• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sırf seni sevdiği için biriyle sevgili olur musun?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1227
Yapay Zekaya Sor
Senden hoşlandığı gerçeğinden başka hiçbir şeyle ilgilenmediğin biriyle hiç çıkmaya başladın mı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
39 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır olmam yani istesem aslında olurum içimde en ufak bir şeyin o kişiye karşı canlanacağını bilsem belki ama içimdeki kötüyü etkileyemiyorsa olmaz o iş.
    Çünkü birine gerçekten bağlılık duymam için içimdeki kötü etkilemesi lazım ve bu sadece benim için değil aslında herkes için geçerli eğer birisine aşık olmak istiyorsanız içinizdeki kötü etkileye bilmeli hiç kimse benim içimde kötü bir taraf yok demesin çünkü herkes aslında biraz kötüdür.

Bana sadece mutluluk huzur sakinlik güzel bir şey vaad edene ben bir şey hissedemem çünkü ortada bir adrenalin yok adrenalin olmadan aşk olmuyor maalesef bunu ben söylüyorum kimse değil.

O yüzden içinizdeki kötü etkileye bilmeli kesinlikle sizi anlayabilmeli ortak noktalarınız olmalı.
    Etkili bilmeli aynı şeyden haz almalıyız tutku duymalıyız birbirimize.

Eğer ben birini sevmiyorsan ama biri bana bir ilişki teklif ediyorsa kesinlikle ret ederim aslında istesem ret etmem kendimi onu bana olan sevgisini tatmin edebilirim ama kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemem kimsenin hayatında büyük bir yer olmak istemem kimsenin aklına geldikçe gözünün doldurmayı istemem.

Onu Redd ederim kibarca ama tamamen onun için yoluna baksın isterim mutlu olsun ben onu sadece arkadaş olayım çünkü bir şey olmuyorsa olmuyordur bunu zorlamanın bir anlamı yok.

Red etmemi sebebi de şudur ki benimle bir geleceği olamaz çünkü benim ona sevgim yok evet o beni seviyor olabilir belli bir süre belki vakit geçirebiliriz ama ortada karşılıklı bir his yok ve tek tarafın verebileceği sevginin ömrü belli.

Kısacası tüm bu yazdıklarımın özeti hayır kabul etmem sevgili olmam nedeni de şudur ki ben buSaçma sapan gittikçe büyüyen kalbi kırıklar kervanına başka kimseye katmak istemem kimseyi sadece kendimi tatmin etmek için kullanmak istemem o İstemediğimi bir ilişki içine girmek istemediğimi belirtirim kısacası onu onun için red ederim.

Neden bunu yaşadım biliyor musun tam üstüne sordum bu soruyu aynen söyledigim gibi defalarca kez bana bir ilişki teklif etti defalarca kez hem de bir gün içinde 5 kezden fazla reddettiğimi hatırlıyorum en sonda gerçeği buldu doğruyu buldu oda şu anda mutlu bir sevgilisi var şey biz arkadaşız onla o yüzden eğer birini sevmiyorsanız size teklif etse bile red edin.

Hiç kimseyi toksik bir ilişkiye sürüklemenin bir anlamı yok eğer istemiyorsanız reddettin ama arkadaş kalmaya da devam edin kendinize mahrum etmeyin çünkü bu gerçekten yaralayıcı hiçbir şey.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Aslında bu zamanda en mantıklı ilişki bu çünkü seni seven insan sana değer verir, seni Üzmez, kırmaz, incitmez NET.

13
    3 Yorumla
    • TengriciTürkKızı
      TengriciTürkKızı
      +1 yıl

Artı bir cevap

Yorumla
    • Faruk2059
      Faruk2059
      +1 yıl

Hele şükür en azından biri mantıklı cevap verebilmiş

Yorumla
    • Yasng
      Yasng
      +1 yıl

Benimkide öyle oldu beni seven bir kızı sevmeye çalıştım ve sevdim 1 yıl boyunca konuştuk ettik şimdi bana arkadaş kalalım dedi beni sevmediğini söyledi

Yorumla
  • yunuscelik034
    yunuscelik034 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Sırf beni sevdiği için her hangi biriyle sevgili olmam , sonuçta hisler ve duygular karşılıklı olmalı. Sevgili olmasam bile karşımdaki insanı hiç kırmam ama , sonuç olarak benden hoşlanıyor ya da beni seviyorsa söyleyeceğim en ufak bir söz onu kırabilir üzebilir. Onun için anlayışlı olmak gerekiyor insanlara karşı , empati kurup kendimizi karşımızdaki insanın yerine koyarak konuşmamız gerekir. Ama böyle bir zamanda bizi seven insanlarla beraber olmak en mantıklısı , genelde bizim sevdiklerimiz hep başka insanları seviyor zaten.

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.

Şahsen olmak istemezdim gadası. Çünkü insanoğlu bencil olmayı sever. Karşı tarafın bu zaafını kendi aleyhinde kullanmak isteyebilir.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

118

Cevap

143

Cevap

• orcanius
    orcanius Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 83%
    +1 yıl

Ben madalyonun diğer yüzüne göre yorum yapmak istiyorum..
    Başımdan böyle bir ilişki geçti ve karşılıksız seven taraf bendim.
    Hani derler ya " Ağzının içine bakarak sevdim "
    Ağzının içine bakmak
    Bir dediğini iki etmeden aylarca emek vere vere sevdim..

Sonra ne mi oldu?

Açıkçası hayat böyle geçmez diye geç de olsa fark edince yavaştan bıraktım sevmeyi.

Belki bazılarınız insan severse vazgeçmez, sonuna kadar gider..

Gibi yorumlar yapabilir saygı duyarım ama geri çekilmemde ki ana sebep kendime şu cümleyi kabullendirmem oldu.

"Zorla güzellik olmaz"

Kadın sevgiyle erkek övgüyle yaşar derler ya hani..

Olmuyor arkadaşlar olmuyor maalesef..
    Bir kadına ömrünü adayarak sevgi verirken erkek, övgüsünü de bekler unutmayın.

Buradaki amaç verdiği sevginin reklam edilmesi değil, hissetmesi.

Yoksa..
    Hayat boşa geçer.
    Bir kere ruhumuza saygısızlık.

📌Not : Tam da böyle bir konuyu film olarak izlemek isterseniz..
    Incir reçeli 2 yi tavsiye ederim.
    Filmin finaline kadeh tokuşturmak için yanınızda ayran bulundurmayı unutmayın.😊🥂
    Sevgiler..🌼

1
    0 Yorumla
  • kalpmimarı
    kalpmimarı Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

Bu "Allah rızası için" ya da birine acıdığı için biriyle çıkmak gibi olur. Ha eyvallah. Her insan ilgi görmeyi, beğenilmeyi az ya da çok sever. Ancak bir insanla bir ilişki yoluna gidilebilmesi için kişinin o sevgiyi değil, o kişiyi sevmelidir. Onda sevdiği özel bir şeyler olmalı. Onu diğerlerinden özel kılan bir şey olmalı. Eğer bu varsa ilişki yolunda adım atmak elbet mantıklı olur. Ancak diğer türlü bu "aşk'a aşık olmak" olur...

1
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Bir kişi tarafından ne kadar sevilirsem seveyim ben sevmedikten sonra boş geliyor. Bence her insan içinde öyledir. İnsan sevilmekten çok sevmek ister. Herkes hayalini sevdiğiyle kurar seveni ile değil. Böyle sevgili olanlarda bir süre sonra ayrılıyor ya da birbirlerini aldatıyor. En güzeli sevmek , karşılık olmasa bile sevmek.

3
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Kesinlikle hayır.. Bunu en başta kendime olan saygımdan yapmam zaten.. Birinin duygularıyla oynamaktır, çocuk gibi avutmaktır bu bana göre.. O yüzden duygular karşılıklı değilse asla bir ilişkiye başlamam.. Keyifli geceler..

3
    0 Yorumla
  • Pulsarr
    Pulsarr Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 89%
    +1 yıl

Daha önce çok kez başıma geldi ama hiçbir zaman için zerre bir his duymadığım birisini hayatıma almadım. Çünkü hem ona hem bana eziyet. Sevdiğim insan olmalı karşımdaki. Bakınca ve birlikte zaman geçirirken bir şeyler hissetmem lazım. Yoksa o süreler bana eziyet olur. hem de o kişi bana daha çok bağlanacak ya da benim ona sevgi dolu bakmadığımı görünce daha çok üzülecektir. Kendime de başkasına da bunu yapmam

2
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Zor soru..
    Sevilmek herkesin gururunu okşar. Sevgili olmak için söz veremem. Ama başka bir ilişkim yoksa tanimak için şans veririm.
    Zira cesaret en azından bir şansı hak eder. Uzaktan göremediğimiz güzellikler belki yakindan baktığımızda fark edilir şekle gelirler.

