Merhabalar, ben kaynanamla aynı binada oturuyorum. Eşim güya ailesinden uzakta büyümüş ama ağızlarına bakıyor. Evlendiğinizden beri sinir hastası oldum resmen. Benim evime bir halı bile almayan kayınbabam, düğünümüzde bile altın takmayı bırakın 50 TL bile takmayan abisine hala yardım ediyor. Araba aldık abisi bugün arabayı istemiş, eşitle beraber eşimin amcasını ziyarete gideceklermiş. Kaynanam eşime demiş ki vermemezlik etme ver senin abin o. Kocama 10 kere söyledim abine arabayı verme diye öünkü şoförlüğü iyi olan, yol bilen biri değil. 5 dakikalık mesafede bile arabayı nereye park ettiyse sürtmüşler, o kadar bilgisiz biri. Kaynanam bizim işlerimiz için bugüne kadar ağzını açmadı ama şimdi gelmiş abin ver diyor. Bize 1 TL bile faydası olmamış insanlar sürekli bizden bir şey istiyorlar ve bekliyorlar. Ben çalışıyorum, bugüne kadar amcası hariç hiç
bir “yakın”dediği akrabası halası falan yemeğe çağırmadı bile. Bütün borcu üzerimize yıktılar, buna rağmen toparlandık kendi ayaklarımız üzerinde durmaya başladık ama gözleri kaldırmıyor. Biz zor günler geçirirken yanımızda yoklardı ama şimdi herkes işi düşünce bizi arıyor. Bende haliyle sinirleniyorum. Kocama ne dersem diyeyim bir türlü lafımı dinlemiyor. Anasının lafını benden üstün tutuyor. Bugüne kadar annesine saygım vardı ama ona olan saygımı da yitirdi. Çünkü hep iki taraflı oynuyor. Konu biz olunca kime yardım etmiyor biz kendimiz hallediyoruz ama onların işi olunca herkesten özellikle bizden iyilik bekliyorlar. Kocamın sürekli beni bir kenara atıp onlara koşa koşa gitmesinden sıkıldım. Daha 6 aylık evliyim, ne gün yüzü gördüm ne gezdim ne tozdum. Bunları görmeden hala ailesinin dibinde yaşıyor. Bu insanlardan nasıl uzak durabilirim? Bu arada ben sivri dilli olduğum için bana değil kocama söylüyorlar bir şey olunca, çünkü benim kabul etmeyeceğimi biliyorlar
bir “yakın”dediği akrabası halası falan yemeğe çağırmadı bile. Bütün borcu üzerimize yıktılar, buna rağmen toparlandık kendi ayaklarımız üzerinde durmaya başladık ama gözleri kaldırmıyor. Biz zor günler geçirirken yanımızda yoklardı ama şimdi herkes işi düşünce bizi arıyor. Bende haliyle sinirleniyorum. Kocama ne dersem diyeyim bir türlü lafımı dinlemiyor. Anasının lafını benden üstün tutuyor. Bugüne kadar annesine saygım vardı ama ona olan saygımı da yitirdi. Çünkü hep iki taraflı oynuyor. Konu biz olunca kime yardım etmiyor biz kendimiz hallediyoruz ama onların işi olunca herkesten özellikle bizden iyilik bekliyorlar. Kocamın sürekli beni bir kenara atıp onlara koşa koşa gitmesinden sıkıldım. Daha 6 aylık evliyim, ne gün yüzü gördüm ne gezdim ne tozdum. Bunları görmeden hala ailesinin dibinde yaşıyor. Bu insanlardan nasıl uzak durabilirim? Bu arada ben sivri dilli olduğum için bana değil kocama söylüyorlar bir şey olunca, çünkü benim kabul etmeyeceğimi biliyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendisi aile olduğunun farkinda olmayan bir erkekle evlenmek insani hayattan soğutur. Sana da öküzü denk gelmis
Valla bende aynısını söylüyorum. Sen kendi aileni kurduğunun farkında değilsin, biraz dön bir bak biz evliyiz ailen kim ki her şeye karışıyor dedim. Sen annenin lafını sürekli dinleyeceksen eğer bende başkalarının lafını dinleyeyim, evlilik birliği olmasın boşanalım dedim. Ben senin bir ömür geçireceğin insanım. Hastalandığında annen koşmayacak ben olacağım yanında, şehir dışına gittiğinde ben olacağım, çocuğun olduğunda bakkaldan almayacaksın ben doğuracağım diyorum ama İnan zerre anlamıyor. Akrabalarıyla aynı semtte olduğumuz sürece bunlar devam edecek.
