Kocam ve çocuğum arasında kaldım bana yardım edin?

İkinci evlilik yaptım kızım istemedi ama bende eşimi çok seviyordum, kızım başka bir şehirde kaldı benimle konuşmuyor ikinci evlilik yaptıgım kişinin çocukları ve kendisi bana çok iyi davranıyor 12 yıllık eşim 1 yıl ayrı kaldık kızım istemedi şiddet vardı evliliğimizde şimdi yok düzeldi ama cebinde buldum ikinci bir telefonu var numarası yazıyordu cebinde bir kağıtta benden habersiz bir hattı var. Kızım benimle konusmuyor sizce kızımın yanına mı gitmeliyim yoksa burada mı kalmalıyım çok kararsız kaldım.
Güncellemeler
+1 yıl
12 yıldır ben bu insanla beraberim ve bu insanla evlilik yaptıgımda kızım 3.5 aylıktı ve su an kızım 12 yasında annemin yanında eşimle gecen sene ayrı kaldık 1 yıl ve ben cocugumu alıp anneme gittim orada kendi ailemle geçinemedim eşim pişman oldugunu söyledi ve eşimin 2 tane 15 yasında cocugu var şu an 4ümüz yasıyoruz kızım ikinciye barısmamı istemedi. bende onu bir şekilde ikna ederim sandım ve hatta karakolluk mahkemelik olduk getiremedim. şimdi geriye nasıl adım atabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
burada mutluyum en çok eşimin çocuklarıyla diyaloğum çok güzel. hayatım yap boz oyunu gibi bir tercih yapmam gerekiyor evladım bana diyor ki sen onları tercih ettin benden onları daha ck sevdin burdakilerde çok iyi çok mantıklı hareket etmem lazım. kafamı yastıga koydugum zaman vicdanım rahat olması gerek. sizce hangi yolu tercih etmem gerekiyor? :/
Kocam ve çocuğum arasında kaldım bana yardım edin?