Elbette insan her zaman için içini ısıtacak kendisine iyi gelecek veya kendisini anlayacak insanlara muhtaç olarak dünyaya gelir, insanların psikolojisi hiçbir zaman için aynı kalmaz geçirdiği bir rahatsızlık veya hayatın kendisine getirmiş olduğu olumsuzluklar karşısında bazı zamanlar psikolojik olarak kendini olumsuz hissedebilir, bu durumda kendisine bir yakın dost bir arkadaş kısacası kendi kendini anlayacak bir insan arar, ama ilk önce insanın en güzel dostu ve en güzel sırdaşı ailesi olduğunu söylemek isterim ama diğer yandan her ailenin de aynı anlayışla aynı kültür ve kapasitede olmadığını göz önünde bulunduracak olursak, her bireyin bu konuda fazla şanslı olduğunu söylemek yanlış olur. Ama her ne olursa olsun Bu soğuk havada ve bu soğuk günlerde insanın eğer ailesi yanındaysa önüne bir tas çorba bir yemek önüne bir sıcak çay koyan birileri varsa bence dünyanın en zengin insanı o insandır, benim için bu hayatta en önemli şey bir insanın bana değer vermesi ve değer verdiğimi hissettiren insanların yanımda olmasıdır. Elbette okul hayatından iş hayatından ve gittiğin fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi üzerinden oradaki çalışanlar veya görevliler ya da tanıdığım engelli arkadaşlarım bana değer veren insanların varlığını bildiğim zamanlar oldu, aynı zamanda İnsanların işine gelmediğim zaman fazlasıyla kötü oldum arıza ve geçimsiz diyen insanlar aslında kendi işlerine gelmediği zaman onların isteklerine göre davranmadığım için kötü olduğum zamanlar olmuştur. Ama sorunun cevabı Aşk ilişkileri konusunda olduğu için sorunun cevabına gelince, şunu samimi ve içten bir şekilde söylemek isterim ki bana gerçek anlamda değer verecek sevecek kıymet bilecek yani bu soğuk günlerde duygularımı ve aşk hayatım ısıtacak bir kadın hiçbir zaman karşıma çıkmadı, bence günümüzde de insanların anneleri babaları dışında kalan insanların sevgilerinin birazcık menfaat üzerine sevgi olduğunu gördüğümden dolayı kimsenin sevgisine fazla da inanmıyorum açıkçası, önünüze bir sıcak çay koyacak eşiniz olsa da bir annenin sevgisini yerini asla tutmayacaktır. Bu yüzden şu anda beni anlayan annem babam dışında ve ailem dışında böyle bir insan olduğunu söylemem mümkün değildir.
Yani kişi olarak diyorsan birileri değil bir kişi olsun isterim, yok da sayılmaz aslında ama mevsimlik işçi gibi benim hayatıma girenler, bir süre sonra misyonunu ve vizyonunu tamamlayıp gidiyor. :D
Var da İşte bazen kıymetini bilmiyorum. 🥲 Üzüyorum onu, haketmiyorda aslında. Elinden geleni de yapıyor ama işte Allah beni memnuniyetsiz, sevimsiz huysuz birisi yaratmış. Ama helal olsun iyi dayanıyor bana. Taktir ediyorum, sabırlı jojuk. 😂😂😂