Eğlenebileceğim kadına yıldırım nikahı kıyarım ben. Hayat öyle dandik bir süreç ki ruh eşim diyebileceğiniz kişiyi bulmakla geçiyor ömrünüz. Benim ruh eşim deli dolu, çocuksu ve eğlenceli olmak zorunda. Aksi halde kimseyle evlenmek istemiyorum yok yani maalesef olmaz imkanı bulunmamaktadır. Buna göre eğlenebildiğim, her türlü delirdiğim, ciddiyetten uzak kadın benim sevgili müstakbel eşimdir aynı zamanda.
Günümüze indirgersek çoğu hemcinsimin aklı cinsellik temelinde olduğundan 'eğlenecek' kızları tercih etmektedirler. Tabii kişilerin kendi seçimleri beni ilgilendirmiyor ama insanların birbirini kullanıp faydaya dönüştürmesini hazzetmiyorum sadece. Evlenirken dört dörtlük (anlayan anladı) kız isteyen kişiler önce kendi bilincinde olmalıdır. Eğlenin ve onunla evlenin başka arayış içine girmek mantık dahilinde değildir bana göre.
Eğlenilecek o kadar çok kız/kadın var ki emin ol erkeklerin bir çoğu evlenilecek kız/kadın bulamıyor. Dolayısıyla erkeklerin birçoğu EVLENİLECEK bir kızla birlikte olmak ister.
Erkekler aslında birlikte eğlenebildikleri kadınlarla evlenmeyi isterler onlara göre kadın eğlenmesini de gülmesini de güldürmesini de bilmelidir erkeklerin çoğu için bu böyledir çünkü erkekler evlendikleri kadınların aynı zamanda onların iş stresini, yorgunluğunu ve sorunlarını unutturmasını ve onları eğlendirmesini beklerler o yüzden erkekler için hem eğlenilebilen hem de evlenilebilen kadınlar idealdir diyorum 😊
Eğer eğlenmeyi bilen biriyse erkek onla ölüme gider, erkekler çocuk gibi elinden tut parka götür oynasın. Mk en yaşlıları bilem çocuk bunların, çözdüm artık evlenmek isteyenlere tavsiye.