Söyle başlayayım 1.5 ay oldu birbirimizi tanıyoruz yani bilmiyorum bana uygun olmadığını düşünüyorum her telde konuştuğumuzda eski sevgilimin sesi geliyor aklıma o kalın erkeksi sesi bu çocuk miy miy miyy ya Yani eski sevgilimi unuttum bi duygum yok ama sürekli kıyaslamaya giriyorum her cümlesinde o olsaydı şu an şunu derdi bunu derdi böyle yapardı Söyle gülerdi çok acı verici bu çocukta yaşıyorum bunu sadece bundan önce flortlerim oldu konustuklwrim onlarda gayet başarılı idi bunda niye böyle çok geri kafalı köyde yaşamış büyümüş şimdiki hayatı gayet bana uygun şehirde devlet memuru falan ama köyden çıkamamış konuşmaları tepkileri itici yani sadexe Buda değil her konuda parayı anlatıyor hesap yapiyor eziliyor küçülüyor karşımda düşünmüyor konusmasida garip ben çok akıcı ve güzel konuşurum o iki kelimeyi bi araya getiriyor koy ağzıyla konuşuyor içim almıyor ha bu onu kötü yapiyor mu yapmıyor çok iyi temiz biri olabilir ama frekansta önemli değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence birisinin konumu mesleği hatta bitirdiği okullar onunla yüzde yüz uyum içerisinde olmanızı sağlamaz. Yani kafasındaki dünyayı nerede nasıl yaşarsa yaşasın değiştirmeyecek insanlar var o şekilde mutlu oluyorlar çünkü..
Velhasıl böyle birisiyle birlikte olmayı sürdürmek sadece sizi yoracaktır belli ki farklı dünyaların insanısınız ve hayata farklı açılardan bakıyorsunuz. Ve geçmişteki bir kişiyle şu anı kıyaslamak yerine eğer bu durumdan memnun değilseniz bundan vazgeçip hayatınıza belki de..
Hiçbir şekil de birisiyle kıyaslamayacağınız kadar güvenip birlikte eğlenebileceğiniz ve varlığından keyif alabilecek birisi girmeli diye düşünmekteyim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Unutmuş halin buysa unutmamış halini düşünemiyorum :D
Eski sevgilin sürekli aklına geliyorsa, onun özelliklerine sahip birini arıyor veya yeni sevgilinin de onun gibi olmasını istiyorsan bu durum hala malum kişiyi unutamadığını gösterir. İlk ilişkin aşk üzerine kuruluydu, ikinci ilişkin ise mantık üzerine kurulu. Kalbin ile aklın arasında savaş verdin ve kalbin baskın geldi. Bu sebepten ötürü yeni sevgilinin başta gözüne batmayan hal ve tavırları sonradan gözüne batmaya başladı. Aslında eski sevgilini düşünerek yeni sevgiline haksızlık yaptığının farkındasın ve durumdan dolayı vicdan azabı çekiyorsun. Bu azaptan kurtulmak içinde saçma sapan bahanelere sığınıyorsun.
Artık eski sevgilini unutamadığı kabullenmeli ve yeni sevgiline daha fazla haksızlık yapmamamak adına ayrılmalısın. Kalbin kime aitse ona git..00 Yorumla
Meslek bir insana kişilik kazandırmaz. Meslek, sadece yaşamak için düzenli bir gelir kazandırır. Kişinin kalitesini, hayata bakışını ve orijinalitesini konuşmaları, ikili ilişkileri, davranışları, kültürel sanatsal ve entelektüel birikimi belirler. Bunlar olmadan insan boş bir saksı gibidir. Ancak süs çiçeklerini koruyabilir..
11 Yorumla
+1 yılİyi birisi olabilir ama iyiyse cennete gitsin diye de bir laf var. Elbette kendine uygun birini istemen öyle biriyle rahat etmen doğru olanı. Kendine uygun derken mesleki anlamda demiyorum, kişiliği, becerileri san uygun biri...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
48Cevap
+1 yılÖncelikle kişilere ezik kelimesini kullanmak epey kırıcı bir şey.
Nereden geldiğimiz değil, nasıl bir inssn olduğumuz önemlidir.
Kimi yurtdışında yaşar ama insanlıktan bir haberdir.
İlişkilerde kesinlikle kıyas durumuna girmemelisiniz.
Ses tonu ve konuşma tarzı her insanın farklı.
İlişki daha çok yeni ve ben sürmedi için bir sebep göremiyorum.
Geri kafalı ise zaten gelecek mümkün değil o kişiyle.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Mesleği yaşadığı yeri nasıl biri olduğunu değiştirmez. Bu kadar zıt olduğunuzu düşünüyorsan daha fazla uzatmanın bir mantığı yok. Karşı tarafıda düşünmek lazım.
