Çevreden biriyle beraber olan daha sadıklı mı daha iyi mu davranır? Hani kız tanıdık arkadaşımın arkadaşı falan daha fazla saygı duyayim daha güzel ilişki yaparım mı oluyor?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya yorumlarını okudum da çok safsın be kızım seni üzerler. Her güzel söze kanma. Senin ne düşündüğün önemli değil. Karşı tarafın nasıl biri olduğu ve ne düşündüğü önemli. O sosyal medyadan seninle konuşanların mesaj listesi hayli kabarık. Aynı sözü 10 kişiye daha yazıyorlar sırf tavlamak yatağa atmak için. Senin ne kadar karakterli veya terbiyeli olman umurlarında değil. Herifler a*m peşinde anlayın artık şunu.
İşte sorduğum şey odur aslında :) Ben instadan biriyle konuşursam sevigli olamam mı? İlla yakın cevreden mı bulur kendisi isterse?
Evet saf olduğumu biliyorum, insanlar o kadar nankor olduğunu düşünmek istemiyorum... Zaten konuşanlardan değilim.. arkadaşım çok baskı yapyı herkes kendi çevresinden seçiyor falan diyor o yüzden merak ettim öyle mi :) yoksa güzel bakmak isteyen sana da güzel bakar...
Canım işte niyetleri bozuk. Hani anneler der ya sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum diye. İnternet sanal ortamda karakterli duruş sergileyen zor bulursun. Çünkü özünde ahlak yok bazılarının. Seninle saygılı konuştu diyelim ama fırsatı olup eline kaşar geçerse onu da yatağa atar. Sen ister misin böyle birilerini? Lütfen at gözlüğüyle bakma. Gerçek hayatta Ahlaklı olan sanalda da öyle olmalı ama yok. Ben de eskiden senin gibi düşünüyordum gerçek yüzlerini göre göre tecrübe edindim. Seni de üzülürsün diye uyarıyorum. Toz pembe bakma ortam kötü.
İşte ortam kötü biliyorum, fakat kötü olan canlı görsem tanışsam da kötü olur, sadece sosyal medayads olmayacak.. o yüzdrn sanmiyorum ki isteyen ortak çevrede yapar anca.. denk gelmek zor işte düzgün biri kalmadı..
Valla ciddi ilişki için çevre daha uygun ama gönül eğlendirmek için sosyal medya. Aynı kadın sosyal medyadan tanışıp birkaç gün içinde yatağa gelebilecekken ortak tanıdıklar olduğunda aaa ne kadar ayıp duymamış olayım modlarına giriyo.
İşte anlamıyorum. Ben gayet düzgün biriyim fakat yer değiştirme vs olaylar varıd cevrem pek yok.. arkadaşım hep diyor çevre onemli adamlar ordaki kadınlara daha ciddi bakıyorlar falan, instadan bakmıyorlar..
Bence zaten olması gerekn oysa ya da benden hoşlanıyorsa beni nerde görürse görsün yaklaşır tanışır..
Adamın niyeyi iyi ise çevreden de sevgili yapabilir instadan da yapabilir.. hani hışlanacağı kadın nerde bulursa ordan olur demek istiyorum.. sonuçta hepimiz ö.. değiliz.. bazılarımız ilişki denemiş olmamış kenarda kalmışız :)
Öyle seni nerde görürse yaklaşır tanışır olmuyo işte biraz seninde ilgilenen kişiye adım atman gerekir. Çevredeki kadınlar çok ters köşede yapabiliyo. Aşırı ilgili görünüp sonra ilgilendiğinde hiç beklemiyomuş gibi davranıyorlar. Bi bakıyosun tek amacı seni peşinde koşturmak. O yüzden erkeklerinde birçoğu temkinli yaklaşabilir.
Anladım ben zaten biri peşime koşmasından hoşlanmıyorum.. fakat ilk adımı da atmıyorum, bir adama ilk yazmak ne bileyim biraz saçma değil mi :) erkek yazmalı yine de?
Evet doğrusu odur ama çaplı bir erkek istiyosan sende bariz şekilde ilgili olduğunu belli etmezsen o ilk adım gelmeyebilir. Bu bakışlada olabilir cümle arasında ilgi göstermeylede olabilir. Herkes yaş tahtaya ayak basmaz.
Ya ben uzun zaman yalnızım 2.5 sene gibi, glort fe etmedim unuttum artık.. daha yeni instadan birine fenk geldim uzun zaman sonra enerji aldım hoşlandım.. arkadsşım baskıyla takip ettim ki normalfe etmem sma şey seni kimse evle bulmaz falan diyince tamam dedim.. takip ettim.. 1 gun geöti nerfeyse geri takip gelmedi, birsx şaşırdım, hani bakamyacak kız değilim açıkcası..
bin çeşit adam var... genel bir şey söylemek zor.
Evet ama normalde illa yakı cevrede tanıdık biri mi olmalı? Öyle olunca mı evleniliyor.. Anlamadım...
o genelde belli bir yaşa gelip evlenmek zorunda hisseden erkeklerin yöntemi.
He anladım en kolay burdan bulurum tanıştırırkar anlamında..
Ben instagramfan biriyle tanışmayı kötğ bir şey olarak görmüyorum ama bazılar diyor instadan tanışanlara kimse ciddi bakmıyor... niye ki? Ben nadire hoşlanırsm 2 sene bak yok mesela.. biri gelse hoşlandam orfa beni gorse niye tanışmayım.. tanışmakla ne oluyor.. sonuçta instagram cinsellik amaçli uygulama değil ki..
sosyal medya nedir ne için kullanılır konusu hâlâ eski nesillerin kafasında oturmadı... o yüzden oluyor bu kadar boş muhabbet.
Valla arkadaşım genç hala instagramdan tanışan kıza ciddi bakmazlar diypr? E tinderde tanışmadık yani instagram başka bir şey normal sosyal medya yani.
bu coğrafyada hâlâ birileri görücü usulü evleniyor. pek umursamamak gerek kimin ne dediğini.
O da var evet 🤣 biraz baskı gibi oldu da sorayim dedim.. bide ben baya uzak kaldım bu flort işlerden.. belki dedim artık durum böyle 😀
flört, aşk meşk, sevgi mevgi... yere batsın toprak olsun.
🤣🤣🤣🤣 nasıl olacsk
seninkini bilmem ama benimki oldu herhalde :d
Ben bu moladan sonra isterim de adam çıkmıyor 🤣🤣🤣
Umarım o mola ömür boyu sürmez :d
Bu gidişle...
hemen imiş kesme bee :d
Hemen mi valaa uzun zaman yalnızım... normal adam da çıkmıyor..
normal adamı napcan abla, az biraz çatlak olsun :d
güzel kardeşim mi ablam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
soruda gözükene bakılırsa abla demem icab ediyor :d