Her şeye göğüs geremem. Bazı yükler, engeller öyle ağır gelir ki yanındaki insan en güvendiğin insan bile olsa o yola girmek istemezsin. Takılıp düşmekten korkarsın. Birlikte çoğu şeyi çözer, çoğu şeyi sorun olmaktan çıkartırız evelallah. Ama bu her durum için geçerli değil...
Merhaba canım 🎈 Sevdiğin insan sana o cesareti veriyorsa, elini uzattığında biliyorsan ki, yorulduğunda o o orada, dinlenmek istediğinde gölgeyi işaret ediyor ve seni hep güvenli koylardan götürüyor maviye, yeşile... Eh işte o zaman süzülürüm ben girdabın içine ve asla korkmam. Sevmek huzurlu ve sonsuz mutluluğa açılan bi kapı değildir zaten. İçinde emek vardır, biraz umut, bolca da sabır benim bakış açımda. Bunların demini aldıysa da kolay kolay zarar gelmez eminim 🎈
Evet. Her zaman güzel gitmiyor elbet hayat. Zaten önemli olan iyi kötü her anımızı paylaşmak istediğimiz insanla beraber olmak bence. İnsan o insan yanında olduğu sürece herşeyin üstesinden gelebilecek bir güce sahip hissediyor.
Tabi ki insan herşeye hazırlıklı olmalı ancak bu biri olsada olmasada yapılabiliyor olmalı. Tabi böyle bir hayat arkadaşı da büyük bir şans, ne olursa olsun aynı samimiyeti korumak güzel bir şey. Allah herkese böyle eş olmayı nasip etsin.
Evet ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin sonuna kadar savaşarız ve her türlü leye birlikte göğüs gereriz çünkü sevgi veya sevmek bunu gerektiriyor.
Ben herşeye gögüs germiştim ailesinin istememesine nişanda olmadık rezillik yapmalarına ama bir yere kadar karşıdan o desteği göremeyince nişanı attım burama kadar geldi derler ya hah işde oraya kadar geldi