2
    0 Yorumla
  • Bagımlı_asık
    Bagımlı_asık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.

olurum, sevgiyi hissetmekten daha güzel bir şey olamaz bence, başta asla olmaz karşılıklı diyordum ama yeni fark ettim ilginin şefkatin birilerinin seni önemsemesinin güzelliğini. bir süre sonra zaten senin de hislerin oluşur bence, yani benim fikrim böyle

2
    0 Yorumla
  • VoyagerA
    VoyagerA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Sosyal medyadan arkadaş bile olmam. O seni beğenecek ve sen onu beğenmeyeceksin. Her defasında üzüleceğine 1 kere üzülsün. Hem 1 kerelik üzüntü unutulur ama tekrar eden üzüntü unutulmaz.

Kimse erkek veya kadın, sevmediği insana arkadaşlık yollamasın veya yollananı kabul etmesin.
    Size ilgisi yoksa o başka. Ama ilgisi varsa bu kötülüğü ne ona ne kendinize yapın...

1
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

mantığım ile hareket ederim olmazdım derim nedeni ise kimse sevmiyor birbirini buna inanmam belki aşık olmuştur olabilir herkes birbirine aşık olur ama sırf bana aşık oldu diye benim onla çıkmam doğru değil bunu iyi bilirim ki ileride o aşkta sönecektir bana mantık aşkı lazım kimse sevmesin ama saygı duysun saygısızlık yapmasın sadık olsun 2 günlük seven biriyle olmam.

1
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Hayır. İkimizin de birbirimizi seviyor olması çok önemli. Ama kestirip atmam, terslemem arkadaş olurum, ona ve kendime bir fırsat verip daha dikkatli değerlendiririm eğer bende de kıvılcım olursa seçebilirseniz o zaman canı gönülden olur tabiki. 🌸😎

2
    0 Yorumla
  • Kahvebagimlisi1genc
    Kahvebagimlisi1genc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Karsilikliysa evet, ama degilse birinin duygulariyla oynamam asla, gercek neyse onu söylerim daha fazla uzatmadan, istedigi kadar üzülebilir ama, ben gercegi söyledigim icin vicdanen rahat hissederim..

2
    0 Yorumla
  • NEYSEk
    NEYSEk Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Beni seviyor diye kimseyle sevgili olmam, benimde sevmem gerekir, seviyorsa bu onun sevgisidir, sever sever durur beni ilgilendirmez, evet bencilim ve umurumda bile değil başkasının sevgisi benim hiç değil hiç.

1
    0 Yorumla
  • pllyna
    pllyna Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle hayır
    Sevmediğim insanların yüzüne bakamamak gibi bir tikim var. Karşılıklı oturmam mesela. Yani çok sıkıntılı ve zorlama bir durum benim için. Asla olması mümkün değil. Sevmek zorundayım

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Böyle bir şeyi ne kendime nede bir başkasına yaparım.
    Beni seviyor ve ona karşı bir şey hissetmiyorsam bunu açık bir şekilde dile getiririm.

Böyle kişiler de var. Sırf seviyorsun diye senden faydalanan insanlar. Bu doğru değil.

1
    0 Yorumla
  • Sessizçığlıık
    Sessizçığlıık Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.

Daha önce çok kez karşılıksız sevildim ancak olmayınca olmuyor. Hayal edince onu öpmek istemiyorsan elini tutunca heyecanlanmayacaksan gerek yok. Olmadım hiç, büyük konuşmamak lazım yine de.

2
    0 Yorumla
  • Selamşişkolar
    Selamşişkolar Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır olmam benim duygularim çok önemli
    Karşılıksız bişey yaşamak istemem

2
    0 Yorumla
  • yasminnnnnnnnnnn
    yasminnnnnnnnnnn Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

Sevdigin kişi sana değer vermiyor sonuçta denemekten zarar gelmez. Bence sevilmek daha güzel. Çünkü bir taraf hep az seviyor. Sen gidersin bu sefer o sana gelir. Ama iş işten geçmiştir...

1
    0 Yorumla
  • Boze_
    Boze_ Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.

