Erkek arkadaşım başka şehire atanabilir?

merhaba arkadaşlar
şu an beni hüngür hüngür ağlatan bir durum var. hatta bayadır diyeyim. 3 senedir ilişkimiz var bu sene okullardan mezun olduk. benim mesleğim belli ve güzel. erkek arkadaşım bana başlarda işiyle ilgili garantici ve çok güzel konuşurdu. sonra pandemiyle vs durumlar istediğimiz gibi gitmedi. ben şehrine çok bağlı hatta şehrine çok bağlı bir insanım. ailemden kardeşlerimden arkadaşlarımdan kopmam bir kız olarak çok zor. erkek arkadaşım benim için ankarada duracağını söylerdi. ama şimdi farklı şehirlere bin tane iş için tercih yapmış. aylardır ağlıyorum. şimdi olursa giderim diyor ardında bıraktığı ben umrunda değil. onunda ailesi akrabaları tüm herkes burda ama onun babasu öğretmen diye tayinleri olmuş yani gitmek umrunda değil bide erkek zaten. zaten sakalları gidicek. manuş babanın askerlik hali gibi olcak üstüne başka şehir. ve başta konuştuğumuz gibi değil hiç bir şey. seven erkek burda durmaz nolursa olsun burda bir şekilde buluruz bir şeyler yaparız demesi gerekmez mi? şu an ankarada işi var 3000 alıyor ama mutsuzum diyor istemiyor. yani burda işsiz kalmayacak. kendimi kandırılmış hissediyorum. senin için ankarada kalırım diyen insandan yine darbe yedim. ve bir senedir olan bu belirsizlik benim içimi kemirdi ben napıcam ya beni seviyor mu? çekip giden sever mi? önce iş diyen sever mi?
Erkek arkadaşım başka şehire atanabilir?