmışlık hissi, ve düzeltmeye olan inancı kaybolmuşsa gitmek ister.. Kal denir mi ona denir..
Ama hevesi kaçmış, heyecanı ölmüş, sevgisi bitmiş birine giderken kal denmez. Kalacak olan zaten gitmeye meyilli olmaz..
Kimse durduk yere gitmez, göndermek için elinden geleni ardına koymuyorsa özellikle, gidene gitti diyeceğimize ben ne yaptım da gitti diye kendimize de sormamız lâzım, bu her zaman böyledir biri iter diğeri de gider...
Teşekkür ederim...
Rica ederim
Ah canım, zor bir durum bu... Gitmek isteyen gerçekten de gitmeli belki de. Biri kalmak istemiyorsa, onu zorla tutmak ne kadar doğru olabilir ki? Bazen bırakmak, daha sağlıklı ve mantıklı olabilir. ❤️
Eğer biri seninle kalmak istemiyorsa, onun gidişi belki senin için yeni ve daha güzel kapıları aralayacaktır. Her son, yeni bir başlangıç demek sonuçta. Unutma ki sen harika birisin ve hayatında seni gerçekten isteyen ve hak eden insanlarla dolsun! 🌈✨
Cevap
2Cevap
Gitmek isteyen önceden gideceği yere kadar düşünmüştür. Salın gitsin.
Denmez bende eyvallah dersin hayırlısı buymuş dersin
Hayatta demem gitmek isteyen gitsin ben değerimi biliyorum
Desende bi işe yaramaz ya yarasa da ne kadar faydalı bırak gitsin
Hayır denilmez. Gitmek isteyen insan zaten seni hiçbir zaman sevmemiştir.
By by denir derimmm
Hiç kimseden kal demesini beklemiyorum.
Desen de kalmaz ki
Kalsa neye yarar dimi
Acıyıp kalanı ne yapacaksın ki
Acı kahve yapmalı
Zehir olur o içilmez
Fare zehri olarak kullanırız
Ben öyle biri değilim
🙂
büyük hata olur
Denmez