İyi olduğu içinonunla olmak zorunda mı olman gerekmiyor. Daha yenisiniz zaten farklı duygulara kapilmadan karşı taraf ayrıl00 Yorumla
+1 yılKıyaslama yapıyorsunuz kendiniz ve eski sevgilileriniz ile ama yaparken nasıl bir üsluba sahip olduğunuzu göremiyorsunuz o aynayı birazda kendinize çevirin hesap kitap yapması normal herkesin bütçesi ayrı ama cimrilik olarak yapıyorsa haklisiniz köy kafasında diyorsunuz o şekilde yaşamış bir insanın ne suçu var önemli olan sizin onu köy kafası diye tabir ettiğiniz durumdan yardımcı olarak çıkarabilme sabriniz ve niyetiniz var mı gerçek sevgi bunu gerektirir bedel ödemek gerekir ayrıca kimseyi kimseyle kıyaslamayın bu çok yanlış bir düşünce...
00 Yorumla
+1 yıl"Şimdiki hayatı gayet bana uygun, şehirde devlet memuru" ama iki kelimeyi bir araya getiremiyor, mıy mıy köy ağzıyla konuşuyor o kafadan çıkamamış biri. Bi de karşında sürekli paradan bahsedip hesap yaparak karşında eziliyor küçülüyor. Bu yazdıkların onu kötü biri yapmıyor karşında en doğal haliyle varolmuş biri var. Hesap kitap yapmadan rol kesmeden dürüstçe buyum diyor. Senin o diğer yazdığın kıyas ettiğin flörtlerinin özellikleri bir kıstas olsaydı eğer, ( ses tonu gülmesi vs) ciddi bir yola girmiştin bile. Bence de aynı frekansta değilsiniz. Siz bir frekansta bile değilsiniz. ayrıl çocuktan önüne baksın.
00 Yorumla
+1 yılBu çocuk yeni böyle olmadı ya en baştan bunları düşünüp çocuğu hayatına almasaydın ya elli tane sevmediğin şey saymışsın baştan görmedin mi?
24 Yorumla
Soran+1 yılSanalda başladı tel konuşmalarına yeni gectik ne bilim
- +1 yıl
Hoşuna gitmemiş olabilir bu çok doğal ama ezikleme böyle bazı şeyleri en baştan öğrenme fırsatı yakalayamayan insan sayısı çok fazla. Herkes bizler gibi büyük şehirlerde doğmuyor. Tebrik etmek lazım, küçük yerde doğmuş ama okumuş başarmış memur olarak büyük şehre gelmiş. Kendine güveni vardır tabii ki adam kendini kurtarmış. Bir süre sonra alıştığında, bu gördüğün şeylerin çoğu onda da olmayacak. Senin bunları bu kadar net ve rahatsız edici görme sebebinse ona karşı duygularının olmayışı yani ayrılman en doğrusu olacak
Soran+1 yılBakın örnek alın böyle yorum yapılır
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılKendinizi burada övmeden önce "ezik" kavramını sevgiliniz için kullanmamanız gerektiğini bilmeniz gerekirdi. Kimse için böyle bir şey konuşma hakkını vermez size. Güzel konuşmayı, diksiyonu öğrenmişsiniz ama saygıda sınıfta kalmışsınız. Kafanız uyuşmuyorsa kimseyi meşgul etmeyin boşu boşuna.
00 YorumlaFrekans önemli tabiki için almıyor beğenmiyorsan uzatmadan görüşmeyi kes derim. Herkes herkesi beğenmek kendine uygun görmek zorunda degilki. Senin karşına sana uygun onun karşısına kendine uygun biri çıkacaktır. Boşuna birbirinizi oyalamayin duygusal olarak zarar vermeyin derim :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDostum bukadar şey saydın. Niye zorluyorsun? Madem sana uygun değil, madem eski sevgilin gibi gür çekici ses tonu olan kişilerden etkileniyorsun, madem pra muhabbeti sevmiyor çocuğu beğenmiyorsun. Hayır işi için mi birliktesin ben anlamadım ki? Çocuğu üzmeden bırak. Koala gibi yapışmışsın şehirde yaşıyor memur diye. Adamın sesini ve muhabbetini sevmiyorsan şehirde yaşamış ne önemi var? Sevmediğin itici bulduğun şeylere bir ömür dayanacak mısın yoksa?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de diyorum ki kadinlara neden güvenmiyorum neden öfkeliyim. Bunun gibi kadınlar olduğu sürece başka ne olacaktı. Seni zorla mı tutuyorlar. Çocuk memur olmasa düzenli bir geliri olmasa zaten hiç bakmayacaktin. En azindan ayrıl da çocuk gidip düzgün birisini bulsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılAnında ayrıl. Hak etmiyorsun.
