Katil olmadan nasıl kocamın ailesinden uzağa gidebilirim?

Merhabalar, ben kaynanamla aynı binada oturuyorum. Eşim güya ailesinden uzakta büyümüş ama ağızlarına bakıyor. Evlendiğinizden beri sinir hastası oldum resmen. Benim evime bir halı bile almayan kayınbabam, düğünümüzde bile altın takmayı bırakın 50 TL bile takmayan abisine hala yardım ediyor. Araba aldık abisi bugün arabayı istemiş, eşitle beraber eşimin amcasını ziyarete gideceklermiş. Kaynanam eşime demiş ki vermemezlik etme ver senin abin o. Kocama 10 kere söyledim abine arabayı verme diye öünkü şoförlüğü iyi olan, yol bilen biri değil. 5 dakikalık mesafede bile arabayı nereye park ettiyse sürtmüşler, o kadar bilgisiz biri. Kaynanam bizim işlerimiz için bugüne kadar ağzını açmadı ama şimdi gelmiş abin ver diyor. Bize 1 TL bile faydası olmamış insanlar sürekli bizden bir şey istiyorlar ve bekliyorlar. Ben çalışıyorum, bugüne kadar amcası hariç hiç
bir “yakın”dediği akrabası halası falan yemeğe çağırmadı bile. Bütün borcu üzerimize yıktılar, buna rağmen toparlandık kendi ayaklarımız üzerinde durmaya başladık ama gözleri kaldırmıyor. Biz zor günler geçirirken yanımızda yoklardı ama şimdi herkes işi düşünce bizi arıyor. Bende haliyle sinirleniyorum. Kocama ne dersem diyeyim bir türlü lafımı dinlemiyor. Anasının lafını benden üstün tutuyor. Bugüne kadar annesine saygım vardı ama ona olan saygımı da yitirdi. Çünkü hep iki taraflı oynuyor. Konu biz olunca kime yardım etmiyor biz kendimiz hallediyoruz ama onların işi olunca herkesten özellikle bizden iyilik bekliyorlar. Kocamın sürekli beni bir kenara atıp onlara koşa koşa gitmesinden sıkıldım. Daha 6 aylık evliyim, ne gün yüzü gördüm ne gezdim ne tozdum. Bunları görmeden hala ailesinin dibinde yaşıyor. Bu insanlardan nasıl uzak durabilirim? Bu arada ben sivri dilli olduğum için bana değil kocama söylüyorlar bir şey olunca, çünkü benim kabul etmeyeceğimi biliyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Katil olmadan nasıl kocamın ailesinden uzağa gidebilirim?