AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Pest etme geri dönüşü var azim edersen kilo verirsin eşinizle beraber istediğiniz hayatı yaşamak sizin elinizde.
Haftada birkac kere çocukları esine birakip spora git arkadaslarinla takıl. Çocukları annene birak ha da küçük çocuklar icin kreş oluyor. Oraya birak esinle vakit gecir. Kendini niye saldigini anlamadim. Ve ayrica catlaklar lusur degil herkes de vsr
Oyle birak demekle olmuyor iste. annem yanimda degil. esime biraksam biraksam 2 cocugu ancak 1 saat birakabilirim
Bakıcı tutma durumunuz var mi
Alistir esine bakmayi 1 sattn fazla bakmya calissin
Bence bu kadar ümitsiz olma kilo konusunda zayıflamayi dene çocukları uyur ev işlerini bir kenara bırak ve kendinle ilgilen biraz mesaj atarsan daha detaylı konuşabiliriz bu konuyu
Pembe hayallere fazla kapılmışsın hayatın zorluğu hayatın acımasızlığıda buya zaten... geri dönüşü yok bu işler çocuk oyuncağı değil evlilik basit bir şey değil
Yani evet zor bi dönemden geçiyorsun ama hayatına devam etmek zorundasın spora git kendine zaman ayır bakıcı falan tut çocuklara sen biraz tatil yap kafani topla
malda yalan mulkte yalan var birazda sen oylan. bu yalan dunyada kendini niye uzersin be kadin. sagliginin yerinde olmasi herseye deger
Aynn haklisin.
rahat ol genis ol kimseyi kafaya takma kimseye hakettiginden fazla deger verme kendini sev nefsinle baris konus ona yenik dusme. deger buldugun deger verdigin kimse olursa mutlu ol konus dertles
Seni çok iyi anlıyorum, diyet yap spor yap ve kendine bakım yaptır inan çok iyi gelecek. saclarinin rengini değiştir cilt bakımı yaptır, begenmedigin fiziksel özelliklerini toparlamaya çalış.
Bu yazdıklarından bile çık güzel bir bayan olduğunu hissediyorum
Vücudun için evliliği yüzde yüz suçlu bulma...
Çoğu sana bagli
Hayallerini yaşayamamak üzücü Evet. Ama şu an yapman gereken şey üzülmek değil bu durumu nasıl düzeltirim demek
İşte bu hep olmaktan kaybaklanıyor. kadınlıgını bile yaşayamamışsın. maalesef
İstediğin fantezileri yaşatamıyor esin sana, penis. . si küçük ve inceyse mutlu edemez seni , boşanma hayatını yaşa, dil öğrenip yurtdışına gitmeli.
Aynı şeyleri bende yaşıyorum her şeyin bir geri dönüşü vardır bu mutsuzluğu mutluluğa çevirmek de senin elinde.
İnan geri dönüş yok , Allah çocuklarımızın acısını duyurmasın ama çocuk olduğu zaman hayatını unut artık , ne bir özel ne bir gezme , ne karı koca olma her şey sıfır , iş ev başka hiçbir şey yok mal gibi bir hayat
Diyete gir zayıflayıp daha güzel görünebilirsin birde 2 tane pırlanta gibi evladın var daha ne istiyorsun ki allahtan
Canım artık anne olmuşun annelik güzel bir duygu anne olun diye ssdece anne değilsin tabikide yine makyaj yap bakımıni yap güzel elbiseler giy kadın kadındır herzaman kaç çocuğun olursa olsun kadınlar herzaman güzel görünmek ister..
akıllı davranırsan vardır geri dçnüşü zevk uğruna 1 2 3 de gelebilirmiş akılı davran ayaklarının üzerinde dur kimseye bağlı yaşama
Bu yazdıklarını kocana aynen anlat çözmeye calışsın çözemesse bir psikologa görünün onlar ne yapacagınızı söyler
Madem çocuk istemiyodun korunsaydin ne gibi geri dönüşü olucak bunun
Bu dusuncenizden vazgecmek esinizin elinde bence onun ilgisini yeterli bulmuyorsunuz.
Evlendikten sonra 3 sene çocuk yapmamak lazım.
Geri dönüşü nasıl olur bilmiyorum. Çocuklardan zaten pek zaman kalmıyordur. Kendine özel kıyafetler vs alıp niyetini belli etmeye çalışırsın. Hala anlamıyorsa konuş bence.