Bir de utanmadan sevgilim demişsin. İnsan sevgilisine ezik, geri kafalı, köylü diyerek aşağılar mı?20 Yorumla
+1 yılYani dostum sadece parası için tercih etmiş gibisin. Bence ayrıl yazık etme kendine. Eski sevgili ile kıyaslaman da sağlıklı değil. Uyum sağlayamıyorsa sana o ilişki yürümez.
00 Yorumla
+1 yılYazında daha çok olumsuzluk var olumlu ise iki üç kelime. Yani belki de çok iyi biri ama sen bitirmişsin zaten kafanda anlaşılan. O zaman zorlamanın manası yok gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsiz birbirinize uygun değilsinz. daha bununn tanışması var birlikte etkinliklere gitmesi var. sen onu yanında götürmek bile istemeyeceksin zamanla. hiç o topa girmesen diyorum
00 Yorumla irelde evlenir diksiyon dersi der duzletirsin problemlerini ne var ki iki gonul bir olunca samanlik seyran oluyoooo
03 Yorumla
Soran+1 yıl😁🤣
Soran+1 yılDüzelmez o
Bacım mükemmel erkek diye bir şey yok bir şeylerde başarılıysa başka şeylerde başarısızdır. Mesela yatakta iyiyse sadakatte kötüdür gibi.
014 Yorumla
Soran+1 yılBen mukemmelsem oda öyle olmalı
Soran+1 yılManasız biseysin
Soran+1 yılErkek erkek gibi olmalı mıymıy eziklerle ugrasamwm ulan birde diyorki çok şanslısın beni tanıdığın için alttan alttan kendinede güveniyor süzme slk
Soran+1 yılHemcinsini koruma ezik işte EZIKK
Soran+1 yılSen farklı bi yerdesin olduğun yerde kal gelme buraya manasız sey
Soran+1 yılYa anlamıyorsun erkek dediğim boyle bi tip degill konuşmayı bilen dünyayı guncel konulara hakim diksiyonu düzgün korkusuz ve cesaretli aradığım şey gelsin beni öldürsün istemiyorum ne anliyorsun
Soran+1 yıl🤣 git surdan
Sendeki kibir kimsede yok adamın hiçbir şeyi ayıp garip ezik değil git layığını bul zorla sevgilin sanki
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılozaman yol yakınken bıraksana adamı belli ki eski sevgilini unutamamışsın vebaline girme kimsenin unutma kimse yaşattıgını yaşamadan ölmez
10 Yorumla
+1 yılMadem bu kadar farklısınız o zaman ayrılmalısın evlendikten sonra sıkıntı yaşamaktan iyidir şimdi ayrılmak...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini sevseydin ezik biri demezdin. Sen çok kötü birisin
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl ondan kendini geliştirememiş memurluğu tutturmuş şehirde yaşıyor işte köyde sığır bakması gerekirdi bunun
01 Yorumla- +1 yıl
Bişey yazardımda bende kalsın neyse.
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yıl
Neyin uzatmasını oynuyorsun hayatım tek.
Hisse duygularını takip et mutluluğu kapısını arala ve mutlu ol.
Nikahına Çağır beni.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın bence
Oda köylü kız bulsun kendine
Sen de kafana göre birini bulursun olur biter
Zorlama fazla derim00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kafayla ilişkiniz yürümez içinde şüphe olmamalı olumsuz düşüncelerin var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBahane üretme boşuna. Ayrıl o çocuğa iyilik yaparsın sen git ezik olmayan birisiyle beraber ol
11 Yorumla- +1 yıl
Heee bu arada Atatürk'ün çok güzel bir sözü vardır sen bilmezsin "Köylü milletin efendisidir" der. sen git şehirde kolpa birisiyle birlikte ol sen o ezik dediğin adama laik biri değilsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zaman ver büyükşehire alışmak zor olabilir diller bizlerin özelliğidir?
00 Yorumla Nasıl bir insansın sen çok merak ediyorum. Böyle iğrenç düşüncelere sahip birinin sureti, görünümü nasıl? Burada iğrenç edebiyatını yapmak yerine ayrılabilirsin. Eski sevgilisini unutamamışmış. Belli oluyor kıyaslama manyaklığından.
