Şüphe bir kurt gibidir kardeş, bir kez içine düştü mü, yavaş yavaş, acı çektire çektire, azar azar eritir, bitirir seni. Allah yardımcın olsun. Sadakat ve güven o kadar önemli bir şey ki evlilik te, bir kez kaybedildi mi, birdaha düzeltmesi veya geri kazanılması çok zor. Hep aklına gelecek, en ufak şeyde kuşkuya düşeceksin, takibe alacaksın, beynin senaryolar ürtecek ve zamala paranoyaklaşmaya başlayacaksın. Sonra eşinin seni halen başkalarıyla aldattığını düşünecek, sinirlenecek, kızacak, gergin ve saldırgan olacaksın. Kavgalar, kavgalar, kavgalar. Ardı arkası gelmeyen ama bir türlü çözülemeyen tartışmalar. Sonra ondan soğumaya başlıyacaksın. Değeri ve önemi kalmayacak, çok basitleşecek gözünde. Hatta zamanla tiksinmeye başlayacaksın. Ondan uzak olmak isteyeceksin. Ve nihayi son ayrılık. Eğer böyle olmasını istemiyorsan, bir aile psikoloğuna gidip yardım alın ve onu takip etmeyi bırak ve çok kafaya takma. Ama destek şart, ikiniz içinde. Hatta psikiyatıra bile yönlendirip ilaç yazabilirler. Unutma, ne kadar deşersen çiban o kadar kanar ve yara hiç kapanmaz.
23 Yorumla- +1 yıl
Mantigindan dolayı aliskislayip bu yaziyi gerekli yerlere iletiyorum kanka :d
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ben zaten kişilik olarak şüpheci bir yapıya sahibim bide bu olunnca delirdim resmen. Çevrem de herkese kuşkuyla bakar oldum sanki herkesle ilişki yaşayabilirmiş gibi saçma ama evet böyle hissediyorum. ilişki terapistinden bahsettim eşime. Haklı olduğumu ancak bunları beraber aşabileceğimizi söyledi sık sık dışarıya çıkıoruz beraber değişik şeyler yapıoruz aktiviteler geziler fln. bilmiyorum yardımı olur mu allah yardımcım olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılBence yuvanı kurtarmak ıcın kozları tamemen eline al. Kocan için deği kendin için.. Senin ikinci evliliğin yuvarnı tekrar bitirirsen. Toplum içinde sen suclu olursun.. Demekkı kadında bır sorun var kımse dayanamıyor der. Kocan sana karsı mahcup olmuş. Ilk aldatmalardan sonra yapılan konusmalarda konular günyüzüne çıktıktan sonra ilişkilerin daha sağlan ilerlediği görülmüştür. Ama ikinci yaparsa üçüncüde olur. Diğer taraf ise keşke kadına bir daha yaparsan senin resimlerini kocana veririm deseydin. Bu ona yeterdi. Kocası gariban kimbilir ne hallerdedir. Allah yardımcısı olsun..
11 Yorumla
+1 yılHer erkegin bu tur zamanlari olur ne yapacagini bilemez ve yanlis seylere yonelir. Benim de basima senin gibi bir okay geldi 4 yillik sevgilim cok yakin oldugu bir kiz arkadasiyla whatsapptan uygunsuz sekilde konusmus ve hata yaptigini anlayip iliskisini kesmis o kizla. Ben sonradan tesadufen ogrendim o kadar zoruma gitti ki ayrildim. Benu sevdigini ve bidaha yapmacagini biliyordum ama yediremedim. Yaklasik 6 ay ayri kaldik bu sure zarfinda da bana kendini kanitladi ve tekrar guvendirdi. Su an evlenmek uzereyiz nisanlandik ve cok mutluyuz. Ben bir sans daha ver derim cunku bu cok normal kabul edilmese de olagan bir sey. Simdi bir sans daha vermezsen ilerde mutlaka pisman olacaksin. Ama sunu da unutma affederken her seyi kabullenmen lazim. Yani affedip bu konu ustunde durup surekli kavga cikartip kendini soguk tutmamalisin. Yani affedeceksen bu konuyu tamamen kapatmali ve esinle birlikte onune bakmalisin. Mesaj atarsan her turlu destek olurum.
35 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yalnız olmadığımı tahmin ediyorum. Ona şansı verdim ama kendime laf geçiremiyorum. o eskisi gibi davranıo bana destek oluyor. ama hep durup durup acaba şunuda düşündümü bunuda konuştumu yüzüme nasıl baktı falan gibi şeyler düşünüyorum. ve evliliğimizin 2ncı ayında herşey iyi giderken... off off
- +1 yıl
Yalniz olmadigimi gormek bir yandan iyi geldi bir yandan da uzdu. Ben de senin gibi dusunuyordum acabab unu da yapti mi bunu bana nasil yapar yuzume nasil bakti vicdani sizlamadi mi hani cok seviyordu vs vs o kadar cok sey donuyordu ki kafamda. Sonra bir sey dank etti kafama o da bunlari dusunmekle kendime eziyet etmekten baska bir sey yapmadigim. Olaya duygusal degil mantik yonunden bakmaya calis cunku mantikla cozdugun zaman duygusal olarak da etkilenirsin ve eski halinize donersiniz. Sonucta evlilik cok ciddi bir sey hayatinizi birlestirdiniz. Senin esin de benim nisanlim gibi bosluga dusmus ve hata yapmis ama bunun hata oldugunu kendisi farketmis. Bence bu cok buyuk bir sey. Sen bu olayi ogrendikten sonra uste cikmak yerine hatasini kabullenip sana destek olmus. Ve eminim o da evliligi bitme tehlikesi olan yer erkek gibi korkmus ve akillanmistir. Tum bunlar ona bir sans daha vermenin gerekliligini gosterir. Cunku cocuk oyuncagi degil bu. Cok iyi dusun
- +1 yıl
Kesinlikle bu olayi tamamen atlatmadan cocuk yapmamalisin. Olur da anlasamayip yollarinizi ayirmaya karar verirseniz bir sure sonra cocugunuza yazik olur
- +1 yıl
Ama eger cocugun ikinizin arasini yumusatip mutlu olmaniza yarari olacaksa dusunulebilir
Bence onunla konus neden bunu yapma ihtiyacı duymus madem arada hic duygusal bibag yok ne hissederek bunu yapmis olabilir. Ayrıca yeni evlisiniz bunu yapmasi cok ilginc sen ihmal ediyor olabilirmisin? Lütfen psikolojik yardım alin çünkü guven cok onemldir yoksa sizi yiyip bitirr bu dusunceler heran böyle seyler yaptigini duaunursuz size ve evliliginize zarar verr. ama sizin yerinizde olsam asla kadinin haddini bildirmeden konuyu kapatmazdim dolayısıyla esinizede buyuk biders olurdu. kadinin ziyaretine gider ve esine durumu anlatirdim.
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılTutacan adamı karsına alacan. Ulan şerefsiz niyazi seni cok sevdiğimi biliyordun seninde beni sevdiğini düşünüyrdum. Böyle haltlar edecektin de neden evlendin benimle niyazi yazık degil mi bana. Ne yapayım ben sana hiç mi düşünmezsin beni empati yapmazsın pezevenk. Aynı şeyleri baskası ile ben yapsam sen ne düşünürdün niyazi.
Niyazi ye de sevdiğini belli etme sessiz kal. Biraz canı yansın, oralı olma. Sonra karsılıklı konusun derim.
Biraz düşün taşın ona göre konusma yap. Erkek milleti hep böyle işte sevgililer alışkanlık yapar ayrılıp gidemeyecegini düşünür. Sonra da aldatır. Alacan eline sopayı vuracan kafasına kafasına :)12 Yorumla- +1 yıl
Bosluga mı düşmek neyin boslugu bu? Sanırım bu tarz durumlar için psikoljik destek verenler var.
Ben anlamam pek fazla bu işlerden
+1 yılTamam eniştemizin yaptığı hataymış ama sen sakın böyle bir hataya kapılma unutma o geçici biriydi sen kalıcısın şeytan insanı seks konusunda çok kolay kandırabiliyor belli ki.
Hatta bir anım var seni tatmin edeceğinden eminim :) bende sevgilimle bunun aynısını yaşadım yanına gittiğimde caddede beni dövmüştü sırf suçluyum ve sevdiğimden dolayı karşılık vermeyip sadece izlemiştim beni dövmesini sonra tabi bu konunun izleri onun aklında kalmıştı fakat şimdi hatırlamıyodur bile unutma zaman geçtikçe o sana sevgisini belli ettikçe sen bu siteye girmeyi bile unutursun ne whatsappı ne resmi :)11 Yorumla
+1 yılBir hata yapmış net olarak... Ortada güven olması gerekir. Güven olmadan bir ilişki yürümez. Ayrıca sen ne kadar takip edersen et sadece kendi kendini yer bitirirsin. Güven duymaya çalış. Gerçekten güven veriyor mu ona bak. Gerçekten güven vermiyorsa bence bir süre sonra ona olan sevginde biter. Herşeyi seninle paylaşmasını sağla, senden korkmasın, korkması yerine sevsin.
12 Yorumla- +1 yıl
kendini hasta etme.. olan olmuş... bundan sonra sadece güven iste...
+1 yılkocaniz sizin guveninizi kirmis..
ve hemde ikinci evliliginizde..
isteyen insan sizden gizli oalrak her sekilde yapabilir akliniza buda gelebilir öyle degilmi?
güvenin kaznailmasi zor harcanmasi kolay birseydir.
ve o bu güveni harcamis
realist bakicagim olaya
basima gelse kesinlikle ben bitirirdim..
ancak.. simdi diyebilirsiniz siz evlenmediyseniz hic yuva yapmanin zor oldugunu dusunursunuz..
ancak güvenip yuva kurdugum kisinin gözü disaridaysa zaten o iliski bitmistir10 Yorumla
+1 yılUnutmak çok zaman alır herhalde. Ne kadar affettim desende şüpheler ve takipler bitmiyor. Inan istiyorsun ama beynin seni rahat bırakmıyor. Senin ki kendini affettirmeye çalışmış. Bir de beni düşün. Sadece kendini anlamamı istiyor. Üstelik aşığım dediğiyle hala yazışıyor. Hata dese de hataya devam ne kadar görmezlikten gelinir. Yok bişey gibi davranılabilir.
01 Yorumlaiçim acıdı okurken.. keşke o kadın hiç gelmeseymiş.. boşver yüzüne gül ve yaptıgından utansın insanlık sende kalsın ama bence onun içine ALLAH korkusunu bir şekilde atmalısın ben evli değilim ama tecrübeliyim sıkıcı monoton bir evliliğiniz varsa bunu değştirmeye çalış ama dişi kuyruk sallamazsa erkek gitmezmiş ayıp ya valla ayıp hele de çıplak..
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDers amaçlı affedemeyeceğini söyle, ben ayrılmayı düşünüyorum de, 1 hafta hiç yüzüne bakma sakın pas verme. Sonra konuş ben kararımı verdim. Ama son kez düşünceni alacağım de. Sana köpekler gibi yslvarınca. Adlında kararım ayrılmaktı. Eğer bu kadar pişman isen sadece "deneyeceğim" de. Eğer bir daha olacak olursa bana bırakma git de. Bu yöntemi kullanırsan muvaffak olursun.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadın yaşıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılKopacaksa kopsun. Burnu yere sürtmezse. Hep sen olacaksın evet ama. Hep bir yedeğin de olacak.
Cevap sahibi+1 yılSenden korkulur...
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Kurban olsun sana ya cok uzuldum Allah yardimcin olsun kardesim :-( hamile falan kalirsan aklin dagilir belki?
