Olgun davranmadigini düşünüyorum. Belki de hata bendedir. Ben nerede hataliyim?

Sevgilimle ciddi adım düşünüyoruz. Fakat tartışma anlamındaki davranışları bizi bitiriyor. Nişanimiz olacak. Onun öncesinde aileler tanışacak. Masrafları minimuma indirelim dedim çünkü şehir farkı var yol gidilecek masraf olacak. Surekli en ufak bir seye kredi çekip durduğu için ben onun borçlarını kapattikca borç yapıyor. Bu davranışlarından dolayı haliyle patladım. Tüm biletleri iptal etti. Nişanı istemediğini söyledi. Daha öncede minicik tartışmamızda aynı şeyi yapmıştı. Ailelerin desteğiyle hatasını anladı. Surekli boyle bitirip bitirip durması ailemin biz oyuncak miyiz demesine sebep oldu haliyle. Aileme ve ailesine biletleri iptal ettiğini söylediğim icim de ben suçlu oldum. Herkes hazırlık yapıyor sevinç içinde. Geliyoruz mutluyuz rolleri yapmak istemedim. Minicik tartışmada konuşmak sorunları tartışmak yerine çeker gider küser. Bu davranışlar nereye kadar anlamiyorum. Simdi her seyi bitirmiş durumda. Yine aileler seferber. Küçük cocuk değiliz ki sürekli bu sekilde birinin mi onunla konuşması gerekli. Benimle iletisimi kapatıyor. Sizce benim hatam nerede?
Olgun davranmadigini düşünüyorum. Belki de hata bendedir. Ben nerede hataliyim?