Arkadaşım iyiliğimi mi istiyor kötülüğümü mü anlamıyorum ne yapmalıyım?

Lisede aynı sınıftaydık ve 5 kişilik bir gruptuk. En az samimi olduğum arkadaşımdı ama son sınıfta ikimiz eşit ağırlık seçtik diğerlerinden farklı sınıfa düşüp yakın olduk. Beni lisede seven biri vardı ve ben de hoşlanıyordum. Lise bitince başkasından hoşlandım. Bu sürede yakın arkadaşım eskiden hoşlandığım o çocuk ile kanka olmuş mesajlaşırken yakaladım. Neden bana söylemedin deyince de sen artık başkasını seviyorsun umurunda olmaz sandım dedi. Acaba ondan mı hoşlanıyor diye düşündüm ama konuşmaları okuyunca birbirlerine kanka yazdıklarını gördüm. Neyse biraz zaman geçti biz bu çocuk ile karşılaştık. Biz karşılaşınca çocuk aşk şarkısı paylaşmış. Ben onu sevdiğimi anladım ama bir daha karşılaşmadık. Şimdi beni unutmasın diye arkadaşıma yakın arkadaşlarından hikaye koy görsün beni unutmasın diyorum ama arkadaşım hep mızmızlanıyor. O seni sevse konuşurdu unut falan diyor. Çocuk hikaye koyunca ss alıp bana atıyor ama benim fotoğraflarımı paylaşmıyor. Bir de beni kıskanıyor mu anlamadım tüm arkadaşları ile resim koyuyor ama benle koymuyor koysa bile benim çirkin çıktığım fotoğrafları paylaşıyor.
Arkadaşım iyiliğimi mi istiyor kötülüğümü mü anlamıyorum ne yapmalıyım?