01 Yorumla
Soran+1 yılCoookkk güzelim
+1 yılTarzına uymuyorsa ne diye kendine zaman kaybı yaratıyorsun ki ayrıl gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bukadar hoşlanmadığın şey varsa neyi bekliyorsun 1,5 ay
00 Yorumla
+1 yılSilah zoruyla mı sevgili yaptılar. Sizi seçerek mi yolluyorlar...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak istemiyorum der basit bir dille söylersin seni rehin almadı ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafana silah mı dayadılar çocukla ol diye … bizim millet gerçekten bir tuhaf
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl ezik olan sensin. Şu soruyu soracağına ayrıl da çocuk senden kurtulsun, rahat nefes alır artık.
00 Yorumla Kafa yapısı çok önemli, sende zaten kıyas yapmaya başlamışsın yürümeyeceği buradan belli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer uyum göremiyorsan aranızda hiç uzatmadan bitir ilişkiyi çünkü zaman geçtikçe sana bağlanmasına neden olursun ve ayrılık onu daha çok üzer. Ona açık olmalisin
00 Yorumla
+1 yılBu kişi sana uygun değil. O yüzden uygun bir dille ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem öyle niye berabersin sevgilim diyorsun bide. Hiç sevmediğin birine sevgilim demen de gülünç. Ayrıl çocuktan kurtulsun senin gibi aşağılık birinden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Memur var memur var bu yapı meselesi hangi şehir uyum yok demekki
00 Yorumla
+1 yılVizyonsuz ve kendini geliştirmekten aciz insanları sevmem
00 Yorumla
+1 yılSen peki ne istiyorsun? Çocuğun parasını mı yoksa çocuğun da kendisini mı ? Sevmiyirsan neden çocukla berabersin hala? Neden o kadar gıcık olduğun insana sans verdin madem? Ben mesela sevmedigim bir insana sans vermem istediği kadar zengin olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu saydıklarından bazıları düzelebilecek şeyler. Karakteri iyiyse yontmaya çalış.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yontcam
Cevap sahibi+1 yılŞiveli konuştuğu zaman "anlamadım? Ney? " Gibi imalı şeyler söyle. Zamanla şiveyi bırakmaya başlayabilir.
Sohbetlerinde istediğin tarz önerileri ver.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin yapısı yaşadığı şeyler farklıdır o zaman ayrılın uzatmadan
00 YorumlaSen onu ezikliyosan ayril bn onun yerinde oluyum ayrilirim birkerede insanari oldugu gibi sevin yaa memursa memur dusuncesini nasil degistirrceksinnnn. Degismesini istiyosan sevmiyosun ozaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıl geri kafalı sensin boşuna nefes alıyorsun en kısa zamanda in*har etmen dileğiyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden konusmaya devam ediyorsun o zaman? Memur diye mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Uyum önemli. Evlenirseniz sosyal hayatınız kötü gececek.
00 YorumlaHoşlanmadığını için herşeyi batar olmuş sana konuşmayı kes gitsin ;)
20 YorumlaSimdi hanfendi işdemiyosan ayrılırsın bence sen ne işdedigin bilmiyon bilsen böyle konusamazsın ayrılırsın biter yani seni tanısmak işderim ne dersin
00 Yorumla
+1 yılYanına yakıştırmadığın biriyle olmaz bu işler oda kendine göresini bulsun sende öyle yap madem o kadar iyi biri vaktini alma çocuğun
00 Yorumla
+1 yılSen gibi ucubeler nasil yaşiyorsunuz ya? Asil ezik olan sensin yapişmişsin şehirde memur diye. Oyle birini hak etmiyorsun.
00 YorumlaSenin insanları bu kadar aşagalamana gerek yok bacım zaten nerde pıskopat onu seversiniz
10 YorumlaSırf memur ve şu an ki yaşantısı sana uygun diye mi konuşuyorsun?
00 Yorumla
+1 yılYorumları okuyorum da benim söylemem gereken bir şey kalmamış
00 YorumlaNiye seni silah zoruyla mı sevgili yaptılar ya
Ayrıl ne diye gelip burada aşağılıyorsun00 YorumlaOnu erkek yerine koymuyorsan ki koymuyorsun, ayrılman en doğrusu...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayrıl da kurtulsun çocuk senin gibi ucubeden
10 Yorumla
+1 yılAyrıl o zaman neden devam ediyorsun. Ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Ayrıl ozaman bu kadar olumsuzluk varsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman ayrıl sonra iki tarafta mutsuz olur
00 Yorumla
+1 yılSenin gibisi düşman başına sal adamı mk
00 YorumlaBeğenmediysen ayrıl zorla değil ya
03 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim şehirde yaşıyor, devlet memuru ama kafası köyden çıkamamış gibi ezik biri. Sizce ne yapsam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım