2.5 senelik erkek arkadaşım artık başka şehire taşınıyor?

2. 5 yıldır sevgiliyiz, ikimizde memur olduğumuz için çalıştığımız şehirde tanıştık. Ben daha önce evlenip boşandım 1 çocuğum var, kendisi hiç evlenmemiş birisi. Fakat kendisi de boşanmış Bi ailede büyüdüğü için başta bunları sorun etmeyerek ilişkiye başladık, daha çok karı koca gibi Bi ilişkimiz oldu. ilişkimiz boyunca 3 kere ağır ameliyat geçirdi hep ben yanındaydım, 1,5sene aynı evde yaşadık, ev temizliğinden tutunda kişisel bakımına, özel hayatına kadar herşeyi ile ilgileniyordum, maddi manevi her anlamda destek oldum ondan hiç Bi beklentim yoktu, annem babam yok vefat ettiler, bu hayatta sadece oğlum ve ben varız. sadece sevgi istemiştim ondan, kiösemin olmadığını da biliyor. Kendisininde sadece annesi ablası küçük Bi ailesi var. velhasıl kelam kendisinin Temmuz ayında başka şehire tayini çıkıyor ve bana dedi ki ben çok düşündüm seni çok seviyorum fakat senin çocuğuna ne kadar babalık abilik yapabilirim bilmiyorum, annemle babam da zamanında boşandığı için bu bende travma olarak kaldı, farklı Bi insanla da evlenemem korkuyorum dedi. evlilik ağır Bi sorumluluk ve bunun altından kalkamam dedi, o zaman artık görüşmeyelim ben seninle arkadaş kalamam dedim fakat ben seni kaybetmek istemiyorum dedi. şu an hala görüşüyoruz beni sevdiğini biliyorum fakat 2 ay sonra burdan gidecek. Onu çok seviyorum, ve unutamayacağı şeyler yaşadık, konserler, sinemalar, arkadaş ortamında eğlenmeler, en zor günler, gezmeler tozmalar... Karakter olarak kimsenin çekemeyeceği kadar huysuz aksi birisi, sivri dilli, çabuk sıkılır insanlardan. ama ben ona hep şevkatle yaklaştım, merhametle yaklaştım çıkarsız sevdim ve bunun farkında. Beni sevdiğini de biliyorum. Sizce burdan gidince beni unutabilir mi? Tecrübelerinize sığınıyorum, erkekler kendilerine çıkarsız yaklaşan ve annesi kadar değer emek veren Bi kadını unutabilir mi? Bu süreçte gidince neler yaşar?

2.5 senelik erkek arkadaşım artık başka şehire taşınıyor?