Yakın Arkadaşa Aşık Olmak?

Merhaba neredeyse bir sene önce yakın kız arkadaşıma karşı bişeyler hissettiğimi düşünmeye başladım kendime çok geç itiraf edebildim ve açılsam mı açılmasam mı diye düşünürken yanıma geldiğinde bi çocukla tanıştığını ve ona karşı bişeyler hissettiğini çok mutlu bi şekilde bana söyledi hiç bişey diyemedim ve o an dünya başıma yıkılmış gibi hissettim tabi bu sürede kendisinden biraz uzaklaştım bunun sebebi istemeden de olsa ilişkisine zarar vermemekti sadece mutlu olmasını istedim
Şimdiki zamana gelirsek onunla beraberken çok mutlu hissediyorum doğal oluşu beni kendine çekiyor ve rahatlatıyor kafa yapısı çoğu düşüncesi benimle aynı onun açısından baktığım zaman sürekli bana senin gibi birini bulamadım sonunda beni anlayan bi erkek gibi sözler duyuyorum benimle beraberken rahat ve huzurlu olduğunu görebiliyorum ama aynı zamanda genellikle bana kanka diye de hitap ediyor
Bu konuyu fikirlerini almak için yakınımdaki insanlarla daha paylaşmadan onlar bana imalarda bulunuyordu çünkü görüyolardı yakınlığımızı ve bana dedikleri şey olursa harika olur vb şeyler oldu söylediğimde
Beni çelişkide bırakan konu ise kaybetme korkusu onu kaybetmek istemiyorum ama bu şekilde nereye kadar gider emin değilim reddedilme korkusu diyemem buna zaten kendimi kötüsüne hazırladım ama hayatımdan çıksın istemiyorum çünkü özlerim biliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada geçenlerde bana yürüyen bi kızdan bahsettim kendisine ve bu durum onu sinirlendirdi garip bi şekilde
Yakın Arkadaşa Aşık Olmak?