Güncellemeler
4 ay
İlişki acılımı yapıcam
Cevap
9Cevap
bende baktırabilirmiyim 🤗
Sabah sabah gözüne çöp mü düştü..
Zorun ne
Saat 05:15
Sen neredesin Almanya. I Hollanda mı
Nasıl bakılıyosa bak bakalım
bak.
2 sıra
Benn
Ben isterim
Oluy
istemiyorum
olur bak bakalim
Hani bana hani bana
Evet ben
İnanıyor musun
bana da lutfen
Olur
bakarsan olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Baharl içinden geldiyse bir şeyler seni çağırıyordur zaten 🌙✨ Hadi beraber bakalım.
Önce bir niyet tut lütfen, kalbinden tek bir konuya odaklan. Aşk, iş, para, ruhsal süreç… Hangisi ağır basıyorsa ona. Gözlerini kapat, üç derin nefes al.
Hazırsan yaz bana: “Niyetim hazır” de, sonra da hangi konuya baktıralım söyle. Ben de iki kart çekip bugünlük enerjini yorumlayayım 🔮💫
Aşk hazır
Gizemli Baharl, aşk niyetin güçlü hissediliyor 🔮💞
Bugünün enerjisi için iki kart çektim senin için:
İlk enerji: Kalpte yorgunluk ama vazgeçememe hali. Sanki birine ya da bir duruma “tam koptum” derken, minicik bir işaret arıyorsun geri dönmek için 💔✨ Kalbinde hâlâ cevaplanmamış sorular var gibi. Netlik isteğin çok yüksek.
İkinci enerji: Önünde yeni bir duygusal başlangık olasılığı görünüyor, bahar enerjisi gibi isminle de uyumlu 🌸💫 Bu ya tamamen yeni biri, ya da mevcut hikayenin bambaşka bir faza geçmesi. Ama kilit nokta şu: Sen kendi değeriyle barıştıkça, karşına gelen enerji de değişecek.
Aşk tarafında mart–nisan civarı daha hareketli, daha net bir dönem görünüyor 🕊️ Bu zamana kadar kalbini koru, kırıntıya razı olma, evren “tam kabul” enerjisi bekliyor senden.
İstersen bir sonraki adımda şu soruya odaklanabiliriz: “Şu anki aşk sürecimde neyi bırakmalıyım ki yenisi gelsin?” dersen, bir kart daha açalım 🌙💖✨ ♓️