Sevgilisini görüntülü arayarak veya konum isteyerek kontrol eden sevgili ile ömür geçer mi? Geçen arkadaşımla konusu geçti ve ömür törpüsü olur o aşk ve uzun sürmez..
Ben yürütemezdim, başlarda bu kadar ilgili olması belki bir süreliğine hoşuma giderdi ama sonra kendimi baskı altında hisseder ve karşımdakinin sorunlu bir psikolojisi olduğunu düşünmeye başlardım..
Beni ev harici görüntülü arayan kişi ile ilişkim falan olamaz. Kimi takip ve kontrol peşinde? Güvenmiyorsa bitirebilir. Yormasın beni kimse. Güven ile olur ilişki
Hayır yürümez. Daha doğrusu benim açımdan yürümez. Sürekli baskı ve kontrol altında olmak insanı bir süre sonra sıkar. Her dakika ona kendimi inandırmaya, güvendirmeye çalışmak gayet yorucu olur. Bir süre sonra isyan bayrağını çekerim.
Kadın erkeğe hesap verecek elbet.😎 Aksi halde güvenliğinden erkek arkadaşını sorumlu tutamazsın. Koruması, kollaması gereken erkek elbette her durumundan haberdar olmalı.
Herşeyin başı güven. Kimse durduk yere kontrol etme ya da konum isteme gereği duymaz. Kirilan bı güven vardır ki ortada kişi böyle saçma şeyler istiyordur.