Belki bir ihtimal bir süre yeter insana. Ya da yettiğini zanneder. Çünkü insan illaki sevmek ister. Sevmediği biriyle hiç bir zaman tam olamazlar. Hep bir şeyler eksik kalır. Mutlak son ayrılıktır.
Ben inanışıma göre zaten ancak eş olabilirim o ayrı, bir o kadar da net bir durumdur benim için. Sorunun cevabı ise cekilmez bir durum olur ya... Aman büyük konuşmayayım.. sırf seni seviyor ve mutlu ediyor diye sevmeye sevmeye hayatı paylaşmak... çok zor ya olmaz yani.. soru süper 👍
Sevmediğim bir kadınla sevgili olamam. İsterse dünyanın en mutlu insanı yapsın beni. Benim gözümde iyi bir insan olmaktan öteye geçemez. Aşk yoksa dünya ahiret bacım olur. O da iyi bir şey xD
Sadece sevilmek yetmiyor. Mutluluk karşılıklı sevgi ile mümkün olur. İstediğini yapsın ben de sevmek isterim. Sevmediğim insanın hakkını veremem. Haksızlık olur bu ilgi katilliği resmen.
biriyle olmanın temel kuralı. nedir? mutlu olmak değil mi ancak bu mutlu olmak sırf onun seni sevmesiyle olmaz senin de onu sevmen gerekiyor diye düşünüyorum
Günümüzde iyi bir fiziği olması da yeterli gençler için lakin biz azcık gün görmüşler için sevilmek ya da mutlu edilmek sadece tek taraflı yeterli olmaz. İletişim, saygı, hoşgörü vs. de gerekli ve tabii ki sevmek...
Hayır. Değer görmek, sevilmek kadar sevmek de önemli gözümde. Sırf bana verdiği değer kendimi iyi hissettiriyor diye birini sevilmediği yere hapsedemem.