Aynn uzmanlar boyle soyluyor
Ev içerisinde pijama falan giyme bence. İlgisini çekecek şekilde giyin. Zaten çocuklar bebek daha. Ev içinde bakımlı olmanı öneririm. Belki konuşmadan sorun çözülür. Hem bazen sende davetkar olabilirsin. İsteğini karşı tarafa gösterebilirsin. Çeşitli yollar , fanteziler vardır. Konuşmak doğru olmaz. Sen anlamışsındır. İlla karşı taraftan bekleme bence. Bazen sen harekete geç.
Yakistirmiyorum.7 kilo fazlaligim vsr. tamm diyet yapiyorum zayiflarim ama o karin eski haline gelmez. anca acayip bi spor yapicam oyle. onada vaktim yok. gece 12 de cocuklarla mesaim anca bitiyor. hazirlanmam gereken sinavlar var. onlara calisiyorum. derken bitiyorum
Fiziksel olarak kusurların olabilir. Bence evde bakımlı ve şık olsan karşı tarafı etkilersin. Kullandığın kelimeler , tavırlar daha önemli. Bence fiziksel kusura bakarak özgüvenini düşürme. Cinsellikte her şey fizik değil. Ne istediğini bilmek, istekli olmak , bakımlı olmak, sözler vs. Hepsi bir etken. Sen sadece fiziksel bir özelliğe takılı kalıp olamayacağına kendini inandırıyorsun. Sen dediklerimi dene bence olur 👍🏻Evde sadece anne figüründen çık, aynı zamanda hala genç bir kadın olduğunu göster ve karşı tarafa hissettir.
Iste bu kisimdada sorun var. esim bu konuda cok duz. bu zamana kadar bana ne bekledigimi bile sormadi.2 sene boyunca hersey icimde kaldi. gecwn gun patladim artik bi msjla yazdim herseyi ama hosuna gtmedi bu durum. kapanmicak yaralar aciyorsun dedi. asagiliyorsun vs dedi ne alaka yani. cozum odakli degil
Mesajda nasıl yazdın bilmiyorum. Eşin belki onu yetersiz gördüğünü düşünmüş olabilir. Bazı şeyler ülkemizdeki kültür ile ilgili. Bazı erkekler şu şekilde düşünüyor. Kadınların sanki bu konuda bir isteği yok. Sadece erkek isteyince cinsellik yaşanıyor ve o tatmin olunca bitiyor. Karşı tarafın isteğinin olabileceğini ve ne zaman tatmin olacağını bilmiyorlar ya da umursamıyorlar.
Anladığım kadarıyla sen ; eşin seni arzulasın , daha istekli olsun istiyorsun. Eşinde cinselliği sadece arasıra olan bir ihtiyaç gibi görüyor. Bunu bu şekilde görmemesini nasıl sağlarsın bir fikrim yok. Bu biraz kişinin karakteriyle , kültürüyle ilgili. Cinsel terapistler var. Belki onlara danışabilirsin. Youtube kanalları falan da var. Belki oralarda cevap bulabilirsin. ya da iletişime geçebilirsin. Bu kişilerin instagram hesaplarına ulaşarak soru sorabilirsin. Bence onlar daha doğru cevaplar verir.
Ne sanıyordun evliliği sevgililik filan mı? Evlenmek aile kurmaktır çocuk yapmak falan filan zaten..
Çok düşünmeye gerek yok her zaman hayata gelmiyorsun istemiyorsan ayrıl
Ne güzel 2 tane evlat vermiş Allah eşin beğeniyorsa ne mutlu sana şükret
Haline şükret bence sen farklı anlamışsın bu dünyayı güzelim
Herşeyin Bir Geri dönüşü Vardır Bana Yazabilirsen seni Bir Evlilik Uzmanı İle Konuşturabilirim
Psikolojinin düzeltmek için spora başla diyet yap emin ol sonrasında düzelir
Bu saatten sonra içinde bulunduğun durumla mutlu olunacak şeyler aramalısın bence
boşanabilirsin bence :) en mantıklı çözüm o
Boşanmak kolay ama olan her zaman cocuklara oluyor arada kalan onlar insanın başına gelmeden bilemez bazi şeyleri
Erken evlenmenin zararları işte
Erken evlenmwdim. bence. erken cocuk yaptim
Türkiye’de 30 öncesi evlilikleri erken buluyorum üstüne çocukta tuzu biberi olmuş tabi
Geri dönüş? Çocukları geri içine mi tepelim
Eşini sevmiyor musun?
İyi yapmiissin 2 tabe daha yap
ayrılmayı düşündün mü ?
2 cocukla mi. ayrica esiminseviyorum ayrilsam nolcak 2 bebegim var
o zaman 3 altın kuralı kullan onu kendıne köpek et yoksa ısın sonu aldatma kı bence olmustur bırseyler yoksa ılıskı duzeyı buraya gelmezdı ama 3 altı nkuralı uygula sen aldatsan da o aldatamaz dusun...