Her şey sevgi değil güven saygı çok önemli yeri gelir sevginin bile önüne geçebilecek şeyler var şu hayatta
    lay lay lom bi hayatı yok ki kimsenin 😇

1
    0 Yorumla
  • isocan007
    isocan007 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Sevgi karşılıklı olursa daha doğru ve daha sağlıklı bir ilişki olur bence tek taraflı olması ilişkiyi çabuk sonlandırır ve her zaman problemlere sebep olur

1
    0 Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Başlamadım büyük konuşmayı sevmem ama başlamam da çünkü duyguyu çift taraflı yaşamayı severim öteki türlü ohoooo kaç kişiyle birlikte olurduk allah bilir

1
    0 Yorumla
  • İkinciHenry
    İkinciHenry Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Olmuşluğum var, ama kendisine sevmediğimi söylediğim halde, sevgilim yokken sevgilim var demiştim; ona rağmen gitmemişti. Ama nihayetinde 5 sene sonrasında koptu bağlar komple 🥳

1
    0 Yorumla
  • Ütü-Masası
    Ütü-Masası Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Hoşlanıyorsa sevgili olmam, âşıksa ihtimal var. Önce ölçüp tartarım; dış görünüşü, karakteri bana uygun ve kriterlerimi karşılıyorsa konuşurum, elektrik alırsam olur bu iş.

1
    0 Yorumla
  • sssicaksutlukahvem
    sssicaksutlukahvem Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır, bunu hiç bir zaman yapmadım yapmam da.
    Tamamen duygu insanıyım, en ufak bir şey hissetmediğim biriyle asla yapamam, boşa vakit kaybı benim için.

1
    0 Yorumla
  • Heavenman
    Heavenman Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Duygularda ve yasantilarda ortak noktalarimiz olan ve ileriki zamanlarda saygi, anlayis, sagduyu, zeka belirtilerini benim icin yuksek seviyede tutabilen birine önce saygi sonra sevgimi eksik edemem.

1
    0 Yorumla
  • Sanamısorcammmm
    Sanamısorcammmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgisinden emin olduğum biriyse olabilir. Sevilmeyi seviyorum denerim en azından olmazsa biter zaten, şans tanırdım.

2
    0 Yorumla
  • schrodçg
    schrodçg Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Benim sevgilim tamam çok güzel değil ama beni dünyanın en mutlu erkeği ediyor çünkü seviyor beni sevgi herşeyden daha güçlü 🤗🤗❤️😍

1
    0 Yorumla
  • Uzaklarda346
    Uzaklarda346 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

O kişiyi sevme ihtimalim var ise evet olurum. Ama o ihtimal yoksa kesinlikle olmam. O üzülmesin diye.

1
    0 Yorumla
  • DawnGuard
    DawnGuard Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.

Benden hoslandigi gerçeğinden başka hiç bir şey hissetmiyorsam sevgili olmazdım hayır. Zamanla ilgim ona kayarsa durumlar değişebilir

1
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Olmam, çünkü karşılıklı olmalı. Üstelik sevgisinin, ilgisinin karşılığını verememek o insana haksızlık olur.

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Kim olduğuna bağlı bu.
    Tek taraflı olmaz bu işler.
    Sen beni sev ben de başkasını anca böyle olur.
    Yani çok zor.

1
    0 Yorumla
  • Özgür-tayy
    Özgür-tayy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Sahte sevgililer terkettiği de benim yokluğumu anlatacaksın beni başkasıyla her görüşünde kaybettiklerine ağlayacaksın 👊👊

1
    0 Yorumla
  • ALevLeriNiçinde58
    ALevLeriNiçinde58 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır olmam..
    Olamadım da zaten..
    Yani olmuyor kimse zorlamasın karşısında ki insana haksızlık..

1
    0 Yorumla
  • LEYYA_GS
    LEYYA_GS Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 63%
    +1 yıl

Hayır birini hayatıma almam için onunkiler kadar benim hissettiğim duygularda önemlidir. Sadece seviliyor olmak için bir ilişkiye başlamam.

1
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Olmam.. olamam. kalp çarpıntısı olması şart. bunun haricinde maddi manevi hiçbir gerekçe kabul olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Green-Mile
    Green-Mile Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 75%
    +1 yıl

öncelikle göresel olarak kabul edip etmiyeceğime bağlı.. sonrasında huyu hal harekatı önemli.. bunlarda uygunsa denemeye değer

1
    0 Yorumla
  • serimiyy
    serimiyy Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Evet olabilir.
    Zaten alıştıktan sonra sende seviyorsun.

2
    1 Yorumla
    • qudubed
      qudubed
      +1 yıl

Katılıyorum insan alışıyor. Aşk farklı ama sevgi zamanla oluyor.

Yorumla
  • benkendall
    benkendall Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

Evet yaptım öyle bi davarlık ama geçti ablası slsşs

2
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Beni seveni elbette severim onu hayal kırıklığına uğratmak yakışmaz.

