Kolay elde ettikleri kadını eğlencelik görüyorlar.
Çok saçma değil mi? Belki kadın sadece sana kolay..

Bu tamamen bakış açısı ile doğru orantılıdır Ama bu şekil bakmak tamamen yanlış Bu tamamen karakteristik bir özelliktir Yani kolay elde edilen bir kadına böyle bir damga vurulması çok yanlış bir şeydir Çünkü bu insanın sıcakkanlı olması ile doğru orantılı bir şeydir ve arkadaş canlısı olmasıyla Çünkü ben Öyle insanlar tanıyorum ki bir günde karşı cinse isinabiliyorlar Öyle insanlar da var ki karşı cinse 1 sene de geçse ısınmıyor Yani bu tamamen kişinin karakteri ile doğru orantılı olan bir şey Ve böyle bir damgalama çok yanlış
Alakası yok bana göre kolay lokma olan başkasına zor lokma olabilir buda benden hoşlandığını beni arzuladığını gösterir ve bu hoşuma gider, aynı şeyi erkek için düşünün tanışmak isteyen erkek ozman size göre kolay lokmamıdır gerçekten hoşlanmış olamazmı, zor lokmaya gelince zorluk çıkarıyosa ona kolaylık sağlar bidaha ilişmem😃
Ben çok severim mesela yanıma gelip tanışabilirmiyiz diyen ya da kendi metotlarıyla beni tavlamaya çalışan kadınları, çünkü özgüvenleri yüksektir ve ne istediklerini bilirler
Alakası yok, bazen kadın kolay lokma olur çünkü o kadar çok sevmiştir. Öyle sevdi diye bu kadına eğlenmelik demek bence saçmalık. Bazende öyle kızlar vardır ki, kibirden yanına yaklaşamazsın, yıllarca uğraşırsın ilk buluşmada ne olduğunu anlarsın. O yüzden bu tür söylemler bana saçma geliyor.
Kişilik sağlamsa sorun olmaz😊 kimi bayanlar vardır iyi niyetli saftır, bu durum kolay lokma olduğunu göstermez ki. Böyle insanlara da eğlenmek yatmak kalmak uğruna kıymak, üzmek faydalanmak erkekliğe ve bana yakışmaz👍💐🌼
Cevap
36Cevap
Bu düşünce bayat ve sağlıksız bir beynin düşüncesi olur. Bu tarz söylemleri düşünen erkeklerden topluma fayda gelmez
Değer veriyoruz keyifli vakit geçiriyoruz eğlenmelik oluyoruz, bunları yapmıyoruz yine gidiyorlar orta yolu bulamadım. Bu ülke de kadın olmak çok zor her şekilde yargılanıyoruz!!!
Bence olayı ülke ile alakası yok tabi ülke ile çok bağlantısı olduğu noktalar var Ben de zaten bunu her zaman görüşlerim de söylüyorum ama bence kisinin karakteristik özelliği ile alakalı İster yar ol ister yabancı dediğim gibi hele biz de zaten birçok yaftalama var Maalesef ki
Senden vazgeçip gidemez ki
Yargılıyandan uzak dur
Biraz göreceli.. illa zor olacam diye burnundan kıl aldırmayan bir çok kadında ne fırsatlar kaçırıyor hayatında, her erkek peşlerinden koşmuyor tabi. En iyisi ''denge'' yeri geldiğinde zor, yeri geldiğinde basit ol, herkes memnun kalsın.
hayatta her şey harcadıgın emekle alakalı adam diyorki ben bu ilişkiye bukadar emek harcadım diyo nasıl vaz geceyim diyo öbür taraftan herişi kız yaparsa adam azı acık kuş gibi hep hazırı yiyip rahatına bakarsa o rahat gotuna batar o erkeyin olay bu
Kadın karşısında erkeğe göre bilinçli, bilgili ve kolay iletişim kuran kolay bir kişilikse çok değer vermelik,
Zor kadını oynayacağım diye hödüklük abidesi ise g*tüne tekmelik.
Günümüzde öyle algılanıyor. Ama şunu gözlemledim. Kolay olan kadınla evlilik bence daha güzel olur. Egosu yoktur. Çoğu konuda anlaşırsın. Zor kadın zaten zordur ve her zaman zor olucaktır
Saf ve zayıf kızları severim temiz ruhları oluyor genelde evlenmek istediğim tipler bunlar.
Zor kızlarla uğrasamayacak kadar meşgulum kimseyede gram ilgi veresim yok.
Kolay görünmemek, zor görünmek için türlü türlü oyunlara girenler var ikisini de itici buluyorum benim için anlam ifade etmiyor doğal olması neyse o olmalı evlenicek kadın profili budur benim için
Nerede ve nasil tanisiyorlar ve herkes icin mi kolay buna dikkat ederler herhalde.
Ne çok g*vsek, basit olacak ne de kasıntı, kendini bı halt sanan. Tam ortasını, nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeli.
Hayır her kadın/erkek belli birine kolay lokma ancak başkalarına zor lokma olabilir. Bu çekimle alakalı bence.
Kadına böyle misyonlar yükleyerek toplum içindeki statüsünü daha da düşürmeye çalışan bu zihniyeti halı tokmağıyla evirmeli.
Erkeğe göre değişir bu durum bunu anlayacak kapasitede çok erkek yok maalesef
Aynı durum evliliklerde de geçerli maalesef değer veren herşeyi yapan kadınlar değilde umursamaz keyfine düşkün ağızlarına sıçan kadinlar el üstünde tutuluyor
Diyosun😀
@Gecelerin_yargıcı_34 dedim bile
Bence genelleme yapma her kadın nasıl bşr değilse her erkekte bir değil beni el üstünde tutmıcak kadının yüzüne bakmam
Bu bizim toplumun algısı ve maalesef algıları kırmak kolay değildir.
Hiç bir erkek zor kadından hoşlanmaz bunu o güççük beyninize sokun.
Gibi.. gibi.. erkeklerin kafasinda evleneceği ve eğlenceli tipler farklıdır
Genelde böyle oluyor ama uyum araya girerse her türlü yürüyor ilişki
hayır cok iyi niyetli seni düşünüyorsaa ve gözüne , gönlüne hitap ediyorsa evlenmelik
Kolaysa her yakışıklı erkeğe kolay oluyorlar çünkü o yüzden
kolay lokma ise eğlenmelik görmüyorlar. eğlenmek için kolay lokma olanları tercih ediyorlar.
İlaki diyorsunuz bok muamelesi yapın bize 😂 eğer ben karşımdaki insanı seviyorsam saygı sadakat şevkat güsteryursam bunun anlamı canım oldumu anlamına gelmez
Korkulur senden
Evet zaten bu tatlilikla vazgeçemez ki senden
Hatasız kimse yok bu hayatta büyük konuşma bence
Ben sadece tek hatasında affetmem lafına takıldım😃 allah bile affederken iddalı bir laftı sadece
çok saçma bir düşünce bence..
zor kadın yoktur, aklını almayı bilmeyen erkek vardır..
Kolay lokmadan ziyade güven vermesi önemli olan güven verip hayatı sadece eğlence olarak mı görüyor yoksa sorumluluk sadakat sahibini önemli olan o
Harbi gönülden sevene canımı bile veririm bir kimse beni nedensiz seviyorsa bırakmam onu 😘🥰🙉🙊🙈😊🥳
Böyle bir şey var kolay lokmaysa bir çok kisinin sana sahip olduğunu dusunuruz
Kadınlar lokma değildir ki zoru kolayı olsun 😂
Kadınlarında sonunda bunu anlaması ne güzel
İnsanları bu şekilde yargılamam
Genel geçer bu ama sen mühimsin
niye illa lokma
niye yemek üstüne kurulu
saçma i düşünce bence
Herkesin eğlenmeye ve evlenmeye hakkı vardır
Bunla alakalı olan bir konu değil bence
çok saçma bir dünya bu.
çok saçma bir cümle bu yazacaktım pardon...
Hepsi eğlencelik. Güzel olmak koşuluyla tabi.
keşke herkes sadece içinden geldiği gibi davransa
Evlenmem
lokma ne ya
Alakasi yok
Alakası yok. Gereksiz ve saçma düşünce😏
Mal mal zihniyetler.
Tam tersi
Evet
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?