Sevgilim şehirde yaşıyor, devlet memuru ama kafası köyden çıkamamış gibi ezik biri. Sizce ne yapsam?

Söyle başlayayım 1.5 ay oldu birbirimizi tanıyoruz yani bilmiyorum bana uygun olmadığını düşünüyorum her telde konuştuğumuzda eski sevgilimin sesi geliyor aklıma o kalın erkeksi sesi bu çocuk miy miy miyy ya Yani eski sevgilimi unuttum bi duygum yok ama sürekli kıyaslamaya giriyorum her cümlesinde o olsaydı şu an şunu derdi bunu derdi böyle yapardı Söyle gülerdi çok acı verici bu çocukta yaşıyorum bunu sadece bundan önce flortlerim oldu konustuklwrim onlarda gayet başarılı idi bunda niye böyle çok geri kafalı köyde yaşamış büyümüş şimdiki hayatı gayet bana uygun şehirde devlet memuru falan ama köyden çıkamamış konuşmaları tepkileri itici yani sadexe Buda değil her konuda parayı anlatıyor hesap yapiyor eziliyor küçülüyor karşımda düşünmüyor konusmasida garip ben çok akıcı ve güzel konuşurum o iki kelimeyi bi araya getiriyor koy ağzıyla konuşuyor içim almıyor ha bu onu kötü yapiyor mu yapmıyor çok iyi temiz biri olabilir ama frekansta önemli değil mi
Sevgilim şehirde yaşıyor, devlet memuru ama kafası köyden çıkamamış gibi ezik biri. Sizce ne yapsam?