2
    0 Yorumla
  • 1sunshinee
    1sunshinee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Tipine bakmam, eğer kafama uygun ve benim gibi biriyse olurum

1
    0 Yorumla
  • HzLuciifer
    HzLuciifer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

sevdiğini değil seni seveni alacaksın derler zaten tabi olurum

1
    0 Yorumla
  • vvenomm
    vvenomm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 93%
    +1 yıl

Hayır içim kalkmaz benimde sevmem en azından etkilenmem lazım 😂

1
    0 Yorumla
  • hojiblanca
    hojiblanca Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 62%
    +1 yıl

Olmam. Bencil insan değilim. Kendi duygularımı yok sayamam.

1
    0 Yorumla
  • postmodernpokemon
    postmodernpokemon Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.

Olurum hep ben mi emek harcayacam. Biraz da karşı cins bana emek harcasın

1
    0 Yorumla
  • Kimbukimberly
    Kimbukimberly Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Denemişliğim var ama olmuyor iki tarafta da bir şeyler kıpırdamalı.

1
    0 Yorumla
  • SEDAT_YILDIZ_ADANA
    SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.

Hiç sanmıyorum olmam galiba 🤔 olurmu yum ki yok yok olmam

1
    0 Yorumla
  • thestyxx
    thestyxx Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Olmam ve net çizgimi çekerim, kimsenin duygularıyla oynamaya gerek yok belki olur diye

1
    0 Yorumla
  • TheCeketli
    TheCeketli Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Benim de ilgi duymam gerek. Eğer ufacık bir ilgim varsa olur.

1
    0 Yorumla
  • Kafkarsya
    Kafkarsya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl

Eğer samimiyse ve aklında kullanmak yoksa olabilir.

1
    0 Yorumla
  • YanlızlıkRıhtımı35
    YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Gerçekten seviyorda severim bende çıkarsız yalansız sevgiye ihtiyacım var

1
    0 Yorumla
  • TubasuedaSanlıakva
    TubasuedaSanlıakva Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Ben aşık değilsem hiç bir hayranıma aşk dağıtamam😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • NeyyyyMıstaamNeyyyy
    NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Beni seviyorsa olmalı dicem ama her seven sevdiğini öldürür

1
    0 Yorumla
  • CrayzMan06
    CrayzMan06 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Olurum delice seven sadık birisi varsa asla kaçırmam

1
    0 Yorumla
  • Im_SlimShady
    Im_SlimShady Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Olmam yüz hatları belirgin, zayıf yapılı, ince belli olmalı.

1
    0 Yorumla
  • ÖpeyimDeGeçsin
    ÖpeyimDeGeçsin Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır maalesef sevmiyorsam veya ilgi duymuyorsam olmaz :)

1
    0 Yorumla
  • dark_night_judge
    dark_night_judge Takip Et
    Yoda Yaş: 105 , eic 87%
    +1 yıl

Sevmediğim biriyle imkanı yok olmaz, sadece sevdi diye birlikte olmak çok büyük risk.

1
    0 Yorumla
  • M-B-B
    M-B-B Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Bilmiyorum. Konuşurum anlaşırsam ve ondan etkilendiysem olabilir.

1
    0 Yorumla
  • HknTuran
    HknTuran Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.

Evet, olabilir. Sonuçta seni sevmiş daha ne yapsın.

1
    0 Yorumla
  • yeleklimont
    yeleklimont Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl

hoşlanıyosam olurum diger türlü umut vermek iyi bişey degil...

1
    0 Yorumla
  • cazsever
    cazsever Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.

Şu ana kadar hayır. Bundan sonra da sanmam. Olursa da uzun soluklu olmaz, eminim.

1
    0 Yorumla
  • Cansu-V
    Cansu-V Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 93%
    +1 yıl

Ben olamam.. Ama nasıl sevdiğine göre değişkenlik de gösterebilir.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (201)
Devamını Gör(246)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sırf seni sevdiği için biriyle sevgili olur musun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sırf seni seviyor diye biriyle sevgili olur musun? 15 cevap verildi
Biriyle sırf sizi seviyor diye sevgili olurmusunuz? 69 cevap verildi
Seni seviyor, mutlu ediyor diye biriyle sevgili olur musun? 73 cevap verildi
Bir insanla sırf sizi seviyor diye birlikte olur musunuz? 7 cevap verildi
Sırf sizi seviyor diye birini sever misiniz? 76 cevap verildi
Sizi cok seven ama cok guzel bulmadiginiz birisiyle sevgili olur musunuz? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