Ne aldatmasi ya. esim oyle biri degil. tum vaktini bizimle geciriyor. beni sevmesini gectim Allahtan korkusu var sukur
unutma zaman bır kıtaptır ılac degıldır zamanıdna dersıne alana yol zamanından sonra dersını alana da acısını verır...
@feyziiihüsnü gerçekten uygulayacak mısın hanımefendi?
@feyziiihüsnü tm
@feyziiihüsnü yazmadın kı söylim
soru sahibi?
Evwt
uygulamak ıstıyor ısen msaj at o kısı ıle alakalı tek tek soru soracagım tek tek anlatayım he sacma ıse engellersın buyukte konusuyorum kurallar olmaz ıse erkeklıgımı keserım bu kadar da buyuk konustum gercekten cıddı ısen beklıyorum yaz sorayım
Spor yaparsan hala harika vucudun olur
Yapmaya calisiyorum. ama karnim. hic toparlancak gibi degil
Göbeğin mi var yoksa deri fazlalığı mı
Yani boyle sarkmis bi hali var
O halledilir sen önce güzelce sporunu ve diyetini yap en son sarkmış deri varsa aldırırsın ama sen kendini toparlamadıkça karşıdan bir şey bekleme
Tabiki var sen yeterki işte değişmeyi 😊
Çocuk yapmasaydın bacım bize mi sordun?
Sen evlilik yaşamamışsın ki çökmüşsün olum.
Seni gerçek bir kadın gibi hissettirmek isterdim.
Yaa kes yaa. illa sapiklik yaocaksiniz
Boşan bacım mutsuzsan
bunun sonu aldatmaya gider
Geçmiş olsun darısı bundan sonrasına
Kocan bayağı hödükmüş sanırım
Ahh ah geri dönüş olsa kalp sana geri dönmez mi
Perzatif taksaydınız... Ya ben ne deyim bulmuşun da gene agliyon...
Geri dönüş Yok biz sanki hepimiz istemiyoruz bunu hem spor yap vijudun zayiflar forma girer yediğinde dikkat et siz ailece de gezebilirsiniz one lan çocuk engel gibi görme senin düşünme şeklin engel
Destek almalısın bence.
Evli biri olarak ikinizede çok üzüldüm
Dost hayati iyidir evlenmek aptallik emin olmadan.
Bence diyete başla kocanıda spora başlat
Tam anlayamadım aslında
çocuk yaptın. çocuk yaparkendemi zevk almadın.
Bu işin nerelere varacağı belli
:))
He aldatma dimi. esimi seviyorum ben
Tam olarak ne hayal etmiştiniz...
Yani ozel anlamda bekledigim. gibi seyler yasamayi. ama 2 yildir hic bekledigim. gibi degil. o konuyu konusmuyoruz bile. beni halimden memnun saniyor sanirim.2 bebekle zaten neyi nasil konusabilirsin
Evlilik böyle bir şey çocuk doğana kadar yaşanabilecek ne varsa yaşanır çocuk doğunca artık çocuklar için yaşanmaya başlar... içinizde kalan ukdeler tabiki vardır bu erken çocyuk yaptığınızdan kaynaklı en çokta... ama erken çocuk yapmayıncada etrafınızdakiler durmadan çocuk ne zaman geliyor diye kafanızın etini yiyorlar... sonra kardeş yapın diyorlar sonra susuyorlar..
Cevrenin ne dedigi umrumda olmazdi ilk cocugu esim istedi hemen
Çocuk doğunca özel anlamda yaşamak istediğiniz şeyleri ister istemez ertelediniz sanırım sonra aynada kendinize bakınca ister istemez eski halinizden eser kalmamış olarak gördünüz.. ama ne olursa olsun kendinizi bırakmamalısınız... vücudunuz hala sizin vücudunuz onu eski haline getirip içinizde yaşayamadığınız ne varsa yaşamak yine sizin elinizde buna çocuklar tabiki engel oluyor ama biraz mücadele ederek bunlar hala yaşanabilir..
Zor hayatın ya hayatın bunalima girer insan
Hayır yok ara sıra kaçamak yap
Aynen istese istedigini yaşar da
Ne gibi bi hayal kurdun ki
bu dakikadan sonra başlayabilirsiniz her şeye..
Gel beraber diyet yapalım 😀
Büyür çocuklar zamanla düzelir her şey üzülme
Hayaller gercekler farkli.. dunya boyle maalesef.