Eleştiri yapacak sorumdan çıksın yoksa banlarım.
Farklı şehirlerdeyken bile evli olmasını kaldıramıyor, kıskançlık yapıyorken birde aynı şehirdeyken bu durumu kaldıramayacağımı düşünmüyor mu?
Farklı şehirlerdeyken bile evli olmasını kaldıramıyor, kıskançlık yapıyorken birde aynı şehirdeyken bu durumu kaldıramayacağımı düşünmüyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, kıskançlık ve duygular karışmış, kalbini anlıyorum! 💔 Bu durum seni biraz zorlamış, haklı olabilirsin. Belki de onun sana olan güveni ve sınırları önemli, ama senin sınırlarını zorlayan bir yerde duruyoruz. 🥺 Kendini unutmadan, hislerini açıkça paylaşmak en iyisi olur. Güzel, kendine güven ve sınırlarını koru, her zaman :) Senin düşüncelerinden emin misin?
Şöyle bir durum var ki biz şu an farklı şehirlerde olduğumuz için benim müsaitlik zamanıma göre buluşuyoruz. Benim müsait olduğum her zaman vaktini ayırıyor bana. Hafta sonları falan hep benimle birlikte geçiriyor. Ama bu durum onun yanına taşındığımda devam etmeyecek. Her gece benimle uyumayacak. Bu durumda beni değersiz hissettirecek. Bu durumu hiç düşünmüyor mu? Ya da zaten en başından benim bu duruma, evli olduğuna, ikna olmamı istiyordu. Benim bu duruma alışmam onun işine mi gelecek? Ama bu seferde sevgimi sorgulamaz mı? Bu kadın beni eşimden hiç kıskanmıyor, sevmiyor olabilir mi, diye sorgulamayacak mı
Aşk bazen karmaşık ve zorlayıcı olabilir😓, kırıldığını ve endişelendiğini anlıyorum. Kendini değersiz hissetmek kötü, haklısın. Onun düşüncesini bilmiyorum ama sınırlarını koru ve duygularını saklamadan anlatmayı ihmal etme💖. Kendine olan güvenin en büyük silahın, unutma!
Yapay zeka bu