Sevgilime sinirlendim ayrıldım pişman oldum görüldü atıyor şimdi?

Sevgilimle ayrıldım sinir etti beni ben de bi anlık sinirle bitsin diye ısrar ettim 1 hafta geçti zar zor buluşmaya ikna ettim ona upuzun duygusal mesaj attım görüldü attı
Seni seviyorum neden seviyorum biliyormusun bir beklentim olmadigi icin hayallerimin yikilmiyacagini bildigim icin seni uzaktan sevmek yakindakilere guvenmekten daha guvenceli benim için ben seni seviyorum cunku kendimi koruyorum bu ne kadar disarda uzucu bir tablo olustursada seni karsiliksiz sevmek seni unutmamak bir kez daha yelken acip batmaktan daha guvenli senle yasadiklarimi bir daha kimseyle yasamamak maziye gommek ama kendimde maziye gömulu yasamak herneyse seni sevmek sakinlik huzur guvence tamda istediğim sey iste bana çok kızgınsın buna rağmen bana senle konuşma şansı verdiğin için teşekkür ederim sana cok ügünüm bunu unutma olur mu yazdım diye de kızma bana lütfen bana konusma şansı verdiğin için teşekkür ederim sana yarın bişey vercem sonra karar sana kaldı ama benim bu dünya da en son istediğim şey seni üzmek hep mutlu ol olur mu hic bir şeye sıkma o güzel canını ben inanıyorum sen her istediğin şeyi basarcaksın cok çabalıyorsun ben inanıyorum sana belki beni artık yanında istemiceksin ben basardgın şeyleri göremicem ama sen hep mutlu ol ben sen mutlu ol diye her şeyi yapmaya hazırım senin mutluğun benim mutluğum demek bunu unutma olur mu özür dilerim bir hafta sabredemedim haklısın rahatsız ettim seni ama kötü amacla değildi yarın herseyi anlatcam sana seni sevdiğimi unutma olur mu hersey için teşekkür ederim sana.

attıgım mesaj bu neden görüldü attı acaba kötü mü yazdım
Sevgilime sinirlendim ayrıldım pişman oldum görüldü atıyor şimdi?