Eger cocuk yoksa inan tek taraflı mucadele etmeyi birakin. Bosan ve hayatina bak ondan ne baba olur nede koca
Bunca şeye rağmen ilk günden beri çocuk istiyor 😂 Allah işini biliyor ya olmadı 6 aydır. Beni bu halde bile sürekli ezdiren insan çocuk olunca mı koruyacak ya da o zaman mı ilgilenecek. Bir süre yanımda olmayacak, dönünce boşanmak istediğimi söyleyeceğim
Cocugu zaten aile olmak icin degil seni mecbur birakmak icin istiyor zihniyeti farkli. Siz o çevreden uzaklasmadiginiz surece hic duzelmez bunu aklina koy. Ve boyle birinden cocuk falanda yapma cok dikkatli ol
Zaten bende öyle düşünüyorum. Farklı zihninet yok, çünkü yaşı geçiyor o yüzden bir an önce olsun istiyor. Kendisi zaten sorumluluk almayacak, ben uğraşacağım yüzden istiyor
Zeki kadinsin. Umarim esin seni dinler ve ailenizi kurarsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim😔 ne yazık ki Zeki olmak yetmiyor, eşimin beni dinlemesi ve anlaması gerekiyor. Çok teşekkür ederim
Evet ama tahmin ediyorum ki o seni dinlemeyecek.
Benim yaşadığım sorunların aynısını kadın cinsinden sen yaşıyorsun.😳
Yaa gerçekten mi. Sizde de herhalde eşiniz ailesinden koparmıyor
Aynen öyle , kadın çok saf benim haberim olmadan beni ailesine ezdiriyor sonradan öğreniyordum. Evliliğimiz bitti boşanmaya çalışıyoruz çocukların kavgasını yaşıyoruz şu an
Çok üzüldüm gerçekten. İnşAllah iyi sonuçlanır. Benim eşimde saf maalesef. Saf olmasa babası bizi adam yetine koymadığı halde gidip onun ayak işlerini yapmaz. Ve eşim sürekli beni onlara ezdiriyor
Saygıyı yütürmediyseniz, eşinle
Erkenden konuş ciddi kararlar al ciddiyetini göster ayrılırım senden de. Ailesine karşı Bi çizgi koysun, saygı yı yütürürseniz sizin evliliğiniz de yürümez erkenden çözün yoksa ilerde çözemessiniz
Bende zaten bunu istiyorum ama ne dediysem uzaklaşmıyor. Evlendiğinin farkında değil. Bir yuva kurduğunun, onlardan bağımsız olduğunun farkında değil.
Kocanın bunu anlaması lazım
Keşke anlasa keşke. Daha az önce kavga ettim, bana diyor ki bir araba yüzünden kavga mı edeyim? Yani dedim bana gelip bir çeyrek için kavga mı edeyim, bir halı için kavga mı edeyim, bir araba için kavga mı edeyim diyorsun. Ben kormuyorum bu kavga etmeme isteğin başka şeylere yol açacak diye dedim. Yani hiç bir şry için kavga etmek istemiyor, yarın bir gün karını istiyorum dediğinde yine kavga etmek istemiyorum demesinden korkuyorum. Elimin ucuna bu laf geldi tuttum ağzımı ama haksız mıyım? Babası halı almıyor alması gerekirken ama diyor ki ne yapayım halı için kavga mı edeyim. Bize takılan çeyrek altını cebine indiriyor bana gelmiş diyor ki isteyemem babamdan, bir çeyrek için kavga mı edeyim. Bütün düğün masrafını biz yaptık, buna rağmen altınlar bizim olmasına rağmen çeyrek altını cebe indiriyordu ben Kızı Ca gidip aldı
Insanlar kötü maalesef 🤦🏻♂️