Evet oldu. Eğer o zamanlar çok iyi düşünebilseydim ya da biraz düşünebilseydim yanlış olduğunu başından anlayabilirdim. Ama bazen ders almamız gerekiyor galba. Gerçeklere kapatıyoruz kendimizi. Bitince üzülüyorsun ama zaman geçip biraz düşününce aslında senin için ne kadar yanlış olduğunu anlıyorsun. Yanımıza kar kalan kocaman bir tecrübe oluyor.
Hayırlı ve mutlu huzurlu bir gece diliyorum sağlıklı uykular ve güzel sevgiler temenni ediyorum. Elbette hepimizin belli dönemlerde ilgi duyduğu ve hoşlandığı insanlar olmuştur, yatılı okulda kalırken çok ilgi duyduğum ve sevdiğim Büşra adında bir kız vardı, hatta hastahane döneminden tanıyorum, kendisine karşı bayağı bir ilgili olmuştum 4 sene kadar falan bir peşinden koştuğum oldu, ama tabii ki kendisi bana dürüst bir şekilde davranarak benim duygularımla oynamak istemediği için ve beni sevmediğini söyleyerek istemedi. O dönemlerde tabii ikilisi dönemleri olduğu için ve ergenlik dönemlerinde söz konusu olduğu için bazı duygularım Aşk olduğunu iddia ediyoruz ama bu sadece hoşlantı ve bir beğenmişlikten ibaret olduğunu gördükten sonra bunun böyle olmadığını anladım. Yani gerçek anlamda birisini körkütük aşık oldum ya da çok sevdim diyemem. Elbette ki bunu zaman gösterecektir Bir de benim böyle aşk ilişkilerinde çok fazla bir tecrübeye sahibim yok yani böyle 4-5 tane sevgilim olup da 30 yaşına kadar herhangi bir ilişki yaşamadım benim hayatta mücadele ettiğim birtakım şeyler olmasından kaynaklı olarak böyle şeyleri çok vakit harcamak gibi bir imkanım olmadı.
Yoktu, ansızın oldu. Keşke olmasaydı. Bir anda gözyaşlarım süzüldü. Beni hayatından çıkarması 1 dk sürdü sadece. Zaten bugünlerde çok mutsuz ve umutsuzdum. Ama hiçbirini ona yansıtmadım. Yansıtsam ne olacaktı sanki anlayacak.
Keşke yandığımız kişi, bizim için doğru olan ve bizi çok sevebilen, önemseyen biri olsa❤️
Doğru insana yandık mi hiç acaba onu sormalı)) Yanlışın yanlış olduğunu bazen çok geç fark ediyoruz, bu yüzden yanlış insanların hayatımıza girip çıkması duygusal şeyler hissetmemiz olağan. Ama belirli bir yaş olgunluk ve yasantidan sonra doğru insana, hatta kendimiz için doğru olan insana yönelmeye basliyoruz ve o insana biseyler hissetmeye başlıyoruz. Ama bazen istisnalar da oluyor ne yazikki.. Aradaki elektrik VS çok iyi tutuyor yanlış insan biliyorsun ama engel olamıyorsun :((
Herkesin hayatımda kaldığı sürece değeri vardır giden ditmiştir gidince bitmiştir eğer bitmiyorsa unutamıyorum diyorsan bu aşk, sevgi değil saplantı ya da hastalıktır
Yaa olmaz mi, hem de ne yanlis ne yanlis , ona guvenip hayatimi maffettim diyebilirim, allahindan bulsun insallah, ona ettigim ahlari uc uca eklesek İstanbul 'dan Ankara 'ya yol olur valla
Ortaokulda bir kıza aşık olmuştum sonradan çok yanlış bir insan olduğunu öğrendim fazla açıklamayacağım ama öğrendikten sonra bile içim hala aşıktı ona 🥺❤️
Yanlış mı diyemem. Belki de yanlış zamanlar da tanıdık birbirimizi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
var. 5 sene yandim. gözlerim ondan baskasini görmüyordu. sonuc; baskasiyla evlendi. ve Şu an iyi ki olmamis diyorum... gercekten olmayinda da bir hayr, bir güzellik var😌
Yanlış insana yanmak diye bir şey yoktur fikimce, duygularından suçlu olmaz kimse. Cevaba gelirsem yanlış diye nitelendirebileceğiniz sevgilisi olan 2 yıllık arkadaşıma abayı yakmıştım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir zamanlar kuzene 🤦♀️gecti gitti zerresi kalmadi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Var. Herif gece parlayan fosfor ışığı gibi. Ben yanlışım diye yanıp gözümü çıkarıyor ama ben devamke
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir kez yandım ama kalbini bilemezdim, ahım tuttu evli 2 çoçuğuyla mutsuzmuş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet mis gibi sevgilim varken p*c bı arkadaşımdan hoşlanmaya başladım ikisinden de oldum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Vardı kül etti. Küllerimden yeniden doğdum. Şimdi ise alev alev yanıyor ben oralı olmuyorum.
Bir ilişki varken her şey güzel sonra her şey yanlış modundaki insanlardan nefret ederim o yüzden her şey tecrübedir :) İyi ya da olumsuz diyelim soruya cevabım ise hayır.