Karşıma biri çıkar mı?

Gençlikte çok haylazdım, lise üniversite falan birileri oldu ama hiç aklımda evlilik falan yoktu haliyle hep pırlanta gibi kızlardan ayrıldım gitti, kızlar çok akıllıydı ilerisi için düşündüler ama ben o kadar akıllı değildim. Sonra aşk meşk işlerinden soğudum. Gece gündüz sokağı kovaladım, kavgalar gürültüler, baktım o hayatta boş. pandemi geldi çattı baktım hep hayat böyle gitmiyor, zor olsa da çevreyi bıraktım. Yaş oldu 33 geyet düzgün ve gayette yakışıklı ve kültürlü biriyim, maddi durumum fena sayılmaz evlenip kenara çekilip rahat etmek istiyorum, biriyle hayatı paylaşmak, ömür boyu ne aktivite yapacaksam yapmak, ailede herkes keyfine bakıyor benim eşim de katılsın yaşasın gitsin istiyorum ama bir türlü biriyle olmuyor. son iki aydır öyle ufaktan bakıyorum tabi bana önerdikleri kişiler de oluyor ama zıplamıyorum çünkü bir kere konuşursam evlenirim diye ama ya da bekliyorum illa biri çıkar kafama uygun bir taraftan da zor diyorum. Görücü usulune de bakın dedim ama sanki çok zor gibi.
Karşıma biri çıkar mı?