22 YorumlaBenzerini bende yaşadım ama aradaki fark sevgili olmamızdı. Evli olmak farklı bir durum ve bitirmek düşünüldüğü kadar kolay değil. Affedersin ama unutamazsın. Ona şans ver ve kendini ispatlasın bence. Allah yardımcın olsun :/
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Daha ilk zamandan harcamis guvenini guven tek kullanimliktir tekrar guvenmen bana gore bir mucize bn 1 yildir toparlyamadim seviyorum diyorsun bunun acisiyla yasa kendni kandir hayal gordum de kendi kendne cok sacma biliyorum ams baska turlu asamazsin tekrar yaparsa zaten bitmistir karari sen ver tovbe etsn pişman mi bilmiyorum ama pisman ise bu iyi en azndan utaniyor
02 Yorumla
+1 yılzor durum olsa gerek kocanı takip etmeni ve her yere beraber gitmeni öneririm belki başka hesabı vardır dikkat et ben senin yerinde olsam o kadını bulur ağız burun dalardım hiçmi hırsın yok kadına karşı kocana söylemedinmi mutlumu oldun kadını görünce diye bence güçlü olmalısın tabiki ailene falan anlatma yakında affedersin sonra ailen kötü olur en iyi al kocanı altına yermişin yemezmisin yapıştır korkma hak etti bişi yapamaz çünkü hatalı dövünce rahatlarsın diye bişi demeye bilir
02 Yorumla- +1 yıl
az yapmışsın kocanıda rezil et iyice hırsını al hırs yapmışsın belki affedersin
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. boşanmak en kolay olanı başında iki evlilik geçmiş baZı konularda daha tecrübelisin bence mücadele et ona şans ver her erkegin yapabilecegi bir şeyi ypmış çok düşünme kafana takma fazla eşeleme üzülürsün
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kez yalanını yakaladığın kişinin bin kez doğrusunu sorgular insan. evliliğin 2. Ayında böyle bir durumla karşılaşırsan çevremde gördüklerimden söylüyorum seni seviyordur evet ama aşıksa gözü senden başkasını görmezdi emin ol bu gibi durumlarla tekrar karşılaşacaksın senin haberin olmadan başka bir sosyal hesabı açmadığını nerden bileceksin ama yine de katlanırım diyorsan sen bilirsin ben doğruları söyledim ileride çocuk olunca olan en çok ona olur
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun her gece dua et güncellemeni okuyunca içimin yağları eridi oh olsun o namussuza umarım kocası o şıllıga gününü göstermiştir hiç kalmadı mı şerefli erkekler kusursuz temiz insanlar nerede onlar şimdi karşımıza çıksalar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığın çok zor okurken üzüldüm ama lütfen sen kandirilmadiysanda kandirilan karşı tarafta bir koca var kocani konuştur anlattir herseyi ve o adama at sen kocanin hakkindan oda karisinin hakkindan gelsin bilmiyorum ben asla yapmazdım ama gider bende anlattıktan sonra kocasıyla konuşurdum değil ki fotoğraf atmak hissetmeli biraz yaptıklarını
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani dediğim o ki kocasina anlat sende onun kocasiyla bir muhabbet kur burnu surttugunde unutursun biraz
Cevap sahibi+1 yılGüçlü kadinmissin helal olsun kocanin burnunu onu umursamayarak surttur fazla uzatma simdiden evliliginiz zarar görmesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yaşadığına benzer bir olayı ben de yaşadım ama benim eşim sahte isimle yabancı bir kadınla konuşmuştu uygunsuz şeyler. 1 seneyi geçti ama ben hala unutamadım. Ayrılmayı çok düşündüm ama çocuğum olduğu için yapamadım. Allah yardımcın olsun ama bu olay senn içinden hiç bir zaman çıkmaz. Benim en mutlu olduğum anda bile aklıma gelip canımı yakıyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet senin ki çok *oktan bir durum olmuş. Duygusal yazışmalar var mı yoksa hep cinsel içerikli mi
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılseni seviyorsa bir şans daha ver ve bu kadar şüpeci olma herşeye bu seni yer bitirir bunu atlatamazsan huzurlu olamazsınız sürekli kavgalar çıkar söylim...
12 Yorumla- +1 yıl
sabırlı olmalı bunu kabullenip unutmalısın:D
Bazen böyle şeyler olabilir takma kafana görmemezlikten gelme demiyorum ama fazlada abartma sıkma. Sana bir tüyo veriyim bebeğiniz olsun onun anası ağlat :)
14 Yorumla- +1 yıl
tamam da arkadaşım bunu bütün erkekler yapıyor hemen hemen. Yapmıyanlar çok nadir insanlar onlarda takvaya bağlı cemaatte olan kişiler. Senin kocanda bir suç yokki. Böyle bir şeyde ben kadını yargılarım. Dişi köpek kuyruğunu sallamazsa erkek köpek yanaşmaz diye bir atasözü var..
- +1 yıl
iyi de hırsızın hiç mi suçu yok derler adama. ben kadını yargılamam yolluymuş demekki derim. Zaten kadının kocasına yolladım resimleri oda durumdan haberdar naptılar bilmiyorum gerçi. Beni ilgilendiren kendi kocamdır.. yazık etti emeklerime. zaten niye bunu yaptım demekten çok SANA bunu nasıl yaptım diye yırtındı
+1 yılAblacim cok uzuldum ya eger unutmak istiyorsan konuyu acma bir uzmandan yardim al.(((
21 Yorumla
+1 yılçocuğun var mı? gençsen bir ayrılmayı dene en azından 1-2 ay ayrı yaşamayı deneyin başaramazsan boşanırsın bunu unutmak kolay değil
12 Yorumla- +1 yıl
o zaman 1 hafta olsun dene ona söylemen gerekmez bir yere gidiyorum de
+1 yılbirde iyi tarafından bak. 8 kilo vermişsin. istesen veremezdin. Zaman herşeyin ilacıdır. Devam etmeye niyetli isen asla unutmayacaksın ama acısı zamanla azalacak.
02 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı olacak olan Allah , zaman sadece ilaçtır.
Ona bir şans ver ve güven bakalım, gözlerini kapatıp güvenerek sarıl. Ama asla 2. olmayacağını hem kendin bil ona da açıkla..
01 Yorumla
+1 yılkorkmana gerek yok yapamaz artık sen bombayı patlatmışsın gerçekten rahat ol. bu anlattıklarından sonra asla cesaret etmez çok sıkıştırıp bunaltırsan bir kez sana böyle gitmiyor ayrılalım dediğinde geri dönüşü olmaz
00 Yorumla
+1 yılallah kolaylık versin canım cok zor
21 YorumlaAffet yenge dağılmasın yuvan şu an her kadın bunu yapıyo ama 2-3 olursa bas tepiği kon malın %50sine
00 Yorumla
+1 yılBoyle bir erkekle birlikte olarak kendini yipratmis olursun her an kafani kurcalar birseyler ki bence gurursuzluk birazda bile bile devam etmek :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyerinde olsam onunla evliyken yeni birini bulurdum sınrada bu salaktan boşanıp onunla evlenrdm
11 Yorumlabir anlık boşluga düşmüş. sen adamı boş bırakma ve bunları takam sahip çık kocana kaçmasın
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşin zor enişte 'YANIYOSUN FUAT ABİİİİİ' cinsinden zabtetmeye çalış..
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. güven bittiyse bitmiştir.
11 Yorumla
+1 yıl3 yilda cok nisanlilik o kadar uzatilmaz ki
11 YorumlaSenle beraberken mi göndermiş resimleri?
02 Yorumla
+1 yılSeven insan bunu sevdiğine yapmaz net!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılknka butun erkekler aynıdır yanı duzelse bıle aklı ondadır en ıyısı bosanmak derım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyo kolay knka abım avukat:D
Cevap sahibi+1 yılknka snde bana cıplak foto gonder odessn yanı ıcın rahatlasın dıye yanlıs anlama hanı:D:D
boşanma sebebi nett
00 Yorumlaadam değişiklik yapmak istemişl
04 Yorumla
+1 yılBoşanmak çözüm
02 Yorumla- +1 yıl
Kolay varken zoru kim ne yapsın
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem