Elbette böyle şeyler yaşadığım oldu her zaman için kendimi haklı gören birisi değil yanlış insanlara yanlış yaptığım zamanlar çok olmuştur Ama yanlış yaparken böyle belki yanlış anlaşıldım zamanlarda çok olmuştur Zaten insanlar her zaman için anlamak istediklerini anlamayı tercih ederler, bundan dolayı ben yanlış yaptıysam dahi yanlış yaptığım insanı karşı özür dilemekten hiçbir zaman çekinmem özür dilemek erdem'den ziyade hatasını kabul etmek demektir. Aslında bu insanoğlu için en ağır sınavıdır Çünkü insan özür dileme hiçbir zaman gururuma yediremem az ama özür dilemeyi bilen insanda hata yapmayı ve daha dikkatli olmayı bilen birisidir.
Yanlış insana yanmadım. Yani, yanlış olan, burada kişinin kendisi olmadı benim için. Durumu yanlış kılan zaman ve şartlardı. Belki paralel bir evrende her şey doğru olabilirdi.
Öyle bir yaktilar ki kardeş kalbimde ne kan nede parçalanmadik yer kalmadi yanmayi gectim ya artik keske canim yansa diyorum ama şu kızlardan gördüğüm ihaneti köpeğimden gormedim desem yeridir kana kan dişe diş dedik vicdanimiz birakmadi işte anla
Sadece karşı cins olarak değil tüm insan ilişkilerinde hak etmediği değeri verdiğim çok fedakarlıklar bulundugum insanlar oldu. Biraz olsun ders çıkardım sanırım.
Nefis herşeyi yaptırır... bazen doğru yanlış demeden ama önemli olan erken farkına varıp Uzak durmak... Rabbim yanlisa düşürmesin cumlemizi.. iyi akşamlar
Maalesef, maalesef. Bu hatayı hepimiz hayatımızın belli dönemlerinde yapmışızdır. Çok şükür ki artık herkese hakettiği kadar değer veriyorum ve gereksiz pişmanlıklar yaşamıyorum böylelikle
Oluyor öyle şeyler maalesef ama bazı insanlar ders için girer hayatına, bu da kaderimiz! Aynı şekilde bizlerinde bir başkasının hayatına girip, yakıp sonra ders olarak çıkmışızdır 🔥
Olay 4 gün önce oldu:Is arkadasimdi. Olmaz dedim, duygularimi bastirdim. 1 sene sonra Baska sirkette is bulunca gittim kizla konustum, dedim seni seviyorum. Zaten sevgilim var dedi. 1 sene boyunca erkek arkadasi hakkinda tek kelime etmeyen kiz sevgilim var, arkadas kalalim dedi. Ben de elveda dedim. Simdi icim yaniyor ama dogrusunu yaptigimi dusunuyorum. Siz ne diyorsunuz :)
En son bu olduktan sonra aşka inancımı yitirdim. Artık kimseye o derece yanmıyorum; çünkü iyi niyetimi bu evrende kaldırabilecek hiç bir kız yok. Teşekkürler. :P
Yanlıs herkeste var boyutları degısır yanlısların, eksık olanlar vardı buyuk yanlıslar olmadı her bır ınsan olman gereken karakter ıcın sana yardımcı olur
ilişkilerimde yanlış insana tutulmuşluğum fazlasıyla olmuştur. hatalarından da ders almama gibi kötü bir huyum olduğu için, aynı yanlış insanları mıknatıs gibi kendime çekerek yanmaya devam ediyorum :)
Elbette oldu tatile gittiğimde bir daha hiçbir zaman göremeyeceğim kıza Hiçbir zaman birlikte olamayacağımız öğretim görevlisine gibi gibi garip vakalar mevcut malesef
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
alev alev yandığım doğru küllerimden doğar miyim sana doğru.. ☹️