Yakın arkadaşa aşık olmak?

Merhabalar, 24 yaşındayım ve üniversiteden bu yıl mezun oldum staj görüyorum. arkadaş gurubumdan 4 yıl boyunca bir erkek arkadaşımla sevgili olan ve aynı zamanda benim de arkadaşım olan kız yaklaşık 2 aydır bu ilişkisine son verdi ve bu kız arkadaşımdan aşk denilecek seviye de hoşlanıyorum. 2 haftadır durumum hiç iyi değil ve bastırmaya çalıştıkça daha da kötü oluyorum. ayrıldığı çocuk benim yakın erkek arkadaşlarımdandı ve gerçekten çekilebilir biri değildi yani kız hiç üzülmedi ayrılırken hatta 4 yıldır ilk defa onu bu kadar mutlu görüyorum. bu kadar yıl erkek arkadaşımın sevgilisi ve benim arkadaşım olarak ona bu gözle bakmadım, hiç bir şekilde aramızda kırgınlık dahi olmadı hep iyi anlaşıyorduk-anlaşıyoruz. yani bu haftalarda özellikle muhabbettimizin daha çok olması, onun çok güzel, her şeyi konuşabileceğim, zeki, tam olarak tanıdığım biri olması ve uzun süredir yalnız olmamdan da olsa gerek duygusal olarak bağlandım, çözülemiyorum. ne ona ne de diğer yakın arkadaşlarıma anlatabiliyorum bu durumu, sanki yanlış bir şey yapıyormuşum gibi geliyor bana bilmiyorum, dediğim gibi gerçekten iyi değilim. yani kız ortamda da olsa yalnız da konuşsak hep iyi anlaşıyoruz dediğim gibi bu kadar yıl hiçbir sorun yaşamadım kendisiyle. Hislerim hep keskin olmuştur şimdiye kadar 1 tane ciddi ilişkim oldu 3 yıl sürdü (bu 4 yıl önceydi) yani sevdim mi tam ve tek severim, cinsel olarak hiçbir arzum olmadı bu konularda tamamen sevgiye inanan biriyim bunu da belirtmek isterim. sorun büyük ihtimal tek taraflı seviyorum galiba. size danışmak istediğim konu ise şu anda ne yapmam gerektiği. stajımız 15 gün sonra bitiyor yani kızı yalnızca nadir olarak arkadaş buluşmalarında görebileceğim. durumumu ona anlatma noktasında ne yapmalıyım? anlatmamalı mıyım yoksa? ya da grubumdan bir kıza mı anlatayım durumumu? hiç bilmiyorum. şu anda mantıklı şeyler mi yazıyorum onu da bilmiyorum, af buyurun. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.
Yakın arkadaşa aşık olmak?