Evliliğin ilk aylarında aldatmaya Teşebbüs... Napıcam ben... Unutabilecekmiyim?

Merhaba Arkadaşlar 28 yaşındayım ve 3 yıldır nişanlımla birlikte yaşıoruz. Haziran ayında evlendik. Temmuz ayında birçok arkadaşımızı davet ettik düğünümüze gelemeyenler oldu hediyesini eve getirmek isteyenler. Eşimin Liseden evli çocuklu bir kız arkadaşı vardı eşiyle bize geleceklerdi eşinin işi çıkınca kadın kendisi geldi. O gece beraber sohbet ettik eğlendik. Ağustos ayında ise bu kadınla yazıştığını öğrendim birbirlerine çıplak resimlerini göndermişler onu yakaladım ancak ne yazıştıklarını bilmiyorum 10 gün kadar yazışıp sonra saçma olduğunu düşünüp bırakmışlar. Eşim önce yalanladı sonuna kadar sonra mecbur kabullenmek zorunda kaldı. Özürler diledi yalvardı. Kafasının karışık olduğunu bir boşlukta hissettiğini söyledi bu yüzden böyle yaptığını duygusal ya da fiziksel bişi yaşamadıklarını sadece whattsapp üzerinden yazıştıklarını söyledi.
Arkadaşlar açık olucam benim ikinci evliliğim bu ve çok zor şartlarda zor zamanları aşarak bu evliliği yaptım. Eşimin ilgisinde bir azalma yok ve gerçekten de o kadına aşık olmadığını biliyorum bir kaçama yapmaya çalıştı ve yüzüne gözüne bulaştı.
Numarasını değiştirdim tüm sosyal hesaplarının zaten şifreleri bendede mevcut. Böyle birşeye cesaret edemeyeceğini tahmin ediyorum ama GÜVENMİYORUM.
Hayatımda bir babama bir ona güvendim o kadar ama inanılmaz sarstı beni 1 haftada 8 kilo verdim aileme kesinlikle bahsedemem zaten üzüntüleri kendilerine yetiyor.
Ona güvenmeye çalışıyorum ve çoğu zaman unuttuğumu hisssediyorum ama sürekli izlediğim bir film dinlediğim bir şarkı veya ne bilim haberlerde benzer şeyler duyunca deliriyorum. Kavga ediyoruz ve bana yalvarıo ona şans vermemi istiyor bu konuyu kapatmamı istiyor. Olmuyor arkadaşlar onu deliler gibi seviyorum varlığı olmadan duramam asla ama sürekli beni aldatıyormuş hissine kapılıyorum. hergün sosyal hesaplarını maillerini check ediyorum. biliyorum kendime yapıyorum hepsini ilk günkü gibi kötü değilim ama yediremiyorum kendime. Unutmak istiyorum napmam lazım :(
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemek istedim Kadınla buluştum ve buluşmaya gitmeden önce Kocasına ulaşıp resimleri gösterip durumu anlattım. Karşımda ezilip büzüldü ağladı kocası eve gidince ne yaptı bilmem ama ben çok relax bir şekilde konuştum içimde fırtınalar kopsada sen kimsin ki tavrında konuşup vicdanını geveledim. o ona yetmiştir...
Evliliğin ilk aylarında aldatmaya Teşebbüs... Napıcam ben... Unutabilecekmiyim?