Çok sosyal beğenilen bi insanım ama bu zamana kadar 1 kişiyle çıktım o da ilk aşkımdı yani sadece bi defa aşık oldum ama malesef sonu hüsranla bitti faceden başka kızlarla konuştuğunu öğrendim ve bitirdim. Artık onu sevmiyorum hiçbisey hissetmiyorum. Sadece ona karşı değil hiçkimse ilgimi çekmiyor. Birsuru teklif almama rağmen kimseye ısınamıyorum hoşlanmıyorum olmuyor. Oysa ben tekrar aşık olmak o saf duyguları tekrar yaşamak istiyorum ama ne biliyim karşıma istediğim gibi biri çıkmıyor böyle sağlam karakterli dürüst, güvenilir biri. Eski sevgilim yüzünden artık kimseye güvenemiyorum. Ben artık bi yol arkadaşım olsun istiyorum, sonum olsun ama boş hayaller kuruyorum gibi geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Birgün istediğim gibi biri çıkar mı karşıma?
Cevabın nedir?
benim de denemelerim hep hüsranla bitti. hep kendi kendime aynı soruları sordum acaba karşıma efendi dürüst namuslu biri çıkar mı diye. daha çıkmadı istediğim gibi biri ama ben şimdi diyemem ki kimseye güvenilmiyor, kimse temiz dürüst değil. desem bile bak senin gibi temiz bir kıza haksızlık etmiş olurum. senin gibi düşünenlerin var olduğunu bilmek güzel... birgün istediğim gibi biri karşıma çıkacak eminim ve senin de karşına istediğin gibi biri çıkacak üzme kendini artık...
16 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi birilerinin oldugunu bilmekte guzel umarim karsimiza istedigimiz gibi biri cikar birgun :)
- +1 yıl
:) bu biraz da bize bağlı aslında. bugün yaptıklarımız inan yarınımız belirliyor. doğru yolumuzdan ayrılmazsak doğru kişiyle mutlaka karşılaşırız ama yanlış yolda yürürsek ancak yanlış yapmışlarla karşılaşırız... canın sıkıldığında, karamsarlık yaşadığında dertleşebilirz. her zaman mesaj atabilirsin bana ayrıca haberdar et istediğin gibi biri karşına çıktığında benim içimdeki umut da bir kat daha artar :)
Soran+1 yılhaklisin dogru yolumuzdan sasmayalim ve hayirlisini isteyelim elbet olur birgun :) tamam eger bulursam bu yorumun altina yazicam aradigimi buldum diye :)
En İyi Cevaplar
Bunu sorduktan sonra inan cıkmıyor. Ben de kendime sordumv e cıkmadı cıkmayacak da
123 Yorumla
Soran+1 yılbazi insanlar cok sansli boyle ruh ikizimi buldum diyenler falan. keske bizde bulabilsek :(
Soran+1 yılbenim bulacagimi nerden biliyosun :(
Soran+1 yılicine mi dogdu ? :)
Soran+1 yılumarim olur :) bence sende bulucaksin umidini kaybetme :)
Soran+1 yılkalbimizden gecen neyse o olsun ikimiz icinde :)
Soran+1 yılevet boyle birini istiyorum ama bulamayacagim icin imkansiz :)
Soran+1 yılgercekten mi :D nerde?
Soran+1 yılbegenir tabi ciksin da gerisi kolay :)
Soran+1 yılahh nerde o gunler bu adama benzeyen biri ciksin ya cok yakisikli dizideki karakteri de tam istedigim gibi super yani :D
Soran+1 yıloldugu kadariyla idare ederim artik :)
Soran+1 yılbutun gizli kullanicilar ben olacak kadar takmadim birini bulma konusuna :D zaten herhangi birini degil kaderime yazili kisiyi bulmak istiyorum ben :)
+1 yıl"Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın
Biri seni bulacak...
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan
Biraz ürkeceksin!
Ne kadar dirensen de nafile...
İnsansın sonuçta, seveceksin..
Eski acılara bakıp da küsme sevdalara...
G�vura kızıp da oruç bozulmaz!
Sök at kafandan acaba'ları.!
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..."
CAN YÜCEL12 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel siir tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica:)
ona saplanıp kalmıssın dogaldır.bıdaha cesaretın zor olur ask ıslerıne ama korkma cıkar karsına
13 Yorumla
Soran+1 yılumarim cikar tarif ettigim gibi birine cok ihtiyacim var.
Soran+1 yıl:(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı ümitleri ve düşünceleri taşıyorum. Soru başlığındaki soruyu her gün kendime soruyorum. Her geçen gün hayal ettiğim insana daha çok yaklaşıyormuşum gibi gelmiyor. Ümit ediyorum ki belki o bana yaklaşıyordur. Aksi takdirde mutluluğu sadece hayal edeceğim gibi görünüyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılumarim birgun buluruz onlari ya da onlar bizi bulur :(
Cevap sahibi+1 yılUmarım...
+1 yılSeni arayan binlerce genç delikanlı var. Dünya bir onun etrafında dönmüyor...Yüzünü yıka, ağlamayı bırak etrafına bak...Ömür çabuk geçiyor..
15 Yorumla
Soran+1 yılhayir onu coktan unuttum aklima bile gelmiyo. arayan cok kisi var ama ben aradigimi bulamiyorumki . kimseye icim isinmiyo.
- +1 yıl
Bu iş siparişle olmuyor. Zaman içinde sana uyan biri mutlaka olur. Gözünü aç çakallara bedava sex kölesi olma..Sevgiliyiz diye 5 yılını harcama..
Soran+1 yılboyle cakallardan kacmaya calisiyorum zaten onlarla isim olmaz da istedigim gibi temiz biri de cikmadi daha..
- +1 yıl
Kısmet işi. Moralini bozma. Hayat kimine kavun kimine kelek yani olmamış kavun yediriyor.
Soran+1 yılevet kismet. hayirlisi olsun.
karşına isteğin gibi bir insan hiç bir zaman çıkmaz çünkü her insan 4 4 lük değildir 4 de 3nü bulursan öp de başına koy
19 Yorumla
Soran+1 yıl4 4 luk birini aramiyorumki zaten. kimse mukemmel degil. ben sadece durust, guvenilir, beni gercekten seven, adam gibi birini ariyorum kisacasi :/
Soran+1 yılbilmiyorum belki de haklisin :/
Soran+1 yılbu zamana kadar kendinden odun veren hep ben oldum seven de ben oldum artik sevilmek nedir tatmak istiyorum :(
Soran+1 yılben aslinda birazda babasiz oldugum icin boyle destege elimi tutacak birine daha cok ihtiyac duyuyorum. cunku hayat cok yordu beni gercekten.
Soran+1 yılamin insallah
erkekleri tanımaya çalış elbet farklı birini bulursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılumarim :/
+1 yılZamana bırakacaksın . Sanki karşına çıkan kişi aradığındamı çıktı.
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin aslinda zamanin ne gosterecegi bilinmez ama cok ihtiyacim var boyle birine keske ihtiyacim oldugu zamanda ciksa.
- +1 yıl
sen hayırlı zamanda hayırlısını iste.
Soran+1 yılhaklisin hayirlisi olsun..
ins çıkar sadece sizce bayanlarmı aldatılıyo yanlş biliyrsnz bnde hmde en yakın ark . kız ark elimden aldı sizce şu saatten sonra ne yapabilirim..:((
11 Yorumla
Soran+1 yılinan bende bilmiyorum :( birgun bekledigim kisiyi bulucam umidiyle yasiyorum ama cikmiyor :( umit etmekten baska caremiz yok gibi.
+1 yılbende asik olmak istyrum artik. asik olma istegini ve icnde bulundgun ruh halini cok iyi anlyrum
112 Yorumla
Soran+1 yılicimdeki boslugu birinin doldurmasini ve sadece mutlu olmayi, yeniden sevmeyi ve gercek duygularla sevilmeyi istiyorum cok sey mi istiyorum :/
- +1 yıl
ayni seyleri istyruz. dogru kisiyi bulursak cok bisey degl ama yanlis kisi isile ewt onun icin cok şey. umarim karsmza dogru.ksi ckar
Soran+1 yılumarim
- +1 yıl
kç yaşndsın ?
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
cekinmedn cevap verdgn icn tsk ederm
- +1 yıl
rica etsem tanışablirmiyiz
Soran+1 yılbende yorumun icin tesekkur ederim :)
- +1 yıl
:) rica etsem tanışablrmyz
- +1 yıl
cevap verirmisin
Soran+1 yılkusura bakma ama hayir .
- +1 yıl
yok estagfrullah ne kusuru
+1 yılçıkar, yeterince beklersen.
17 Yorumla
Soran+1 yıl22 senedir bekliyorum ..
- +1 yıl
40 ında bunu bulamayanlar var.
Soran+1 yılbeterin beteri var diyosun yani :)
- +1 yıl
ben 30 oldum anca buldum ne acelen var evlenme yaşıda yükseliyo zaten gitgide :D
Soran+1 yılacelem yok ama yorumlarda yazmistim ben babasiz buyudugum icin yani cok eksik kaldi bi yanim hep kendi basima ayakta kalmaya calistim ve yoruldum galiba. ben hem bi baba, hem sevgili, hem arkadas olabilcek birini istiyorum. bana destek olcak yalnizligimi gidercek birini .ancak boyle mutlu olabilirm.
- +1 yıl
ozaman beklediğinden bile daha iyisini bulursun, yaşça senden biraz büyük olucaktır.
Soran+1 yılevet ilk sevgilim de benden 8 yas buyuktu ben kendimden yasca buyuk kisilerden hoslaniyorum galiba :/ gerci kimseden hoslanmiyorum şu an ama hoslanirsam da benden yasca buyuk olcak galiba..
hayatın ne cıkaracağı bılınmez.. bekle ve gör..
16 Yorumla
Soran+1 yılbeklemekten yoruldum desem :(
Soran+1 yıl22 senedir bekliyorum :(
Soran+1 yıl16 yasindaydim onla ciktigimda
+1 yılinş bulursun böyle istediğin gibi birini
117 Yorumla
Soran+1 yılins.
- +1 yıl
anlatığına göre hoş bayansın birileri çıkma teklifi etmiyormu
Soran+1 yılediyolar hatta yalvariyolar../ bazen reddediyorum bazen sans veriyorum ama hic bi sekilde hoslanmiyorum isinamiyorum olmuyo. asik olmak istiyorum ama olamiyorum.
- +1 yıl
erkeklere olan güveniş gitmiş yada senin sevgilin sıradışı olmalı herkezden farklı olacak biri öyle bir tipmi arıyosun
Soran+1 yılsadece kendi karakterime uygun birini istiyorum yani en basta durust ve guvenilir briini ve ben babasiz buyudugum icin icimde hep bi bosluk hissi var bunu doldurmayi kimse basaramiyo ben bunu basarabilecek birini istiyorum :(
- +1 yıl
sana güven vercek aklı hep sende olacak aldatmayacak adam gibi adam arıyosun kısacası aklı sende olmayanın bedeni sende olsa ne olur
Soran+1 yılaynen oyle, hislerime tercuman oldun gercekten :( sevilmenin ne oldugunu gostercek birini istiyorum :(
- +1 yıl
peki tip çokmu önemli senin için yoksa sana güven veren sana aşk olan gözü senden başka kız görmeyen aklında hep sen olan seni delicesine seven birinimi arıyosun adamın tipine bakıyorlar bazıları ama adam arkasını döndüğünde başklarıyla konuşuyor ama bazı adam vardır sevdiğine kadınına tapar delecesine
Soran+1 yılaslinda soylediklerin tipden daha onemli benim icin yani ben dedigin gibi delicesine sevildigimi hissedersem ne kadar tipsiz olursa olsun gozumde herkesten daha farkli olur benim icin. zaten ilk sevgilim de oyle cok yakisikli tipli biri degildi.
- +1 yıl
aşk zaten güvendir delecesine sevmek ve sevilmektir şimdi aşkı seks gözle bakıyorlar ama ben daha farklı düşünüyorum aşkı sevdiğim kadına cinsel obje olrak değilde sadece göğüsüme yatırıp saçlarını okşamaktır aşk gözlerine bakmaktır arada yanaklarında ufak öpücükler almaktır aşk elini tutuğunda kalpinin delice atması onu gördüğünde sanki dünyalar senin olmasıdır aşk
Soran+1 yılevet bende boyle dusunuyorum ama artik boyle masum duygular barindirak erkek yok gibi ..
- +1 yıl
var var ama az var nasıl kızlarda az olduğu gibi
Soran+1 yılevet cok az umarim birgun denk gelirim..
- +1 yıl
kısmet arkadaşım inş hayırlı olan olur sevinirim senin adına
Soran+1 yılins.
- +1 yıl
bakarsın kısmetin bu sitede çıkar nerden çıkacağını allah bilir
arkdaşim nikimikediyedi7 haklısın tam olarak benı anlatıyorsun teşekkür arkdaşim
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür arkadaşım benim düşünceme saygı duyduğun için
+1 yılçıkar..doğru zaman doğru yer olayı sadece
11 Yorumla
Soran+1 yılumarim cikar bekliyorum..
+1 yılatalar ne der ''KISMET''
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten ona karşı boş musun?
116 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılnerden anlaıyorsun bunu?
Soran+1 yılonu dusununce artik aklima nefret duygusundan baska bisey gelmiyo.
Cevap sahibi+1 yılama neden?
Soran+1 yılcunku beni aldatti, duygularimla oynadi, guvenimi sarsti.
Cevap sahibi+1 yılsende hiç suç yok mu?
Soran+1 yılevet en buyuk suc bendeydi cok guvendim ve degmicek kadar cok sevdim.
Cevap sahibi+1 yılne kadar çıktınız
Soran+1 yıl2 sene
Cevap sahibi+1 yılhiç mi düşünmüyorsun eskiyi?
Soran+1 yıldusunuyorum ama sadece oyle bi an hatirlayip unutuyorum.
Cevap sahibi+1 yılbu gün eski sevgilimden çok utandım
Soran+1 yılnasil yani ?
Cevap sahibi+1 yıltelefonlarıma cevap vermedi, onun gibi biriyle çıktıgım için utandım
Soran+1 yıleski sevgilinmis sonucta, bu yuzden cevap vermemistir. hem neden ariyorsunki?
Cevap sahibi+1 yılben sadece eski sevgili olarak görmüyorum. artıl öyle görmeliyim demekki
+1 yılÇıkar çıkar =)
11 Yorumla
Soran+1 yılumarim cikar :/
metin ol
10 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!